![]() |
איכס
באמת הייתם רוצים להיות כמו מאור זרדז כאילו תחשבו איזה באסה להיות כזה ענקי |
אמממ... משהו כמו לבנה שביט, אבל עם יותר מאסה ברגליים.
|
אחי תאן תמונה מאיפה אני מכיר את אביב ! ?$! 1
|
ציטוט:
באסה להיות ענקי? עדיף להיות שחיף מסכן? |
ציטוט:
|
כמו של "אור מהרצליה"...זה שעכשיו בדף הראשי ...
|
ציטוט:
אני בפורום הזה כדי לראות מידע על תזונה ואימונים אני מחפש להתחזק וגוף יפה וחסון, אבל לא מגודל כזה |
דורנהור---- למאור יש גוף חטוב בטירוף והוא לא ענקי! הוא די גדול אבל מה שמאפיין אותו זה הגנטיקה והחיטוב המדהים גם האור מהרצליה הזה שהוא צעיר מאוד מחוטב מדהים!(ת'אמת כל מי שבתמונות לפני ואחרי נראים פצצה)
|
דבר ראשון אני רוצה להיות עצמי סהר יותר מכולם ולא להשתנות בישביל משהו כזה או אחר.
אבל אם כבר גם אני לא ממש מכיר הרבה אבל כמו אלי אנה מספר 1 וגם אור שמתמודד למר ישראל לנוער תותח על! |
כול הבודיבילדרים הישראלים מהחבורה הזאת שהוזכרה ניראת נהדר!
לכל אחד יש משהו יותר טוב מאצל השני אבל אני אישית הייתי רוצה לראות לאן אני מסוגל להגיע.. |
ציטוט:
חוץ מזה שמאור ניראה פצצה וכפי שאתה רואה המון אנשים מערכים אותו:jockey: |
חבל רק שאי אפשר להגיע לרמות כאלה בלי שימוש בחומרים :\
|
מי רוצה להראות מאור זרדז? חברה אם כבר חולמים, אז הייתי רוצה להיות רוני קולמן, דקסטר גקסון, קווין לברוני, פלקס ווילר, ג'אי קטלר, מרקוס רול, וורלד האריס, ברנץ וורן .
למרות שהייתי מעדיף להיות גדול מאלו. |
נמרוד, בלי לרדת עליך, עם גנטיקה כמו שלך, עם כל חומר בעולם אפילו לא תגיע לרמה של להתחרות בארץ.
|
לא הייתי רוצה להיות במקום אף אחד אני מאוד אוהב את הגוף שלי והמבנה שלי רק להוריד אחוזי שומן וזה הכל .טוב לי עם גופי .
|
עמית ספיר התותח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה לא צריך לשים עלי זין, אני לא באתי בירידה עלייך, אבל אתה אמרת "מי רוצה להיות בכלל מאור זרזד\עמית ספיר וכו', אני בכלל רוצה להיות רוני\ג'יי, לא לא, בעצם אני רוצה להיות יותר גדול"
1. ראינו כולם תמונות שלך, כמעט ואין מסת שריר, ואחוז שומן לא מבוטל (סביב 15) 2. נראה לי אני היחיד שראה אותך במציאות, ואתה לא נראה כמישהו שמתאמן, גם לילד בן 15. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ