![]() |
תלוי על כמה פחמימות אתה , חוץ מזה אם אתה סותם ת'פה כמו שצריך אירובי לא חשוב , איפלו הטענה של שומן עיקש לא נכונה , ככה שלא חובה אירובי .
|
ציטוט:
גם לחיטוב לא חייב אירובי אבל זה בהחלט מומלץ אם אתה מעוניין להרזות מהר יותר ולשרוף כמות נכבדת של קלוריות. השאלה הזאת מיותרת וכל הדיון הזה מיותר.. זה כמו לשאול: בבצפר חייב לרשום את מה שהמורה מכתיבה? |
ציטוט:
בקיצור תודה לכל העונים |
אם לא ידעת זה משהו אחר אבל אני עוד לפני שהתחלתי להתאמן ידעתי שאירובי עוזר לשריפת שומנים בדרך כזאת או אחרת.
|
תיתאמץ קצת מה יש?הרוב לא מתים על אירובי...
בכל מיקרה לא חייב....אבל רצויי... |
כשאתה בחיטוב אתה רוצה לשרוף כמה שפחות קלוריות ולסיים את היום כשצרכת כמה שפחות קלוריות
אירובי שורף קלוריות בצירוף שיקול דעת פשוט מגיעים למסקנה שאירובי הוא זרז מצוין כשאתה בחיטוב |
אני עושה אירובי בלי חיטוב - תענוג :)
אין כמו ההרגשה שאחרי ריצה של 56 דקות על החוף, או פארטלק של 30 דקות (טוב פה זה כבר הרגשת מוות). |
אירובי מאפשר לך לעשות חיטוב ולשמור על תפריט יותר שפוי ,מבחינתי זה עדיף כי העדיפות העליונה שלי בחיטוב זה שמירה על מסת שריר ועצימות אימונים ,וזה דורש קלוריות ,זה גם עניין של חלוקה של היום שלך והכל ,אבל זה אינדיווידואלי
אני אישית משלב אירובי בחיטוב מהסיבה הפשוטה שזה נותן לי לאכול קצת יותר ,ובדיאטות קשות מאוד (כמו שאני נאלצתי לבצע כשעשיתי חיטוב בלי אירובי )אני פשוט לא מסוגל לסבול את היום שלי ,המטרה מקדשת את אמצעים ,אבל לא בכל מחיר ,ואלא אם כן זה שבועות אחרונים לפני תחרות ,אין סיבה להיות על דיאטה שמדירה שינה מהעיניים מרוב רעב |
ציטוט:
מה זה פארטלק? |
ציטוט:
ואני מסכים עם דארק מיוס שאתה רוצה למות אחרי סט של 30 דקות של פארטלק, אבל אינטרוולים יותר קשה |
אה
עזוב אותך משטויות, התחושה לאחר ריצה של מעל ל40 דק' היא אלוהית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז מה ההבדל בעצם בין אינטרוולים לפארטלק?
אני במסה ועושה ריצה של 15-20 אחרי כל אימון וזה אחלה עם מוזיקה... |
ציטוט:
ריצת 800 מ'*4 - עוצמת מאמץ 60%-80% זמן מנוחה עד לירידת הדופק לדופק חימום. ריצת 1000*3 - עוצמת המאמץ דומה לסעיף א' מנוחה כנ"ל. ריצת 1500*2 כאשר כל 1500 מהירים מחצי הזמן בריצת 3000.
|
בזוקה תודה...
ד"א האם כדי לכלל האוכלוסייה לשלב ריצות כאלו וכל כמה זמן?( נניח אני רץ שלוש פעמים בשבוע )או פשוט לרוץ בקצב אחיד למשך כל הריצה (בערך כמו שאני עושה עכשיו)? |
שוב זה תלוי במטרות שלך..
|
ציטוט:
והורידים בולטים יותר איזה כיף |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ