![]() |
ציטוט:
הוא שאל "למה כל הסוסים בחד"כ נמוכים", והתשובה היא שלא כל הסוסים בחד"כ נמוכים. זו שאלה שמבוססת על התבוננות בקבוצה מצומצמת של אנשים, והסקת מסקנה מוטעית ולא מתבקשת עקב כך. לפותח הפוסט - האמן לי, לפני שווינגייט החליטו לשנות את חוק הספורט כך שיאפשר לילדים החל מגיל 6 להתאמן בחד"כ - הם עשו בדיקה "מעט" מקיפה יותר מאשר לפתוח פוסט בישראלבודי ולשמוע מכל מתאמן בן 15 שגולש כאן מהו הגובה הממוצע של ה"סוסים", כהגדרתך, במכון שלהם. לך תתאמן, תחת השגחת מדריך אם אתה חושש, ותפסיק להעלות באוב שאלות שנטחנו עד עפר, ויש להן תשובה חותכת. |
ציטוט:
|
למי שנמוך קל יותר להיראות מסיבי.....דוגמא...שני אנשים אחד גובה 175 אחד 165 שניהם שוקלים 80 קילו שניהם על 8 אחוז שומן מי ניראה לך יראה יותר מסיבי<?!
|
ציטוט:
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_height |
כי בארץ הגברים נמוכים יחסית.
כי לנמוכים יש אישיוז עם הביטחון העצמי אז הם: 1. הולכים לחדר כושר (שזה ב"ז לדעתי, וכל הכבוד) 2.קונים אופנוע 3.משדרגים לאופנוע כבד 4.יוצאים עם בחורה יותר גבוהה מהם, וכוסית. |
בארץ הגובה הממוצע הוא 175.6 (לפי ויקיפדיה) זה קצת מעל הממוצע העולמי
אגב בגדול צדקת דווקא |
Kma כתבת את התשובה הכי דבילית שיש. אדם בגובה 160 במישקל 80 קילו עם 10 אחוז שומן אינו זהה לאדם בגובה 170 במישקל ואחוז שומן זהה, הנמוך גדול בהרבה. השאלה אם תקח את שניהם בפרופורציה, כלומר אותו אחוז שומן אבל הגבוהה שוקל יותר באופן סימלי, האם הנמוך יראה יותר גדול. אני חושב שלא.
לבי גירל, ממתי נמוכים הולכים על גבוהות? אני הייתי בטוח שהם נרתעים. שילכו עם הגובה שלהם, גוזלים מהגבוהים בחורות. חוצפה :) |
נכון הנמוכים כמוני למשל 1.65 יותר קל לראות עליהם שהם גדלים כל קילו שעולים ישר רואים על הגוף...
|
למי שנמוך יותר קל לפתח שרירים הידים והרגליים קצרות יותר ולכן הם יכולים להרים יותר יש להם פחות טווח תנועה ולכן מרים יותר וגם ניראים יותר גדולים כי השריר מתפרס על חלק קטן
מי שמתחרה בדרך כלל נמוך אבל זה גנטי כי יש להם יותר סיכוי זה כמו שרוב שחקני הכדור סל גבוהים זו גנטיקה לכן הם בחרו להיות שחקנים יש לה נטונים מתאימים |
ציטוט:
|
כן חמוד, אבל לא מדובר באותו יחס של משקל גובה, זו השוואה מטומטמת, בטח שעל אותו משקל ואחוז הגבוה יראה יותר רזה כי הוא יותר רזה. השאלה היא לא אם יש אותם נתונים חוץ מגובה, אלא מי מביניהם יראה יותר מסיבי אם היחס שווה מבחינת משקל/גובה/אחוז שומן. אם בשביל להבין את זה אתה צריך הגיון אז תהיה בריא.
|
ציטוט:
אתה יכול לגבוהה בפתאומיות. |
לא יודע, אני כמעט 2 מטר וממש לא קשה לי להוציא שרירים.
אומנם אני בתחילת דרכי בפיתוח הגוף (עבודה כפולה אחרי שמרזים 107 קילו) אבל עדיין, אני כבר מתחיל לקבל עיצוב ראשוני. באדי בילדר 1.75 לעומת באדי בילדר 1.98 :) |
אנשים נמוכים שמתאמנים ברצינות קל להם מאוד לפתח גוף כי השרירים שלהם יחסית קצרים ורובם ניראים ממש טוב למרות שהגובה האידיאלי לבודיבילדינג זה מטר 76 פלוס (בערך הגובה של קולמן וכל אלה)
וכמובן שיש מלא גבוהים סוסים אחו :):):):):):) לא חסר :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ