![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות הולכות פה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה באמת מגוחח לפתוח פוסט על 200 שקל. תיהיה קשוח אם תלך לטויס אר אס יש מבצע על בובות של צבי הנינגה, לאונרדו ומיכאלנג'לו עם אפריל המכונית שלהם ושרדר ב180 שקל אם בא לך להשקיע בעוד 100 שקל אולי תקנה את הטכנודרום זה בא ביחד עם המוח המדבר הזה :ph34r: |
כן דיי כואב בכיס אבל אפילו שבעבר קרעתי את התחת בשביל כסף הכי נהניתי לבזבז א ותו וקניתי ג'ינסים ב300-400 שקל ועשיתי קניותל של בגדים שקרובות ל1000 שקל ולא הצטערתי לרגע..אני גם לא יצטער לעשות קניות עם כסף שאני קורע בשבילו את התחת זה אחת ההנאות הגדולות בשבילי יותר מסקס! אז להגיד אתם מבזבזים 200 שקל כאילו כלום זאת הערה מפגרת
|
סופרנו יחתיכת ילד בן 15 שלא יודע כלום על החיים
תתחיל לעבוד ותראה שכל גרוש חשוב אל תדבר אז שטויות 200 שקל שווה ערך ליום עבודה ממוצע בעבודה סטנדרטית.. אתה לא יודע מה זה לעבוד אתה כיתה י' וחושב שהכל בא בקלות |
אתה שואל אותנו מה ליקנות ?
גבר גבר גבר .. תיקנה תיקנה תיקנה..מה שבראש שלך אחינו.. |
ציטוט:
אם ככה משלמים לכם , עדיף בכלל לא לעבוד ... :) |
מורטקס עכשיו אמרת שטויות
לא כולם מרוויחים מעל המינימום המון אנשים מקבלים מינימום ולכן אי אפשר להגיד להם את זה |
ציטוט:
אבל אם לא יעבדו בכלל, לא יהיו להם אפילו 200 ש"ח להתלבט עימם, אלא אם מתכננים לחיות ע"ח תשלומי המיסים של אלו שכן עובדים ..... חוצמזה שצריך לזכור שכל מיליון מתחיל ב200 ש"ח ואף בפחות מזה...:bye1: |
יום יבוא,
ןהשמש תזרח, וגם אני אהיה אזרח. והדרך למיליון תתחיל קיבינימט, כמה שעות אבודות!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד מתי אוגוסט 6 אינעל ראבק? |
ציטוט:
|
צצצצצ-----עעעע----יייי-----ררר---יייייי-----םםם כל הזין!!!!!!! ;) ;) ;)
|
ציטוט:
נמאס לך כבר לפתוח ממטרות ? |
הנה התחלנו.
דבר איתי עוד שנתיים ותשמור את ההערות שלך לעצמך |
ציטוט:
אני לא מדבר שטויות, ואם היית מבין הבנת הנקרא כמו שצריך בהודעות הקודמות שלי אמרתי שאני כן מעריך כסף אבל לפתוח פוסט על 200 שקל זה מגוחך! אני עבדתי 4 פעמים בשבוע משעה 3 בצהריים עד 12-2 בלילה למרות שזה לא חוקי ויוצא טיפה יותר זמן ממה שהייתי צריך, הייתי מרוויח 16.8 לשעה, אז תסתום את הפה שלך אתה! שום דבר לא בא בקלות וכל מה שבא ליידי בא מזה שעבדתי בשביל זה.. להבא תקרא את ההודעות הקודמות שלי לפני שאתה מתפרץ ככה :thumbdown: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ