![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחח חזקק.. בהצלחה לארגון הזה ולאלי האנה ולכל מי שיוצא להתחרות בחו"ל, המון בהצלחה... |
ציטוט:
אם אלון צוקרמן נכנס לעשירייה ,וסטאס יותר טוב מצוקרמן פי כמה וכמה ,אין שום סיבה שסטאס לא יכנס לחמישייה ,במיוחד בהתחשב בעובדה שנאבבא בחו"ל זה לא כזה ביג דיל (בלי לזלזל בהישג של לזכות ביוניברס) |
ציטוט:
|
ציטוט:
סטס נוסע למר יוניברס שזו רמה יותר גבוהה(תקן אותי אם אני טועה) יהיה לו קשה יש שם גורילות לא קטנות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא קוקסינל מאחורי מחשב הוא מתחרה מקצועי אבל תהיה בטוח שלא בפיתוח גוף:cool: ולמתחרה מקצועי מה אתה עדין בוכה ומקנא חהחהחה באתי על 4000 אחוז וחזרתי אם גביע איך???איך????תמות יא קנאי טפו יא זבל. |
חברים,תובה על עידוד ותמיכתחם!!!אני לה מצפה לתוצאות גבוהות הפעם כי יש לי לא מעט נקודות חלשות בגוף.אבל אני אשתדל לעלות על הבמה הכי מוכן שאני יכול.המטרה שלי כרגע לצבור ניסיון תחרותי כדי להצליח בתחרויות הבאות בחו"ל.
|
ציטוט:
אמרתי לך גם אחרי התחרות של IFBB ,אתה יכול להצליח מאוד בחו"ל ,תפרגן לעצמך קצת ! :clap::sbb4: |
ציטוט:
כי מבחינה מקצועית אתה בהחלט רמה של חו"ל אז שתהיה לך המון בהצלחה גבר אנחנו כולם פה מחזיקים לך אצבעות ומחכים בקוצר רוח לתחרות הזאת! תחרות שניה בחיים שלך זה בחו"ל פשוט לא יאומן אחי אתה תותח! |
ציטוט:
אחרת אני יצבע את הקירות בבית שלך אם הדם שלו לכבוד ראש השנה:rolleyes: |
ציטוט:
הוא רק הורס!! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ