ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   היתערבות עם מישהי לגבי הבטן (https://israelbody.com/showthread.php?t=41056)

amir 17-09-08 17:31

הבטן לא יכולה ליגדול כמו החזה למשל.

היא יכול ליגדול אבל לא בצורה משמעותית.

אני גם בגישה שלא צריך לאמן את הבטן.

Mr.Bazooka 17-09-08 17:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir (הודעה 646100)
הבטן לא יכולה ליגדול כמו החזה למשל.

היא יכול ליגדול אבל לא בצורה משמעותית.

אני גם בגישה שלא צריך לאמן את הבטן.

למה אתה חושב שאם לא תאמן את הבטן ותגיד לאחוז שומן נמוך יראו קוביות?
צא מהסרט..תלוי בגנטיקה ואם אין לך גנטיקה טובה בבטן תצטרך לקרוע את התחת בשביל קוביות..קובוית זה לא רק אחוז שומן נמוך ואני מדבר מניסיון בחיים שלי לא עשיתי מאסה רציני ואני על בסיס קבוע באחוז שומן נמוך והיו תקופות שהיתה לי בטן מדהימה..תקופות של כיתה ט-י מאז שהזנחתי את הבטן בקושי יש לי קוביות..אז אם תזלזל בבטן כנראה שתזלז גם בשאר השרירים כי למה צריך טרפזים זה סתם מכוער למה צריך כתפיים במלא הם מקבלות גירוי בלחיצת חזה..זה מיותר.

Dark_Muse 17-09-08 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.bazooka (הודעה 646107)
צא מהסרט..תלוי בגנטיקה ואם אין לך גנטיקה טובה בבטן תצטרך לקרוע את התחת בשביל קוביות..קובוית זה לא רק אחוז שומן נמוך ואני מדבר מניסיון בחיים שלי לא עשיתי מאסה רציני ואני על בסיס קבוע באחוז שומן נמוך והיו תקופות שהיתה לי בטן מדהימה..תקופות של כיתה ט-י מאז שהזנחתי את הבטן בקושי יש לי קוביות..אז אם תזלזל בבטן כנראה שתזלז גם בשאר השרירים כי למה צריך טרפזים זה סתם מכוער למה צריך כתפיים במלא הם מקבלות גירוי בלחיצת חזה..זה מיותר.

תכלס, לעשות שראגס זה באמת מיותר, שלא נדבר על כפיפות כתף.

אה וכן, אם יהיה לך אחוז שומן מספיק נמוך, אתה תראה קוביות בבטן, גם אם תאורתית לא עשית כפיפת בטן אחת.

Mr.Bazooka 17-09-08 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 646122)

אה וכן, אם יהיה לך אחוז שומן מספיק נמוך, אתה תראה קוביות בבטן, גם אם תאורתית לא עשית כפיפת בטן אחת.

אז אני יגיד לך שלא..
ואני לא מדבר איתך על אחוזי שומן חד ספרתיים ששם זה סיפור אחר..
מדבר איתך על 10-11 אחוזי שומן..הנה אני נמצא על האחוזי שומן האלה ופעם שאימנתי בטן על אותו אחוז שומן שאני נמצא בו היום היה לי בטן יפה עכשיו היא סתם בררה..

Dark_Muse 17-09-08 17:57

ואני ראיתי אנשים שלא התאמנו בחייהם על הבטן ויש להם קוביות יפות מאוד. הכל אינדיבידואלי :)
עקרונית, זה הרבה יותר פאקטור של אחוז שומן מאשר מסת שריר. יכול להיות שאתה בשני אחוזים יותר ממה שהיית ולכן היא נראית לך בררה. יכול להיות שאתה בתקופה שהאימונים שלך הכללים פחות חזקים ואיבדת מהמסה הכללית שלך.

Deus ex machina 17-09-08 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 646122)

למה שראגס זה מיותר ?

amir 17-09-08 18:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.bazooka (הודעה 646107)

לפי דעתי בטן מקבלת מספיק גירוי בתרגילים מורכבים.

היה תקופה שהייתי מאמן בטן, כבר שנה ומשהו שלא נגעתי בה והמצב לא הישתנה ביכלל...

ZoonD 17-09-08 18:05

אני נותן 2 אימוני בטן קלים מאד
ביום א' וביום ה' .. וזהו
לפעמים אני גם עושה רק 2 סטים
ממש עובד חלש
לפי דעתי אין צורך לאמן אותה כמו מטורף..
רק לתחזק אותה !

Deus ex machina 17-09-08 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir (הודעה 646142)
לפי דעתי בטן מקבלת מספיק גירוי בתרגילים מורכבים.

היה תקופה שהייתי מאמן בטן, כבר שנה ומשהו שלא נגעתי בה והמצב לא הישתנה ביכלל...

וזה דבר טוב שכלום לא השתנה ? הבטן משמשת כשריר מייצב בתרגילים המורכבים כמו שאמרת אז למה אתה לא רוצה לחזק אותו ? את שרירי הגב התחתון אתה לא מאמן ?

tomerA 17-09-08 18:14

בפעמים הראשונות שהייתי עושה סנא'ץ הבטן הייתה מתפסת לי ממש חזק, עכשיו פחות אבל עדין נתפסת.

amir 17-09-08 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deus ex machina (הודעה 646150)
וזה דבר טוב שכלום לא השתנה ? הבטן משמשת כשריר מייצב בתרגילים המורכבים כמו שאמרת אז למה אתה לא רוצה לחזק אותו ? את שרירי הגב התחתון אתה לא מאמן ?

את זוקפי הגו אני מאמן דרך דד ליפט, לא משתמש בספסל רומי.

אני מאמין שהבטן מתחזק בסקווט מספיק, עובדה שעד עכשיו אין לי שום בעיה איתה.
מה גם, שבכל תוכניות בpl בחיים לא ראיתי אימון בטן...

Deus ex machina 17-09-08 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir (הודעה 646171)
את זוקפי הגו אני מאמן דרך דד ליפט, לא משתמש בספסל רומי.

אני מאמין שהבטן מתחזק בסקווט מספיק, עובדה שעד עכשיו אין לי שום בעיה איתה.
מה גם, שבכל תוכניות בpl בחיים לא ראיתי אימון בטן...

אמונה זה דבר חשוב אבל היא לא קשורה לנושא , לא דיברתי על ספסל רומי אלא על תרגילים אחרים כולל וריאציות של דדליפט (אבל זה לא הנושא ) , ובכל תוכנית pl יש תרגילים לבטן .
לדוגמ: "ווסט סייד ברבל " עם אתה רוצה אני אתן לך לינקים לתוכנית הבסיסית .

Mr.Bazooka 17-09-08 18:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 646137)
ואני ראיתי אנשים שלא התאמנו בחייהם על הבטן ויש להם קוביות יפות מאוד. הכל אינדיבידואלי :)
עקרונית, זה הרבה יותר פאקטור של אחוז שומן מאשר מסת שריר. יכול להיות שאתה בשני אחוזים יותר ממה שהיית ולכן היא נראית לך בררה. יכול להיות שאתה בתקופה שהאימונים שלך הכללים פחות חזקים ואיבדת מהמסה הכללית שלך.

מהמסה בבטן..הכ עניין גנטי..ונכון בטן תלויה בעיקר מאחוז שומן נמוך אבל לא רק..נכון יש כמה יוצאים מן הכלל שלא מתאמנים ובכל זאת יש להם בטן יפה ולא בטן שחיפית..אבל הם מיעוט..הרוב צריכים לעבוד קשה בשביל בטן יפה ומאסתית

Dark_Muse 17-09-08 19:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deus ex machina (הודעה 646139)
למה שראגס זה מיותר ?

למה לבודד את הטרפז העליון והלבטור סקפולה? גם ככה להרבה אנשים יש הרגל רע בכיווץ השרירים האלו כשלא לצורך.

Yoshi-Moto 17-09-08 19:06

ויכוח דבילי מכיוון שפיתוח גוף זה ספורט לא חד משמעי, יש כאלה שזה מספיק ויש כאלה שלא.
מה שבברור אני יכול להגיד לך, ש1-3 סטים פעם בשבוע, לא יהרגו לא אותך ולא את אף אחד, רע לא יצא לך מהם.

בקיצור חבריקו, כמה אתה חייב לה?

סאראמאגו 17-09-08 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.bazooka (הודעה 646193)
מהמסה בבטן..הכ עניין גנטי..ונכון בטן תלויה בעיקר מאחוז שומן נמוך אבל לא רק..נכון יש כמה יוצאים מן הכלל שלא מתאמנים ובכל זאת יש להם בטן יפה ולא בטן שחיפית..אבל הם מיעוט..הרוב צריכים לעבוד קשה בשביל בטן יפה ומאסתית

בזוקה,

יש לך אולי תמונות שנבין למה אתה מתכוון בטן יפה מול בטן שחיפית?
אולי זה עניין של מסת גוף?

arbel2 17-09-08 19:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סאראמאגו (הודעה 646203)
בזוקה,

שמח לראות שאתה כותב ידידי ...:11:

Deus ex machina 17-09-08 19:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 646199)
למה לבודד את הטרפז העליון והלבטור סקפולה? גם ככה להרבה אנשים יש הרגל רע בכיווץ השרירים האלו כשלא לצורך.

שרגס מחזק גם את הצוואר , יש חשיבות גדולה לשרירי צוואר ורפזים חזקים בחלק מענפי הספורט כולל pl .

Mr.Bazooka 17-09-08 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סאראמאגו (הודעה 646203)
בזוקה,

תראה ערס שחיף עם קוביות ותיראה דוגמן בעל מאסה נאה בבטן.
הבנת את הרעיון בערך?

סאראמאגו 17-09-08 19:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka (הודעה 646218)
תראה ערס שחיף עם קוביות ותיראה דוגמן בעל מאסה נאה בבטן.
הבנת את הרעיון בערך?

מצטער, לא ממש

זה שחיף?
http://farm2.static.flickr.com/1331/...b7645be9_o.jpg

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ