ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ספיחת נוזלים במסה (https://israelbody.com/showthread.php?t=41807)

orel 28-09-08 23:46

עומרי בחיית תפסיק עם זה, זה טבעי וזהו, אתה עולה במאסה, צא מהמחשבה של האנורקס באמת, גם לי לקח זמן להבין את זה וקורן עזר לי להבין את זה טוב מאוד, אין כזה דבר מאסה של 200 גרם בחודש נקייה, צריך לעלות גם קצת בשומן, אין מה לעשות, ואין מה לעשות, שעולים נראים נוזליים יותר, אתה עוד עולה נקי.., החיטוב שיבוא אחרי החורף יהיה לך קל יותר ותיראה מיליון דולר.

itaiprz1 28-09-08 23:55

לא יודע מה איתך אבל לדעתי אתה צריך לשמוח ספיחת נוזלים עוזרת למסה,

ironman 29-09-08 00:21

תשחק עם הפחמימות ימים גבוהים וימים נמוכים ותעשה אירובי פעמיים שלוש זה יאזן את העליה בנוזלים.

reshos123 29-09-08 04:07

אם אתה חושב כמו שחיף אתה תשאר שחיף

אם אתה רוצה לגדול ולהיות גדול אתה תצטרך להתמודד עם המצבים האלה
אי אפשר להנות מכל העולמות (לא שיש משהו רע בזה, כוס אמק יורד גשם מי צריך תשרירי חוף האלה גם ככה)

OmriF 29-09-08 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 656401)
אם אתה חושב כמו שחיף אתה תשאר שחיף
אם אתה רוצה לגדול ולהיות גדול אתה תצטרך להתמודד עם המצבים האלה
אי אפשר להנות מכל העולמות (לא שיש משהו רע בזה, כוס אמק יורד גשם מי צריך תשרירי חוף האלה גם ככה)

צודק :)
חשבתי על זה וזהו חורף מתחיל לא צריך עכשיו קוביות..

The Sun 29-09-08 16:47

העיקר שאני לא בסדר

OmriF 29-09-08 17:07

חחח סורי קורן, התרגלתי שאני יוצא עלייך בחזרה.

קבל את סליחתי ושתיהיה לך שנה טובה ומתוקה ורק דבש בחיים :)

OmriF 01-10-08 21:31

ראבק חברה אני מרגיש נוזלייי ביותרר ררר.. זה לא אסטטי, ניהיה לי נוזלים בחזה והבטן מלאה בנוזליםםםם..
אני מרגיש שאני הולך כאילו אני סוחב איתי אקווריום של מים עליי.. מזה החרא הזה? :o
רק מה שהזוי זה שפתאום עכשיו שאני עם חולצה אני מקבל מחמאות כמו: "איזה גוף פיתחת, איזה גדול" לעומת בחיטוב שרק שהייתי בלי חולצה שמו לב לזה שאני מתאמן..

ודרך אגב, אני מגיב ככה לנוזליים האלו בגלל שאין מה לעשות פעם הייתי שמן מאוד ואני מפחד לחזור למה שהייתי פעם לפני ההרזיה והחיטוב (חח זה נראה לי מצחיק שקרעתי את עצמי חודשיים + בחיטוב ואז עכשיו אני חוזר לנק' התחלה) - מישהו מוכן לעודד אותי נפשית ולהגיד לי שאני לא בדרך לחזור למה שהייתי פעם לפני החיטוב ושהנוזלים האלו זה רק למטרה טובה למען עליית מסה?

שבוע טוב שיהיה לנו..

boris19 01-10-08 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OmriF (הודעה 659025)
ראבק חברה אני מרגיש נוזלייי ביותרר ררר.. זה לא אסטטי, ניהיה לי נוזלים בחזה והבטן מלאה בנוזליםםםם..
אני מרגיש שאני הולך כאילו אני סוחב איתי אקווריום של מים עליי.. מזה החרא הזה? :o
רק מה שהזוי זה שפתאום עכשיו שאני עם חולצה אני מקבל מחמאות כמו: "איזה גוף פיתחת, איזה גדול" לעומת בחיטוב שרק שהייתי בלי חולצה שמו לב לזה שאני מתאמן..

ודרך אגב, אני מגיב ככה לנוזליים האלו בגלל שאין מה לעשות פעם הייתי שמן מאוד ואני מפחד לחזור למה שהייתי פעם לפני ההרזיה והחיטוב (חח זה נראה לי מצחיק שקרעתי את עצמי חודשיים + בחיטוב ואז עכשיו אני חוזר לנק' התחלה) - מישהו מוכן לעודד אותי נפשית ולהגיד לי שאני לא בדרך לחזור למה שהייתי פעם לפני החיטוב ושהנוזלים האלו זה רק למטרה טובה למען עליית מסה?

שבוע טוב שיהיה לנו..

אתה תופעה אחי

הכריש בקרייסלר 01-10-08 22:33

אין מה לעשות אחי ככה זה במסה וגם אני נמצא עכשיו במסה הרצינית ביותר שלי ואני משמין אבל אל תדאג כשנגיע לסוף המסה ונתחיל חיטוב נחזיר את הקוביות ונהיה יותר גדולים אתה תהיה ברמה אחת ואפילו 2 רמות מעל החיטוב שסיימת לא מזמן.

orel 01-10-08 23:20

עומרי בחיית רעבק, תחשוב שאתה כבר לא סיס, אתה לא תחזור להיות שמן בחיים, כל מה שאתה עושה למטרה של יותר יופי ויותר אסתטיקה בסופו של דבר, אתה בחיים לא תחזור להיות שמן - יש לך ידע רחב ונרחב מדי בתזונה, אתה עולה במאסה, לדעתי עלייה יותר מדי נקייה, אבל זו כבר החלטה שלך, בסופו של דבר אתה תתחטב ותראה מיליון דולר, אחי עכשיו חורף, לא הולכים לים-(וגם אם כן שים זין).

OmriF 02-10-08 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 659161)
עומרי בחיית רעבק, תחשוב שאתה כבר לא סיס, אתה לא תחזור להיות שמן בחיים, כל מה שאתה עושה למטרה של יותר יופי ויותר אסתטיקה בסופו של דבר, אתה בחיים לא תחזור להיות שמן - יש לך ידע רחב ונרחב מדי בתזונה, אתה עולה במאסה, לדעתי עלייה יותר מדי נקייה, אבל זו כבר החלטה שלך, בסופו של דבר אתה תתחטב ותראה מיליון דולר, אחי עכשיו חורף, לא הולכים לים-(וגם אם כן שים זין).

צודק.. פשוט חשבתי על זה ולא יודע הזוי לי כזה כל הנוזלים האלו ושתוך חודש וקצת הקוביות עומדות להיעלם למרות שאני יודע שזה רק נווזלים שיורדים תוך שבוע בחיטוב.

למישהו יש פה מחשבון טוב ומדוייק לבדוק את כמות הקלוריות שיש לי בתפריט שנבנה על ידי גיל?
מעניין אותי לדעת על כמה מאזן קלורי חיובי אני..

gilsXM 02-10-08 17:41

זה טבעי ויותר
וחאלס אנשים, תפסיקו לרוץ אחרי הקוביות זה לא הכל בפיתוח גוף מאסה יותר חשובה בתכלס.
מה אה שווה אם יש לך 6 קוביות הכי יפות בעולם והיקף יד 20? או רגליים מסריחות? כלום

OmriF 02-10-08 18:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 659647)
זה טבעי ויותר
וחאלס אנשים, תפסיקו לרוץ אחרי הקוביות זה לא הכל בפיתוח גוף מאסה יותר חשובה בתכלס.
מה אה שווה אם יש לך 6 קוביות הכי יפות בעולם והיקף יד 20? או רגליים מסריחות? כלום

אתה צודק, אבל סתם זה לא רק עניין הקוביות זה עניין הרגשת הנוזליות... והפנים שלי התעגלו יותר, יש אומרים שזה טוב יותר כרגע =\ חח ובקשר לרגליים, יש לי דווקא רגליים גדולות מאוד, גנטי.

OmriF 02-10-08 22:51

קיצור למישהו יש פה מחשבון לחישוב קלוריות טוב?

Bono 02-10-08 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OmriF (הודעה 660016)
קיצור למישהו יש פה מחשבון לחישוב קלוריות טוב?

קח אחי
http://www.olympusfit.co.il/show_mam...at_id=11&id=46
http://www.goleango.com/

OmriF 02-10-08 23:13

תודה.
מחר בע"ה אני אעלה תמונות מתקופת תחלת המסה, לפני הנוזלים :)

bolt 02-10-08 23:39

מה זה שמישהו יסביר לי בבקשה מה זה נוזלים אני דופק מסה של החיים ואוכל כמו דב וכמובן שמעלה גם שומן וגם שריר אבל עוד לא הבנתי מה זה נוזלים יעני איך מבדילים מה זה נוזלים ומה זה שומן? לי זה סתם נראה כמו שומן בגוף איך אתם מרגישים שזה נוזלים? לא מבין את הקטע הזה...

orel 02-10-08 23:44

עומרי כמה אתה עולה בערך בחודש? אתה בקושי במאזן קלוריות נכון? המאסה שלך ממש ממש ממש נקייה..
תאמין לי אחרי החיטוב שיבוא בסוף המאסה תיראה מיליון דולר..

OmriF 02-10-08 23:53

לא נראה לי שאני על "בקושי"..
וואלה מחר אני אחשב הכל, נראה כמה יצא..
לדעתי אני בפלוס 300 או 400..
אני יודע שאני בערך על 2700 ק' טוטל.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ