![]() |
http://mrisrael.co.il/%D7%A1%D7%A8%D...7%99%D7%9D.asp
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראו את האימון של היד קדמית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
ותגידו הוא עובד על רגליים ?חח |
ציטוט:
דוגרי אמרתי זה ניראה סבבה הכל טוב עד שהגעתי לזה רחמין עלה ב 5 שבועות 19.6 ק"ג מתוך זה 12.3 ק"ג שריר נטו! ללא שימוש בסטרואידים! פאק זאת חרטה שיצאה לא בלי בושה, ג'אי קאטלר לא מעלה ככה בשיא שלו, אם הוא רוצה שיאמינו לו שירשום משהוא אמין. |
ציטוט:
|
איזה ליצן
|
חחח אחלה אימון קדמית וגב תחתון
|
ציטוט:
צודק איתך ב100 אחוז הוא לא עובד ביכלל נכון ממש ממש מצחיק! |
ציטוט:
הוא לא ניראלי בחור מיקצועי ביכלל לפי איך שהוא עובד יד קידמית ויד אחורית הוא סתם ..אבל אם אני טועה סליחה.. |
ציטוט:
כן אני רואה טכניקה גרועה ביותר ... לא מבין למה הוא מעלה את זה ככה ... |
באיזה שנה הוא היה מר ישראל?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח אין רגליים הא? |
ציטוט:
|
עם עבודה נכונה חצי מזה הוא לא היה מרים...
|
חחחחחחחחחחחחחחחח
בחיים שלי לא ראיתי צ'יטינג כזה ביד אחורית נשבע לכם הוא אשכרה הצליח ללמד אותי משהו |
קרע אותי עם "שיטת הסייבורג הבלעדית" עלק :XDemoticon:
|
ציטוט:
נכון מסכים איתך..הוא לא עשה שום דבר נכון |
ואללה מתאים לי עכשיו לעלות 19 קילו תוך 5 שבועות. עם קצב כזה היתי כבר אמור לשקול 580 קילו :] טבעי
|
ציטוט:
ללא סטרואידים כמובן :) מישפט מפתח ..:shok1: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ