![]() |
פשוט גדול.
|
ינעל שורלקקקקקקקקקק
איזו תמונה אחי לפנים! תמיד ידעתי שיש לך פוטנציאל זוכר תימים שהייתה בוכה באיי סי קיו גודל לאט גודל לא טוב ומזיין לי בשכל הרבה?ואלה קבלתה תוצאה אחי תמשיך להעמיס ולגדול ישור קטן ! בהצלחה אח שלי :jockey: ולך אלה שאומרים פוטושופ שמוטושופ אני מכיר את אליאב אישית כמו הבן שלי אני מכיר אותו והוא לא שקרן אז קחו תאצבע דחפו אותה עמוק :diractor: |
ציטוט:
חח סתם גבר צוחק.. וואלה אליאב אתה נירא טוב מאוד סוסון! מקווה בשבילך שתחזור לאימונים ושיהיה לך קל ובהצלחה. ח.שייק.(חח) תעלה עוד תמונות אחי שנירא יותר טוב למה התמונה של הפלא הזאת מעפנה. |
מסה מצויינת לגיל 16 אחלה גנטיקה תחשוב על תחרות חביבי לדעתי זה הכיוון שלך!:jockey:
|
:cry_1: תודה על התגובות חבר'ה ריגשתם אותי.. :blush: :1eye:
א. שם בדוי - תודה אחי בוא אליי לאיסיקיו 236157139 ותזכיר לי מי אתה...דרך אגב החזה יצא קטן פה בתמונה אני יודע... SmaMMiT - כן חשבתי להתחרות לפני הפציעה , עכשיו אני רוצה לקחת את זה לאט לאט ובזהירות להיות בטוח שאני יצאתי מכלל סכנה , מעדיף לעשות את זה לאט וחכם מאשר מהיר וטיפשי. גלעדדדדד - יא נעל דרוזית איפה נעלמת?! תרים פה ושם צלצול מה יש יא קמצן חח מה קרה אבא פיטר אותך? :1eye: לכל מי ששאל אני מתאמן כבר המון זמן , בבודיבילדינג + תזונה אני משקיע מגיל 15 , אם נוריד את תקופת הפציעה שלי אני מתאמן רצוף כבר שנה וחודש :jockey: אוכל כ4100 קלוריות ביום משהו כזה+- נ.ב - איפה כל מי שטען שאני עושה פוטושופ?! |
ציטוט:
למרות שלא עבדתי עליהן עדיין עבדתי חזק מאוד על הגב והחזה , כנראה בגלל זה. |
אליאב יא פיל הרים קווקזי
|
נראה טוב מאוד במיוחד ביחס לגיל הצעיר שלך ,גודל טוב מאוד , כול הכבוד !
|
שוב אני אומר
אליאב תאמין לי אתה נותן לי מוטבציה להמשיך בזה באמת
|
הללואי עליי יד "קטנה" כזאת... יד פצצה...
|
אליאב אחי יש לך כתף (במיוחד אחורית) בת זונה!
הכתף נראת עגולה ויפה! |
אין מה להוסיף סוס אמיתי!! תמשיך לעבוד אתה שפיץ.
|
ציטוט:
יאללה איפה איתי/עומרי/פאוור-בול וכל שאר החמולה? בואו תנו דעה על אחיכם הקטן יקמצנים:jockey: ודרך אגב איפה כל הלוזרים שאמרו שאני פוטושמוקר? |
האמת שרק עכשיו נכנסתי, בואנה אתה צריך לגלח את הראש מזה הקקי הזה שם?? או שתסתפר או שתגלח אבל תעשה שם משהו :wacko:
ביד טובה, דווקא מה שמצחיק שהפציעה הייתה בביספס ויש לך חוסר די גדול בטרייספס כלומר רוב היד היא בייספס :) בכל אופן סחטיין ופעם הבא תבקש אישור לצאת מהלול :1eye: |
לא רואים סייד צ'סט, היד דוקא יחסית לחזה היא טובה מאד
בהצלחה בהמשך דרכך |
ואללה אחי אני ענקקק !! ...
חיה רצינית תמשיך לגדול יש לך גוף עם מסה מכובדת !! |
ציטוט:
ודרך אגב רוב היד היא דווקא לא הבייספס , אולי בגלל שאני ''מועך'' את היד אז זה נראה כאילו הבייספס יותר גדול... נ.ב - מתי עושים תחרות תמונות? ;] |
ואללה תיהיה בריא אחי אתה ענקק לגיל שלךך לך להתחרות
|
כל הכבוד תמשיך ככה עם צריכה קלורית גבוהה. בטח שאין צורך במה שגלעד אמר לי תרגע לבינתיים.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ