![]() |
הבטן לא יכולה ליגדול כמו החזה למשל.
היא יכול ליגדול אבל לא בצורה משמעותית. אני גם בגישה שלא צריך לאמן את הבטן. |
ציטוט:
צא מהסרט..תלוי בגנטיקה ואם אין לך גנטיקה טובה בבטן תצטרך לקרוע את התחת בשביל קוביות..קובוית זה לא רק אחוז שומן נמוך ואני מדבר מניסיון בחיים שלי לא עשיתי מאסה רציני ואני על בסיס קבוע באחוז שומן נמוך והיו תקופות שהיתה לי בטן מדהימה..תקופות של כיתה ט-י מאז שהזנחתי את הבטן בקושי יש לי קוביות..אז אם תזלזל בבטן כנראה שתזלז גם בשאר השרירים כי למה צריך טרפזים זה סתם מכוער למה צריך כתפיים במלא הם מקבלות גירוי בלחיצת חזה..זה מיותר. |
ציטוט:
אה וכן, אם יהיה לך אחוז שומן מספיק נמוך, אתה תראה קוביות בבטן, גם אם תאורתית לא עשית כפיפת בטן אחת. |
ציטוט:
ואני לא מדבר איתך על אחוזי שומן חד ספרתיים ששם זה סיפור אחר.. מדבר איתך על 10-11 אחוזי שומן..הנה אני נמצא על האחוזי שומן האלה ופעם שאימנתי בטן על אותו אחוז שומן שאני נמצא בו היום היה לי בטן יפה עכשיו היא סתם בררה.. |
ואני ראיתי אנשים שלא התאמנו בחייהם על הבטן ויש להם קוביות יפות מאוד. הכל אינדיבידואלי :)
עקרונית, זה הרבה יותר פאקטור של אחוז שומן מאשר מסת שריר. יכול להיות שאתה בשני אחוזים יותר ממה שהיית ולכן היא נראית לך בררה. יכול להיות שאתה בתקופה שהאימונים שלך הכללים פחות חזקים ואיבדת מהמסה הכללית שלך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
היה תקופה שהייתי מאמן בטן, כבר שנה ומשהו שלא נגעתי בה והמצב לא הישתנה ביכלל... |
אני נותן 2 אימוני בטן קלים מאד
ביום א' וביום ה' .. וזהו לפעמים אני גם עושה רק 2 סטים ממש עובד חלש לפי דעתי אין צורך לאמן אותה כמו מטורף.. רק לתחזק אותה ! |
ציטוט:
|
בפעמים הראשונות שהייתי עושה סנא'ץ הבטן הייתה מתפסת לי ממש חזק, עכשיו פחות אבל עדין נתפסת.
|
ציטוט:
אני מאמין שהבטן מתחזק בסקווט מספיק, עובדה שעד עכשיו אין לי שום בעיה איתה. מה גם, שבכל תוכניות בpl בחיים לא ראיתי אימון בטן... |
ציטוט:
לדוגמ: "ווסט סייד ברבל " עם אתה רוצה אני אתן לך לינקים לתוכנית הבסיסית . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ויכוח דבילי מכיוון שפיתוח גוף זה ספורט לא חד משמעי, יש כאלה שזה מספיק ויש כאלה שלא.
מה שבברור אני יכול להגיד לך, ש1-3 סטים פעם בשבוע, לא יהרגו לא אותך ולא את אף אחד, רע לא יצא לך מהם. בקיצור חבריקו, כמה אתה חייב לה? |
ציטוט:
בזוקה, יש לך אולי תמונות שנבין למה אתה מתכוון בטן יפה מול בטן שחיפית? אולי זה עניין של מסת גוף? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנת את הרעיון בערך? |
ציטוט:
זה שחיף? http://farm2.static.flickr.com/1331/...b7645be9_o.jpg |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ