![]() |
ציטוט:
הפסקתי לאמן כי הם גדלו וזרקתי ג'ינסים יקרים אז נמאס לי ואז הבנתי שאני יקנה יותר במידה פעם הבעה - ובכלל בקיץ אני מסתובב עם מכנס קצר.. |
בקיצור
עובד עליך טוב? מצויין! תמשיך עם מה שעובד עליך ואתה מרוצה ממנו |
כל כך לא רלוונטי להשתמש במינוח rm מעבר לסקוואט, דד ליפט ובנץ' פרס
ובקשר לקטע עם הסקוואט והג'ינסים - אני בטוח שאם היד הקדמית שלך היתה גודלת היית אומר כושילדודה של החולצות הסטייליסטיות שלי, נביא אחרות, אני בטוח שעל זה לא היית בוכה בכל מקרה לכל תכנית שלא תהיה, בעיקר למאסה, אם אין לך סקוואט, זאת בעיה גדולה אותי אישית זה מרגיז ללכת לים ולראות את כל ילדי הבנץ' פרס עם פלג עליון סבבה ולפעמים גם מרשים, ואני מוריד תעיניים קצת (לא לא לכיוון הבולבול) ואתה קולט שהידיים שלהם באותו גודל של הרגליים אבל זאת החלטה שלך בהצלחה |
אני מאמן רגלים.
התחלתי שוב לפני חודשים.. ואני לא ילד באנג' פרס אני אימנתי פלג גוף עליון. את כולו |
טוב מאוד שחזרת לעבוד על רגליים אף פעם אל תוותר על זה.
אל תגיד לי עכשיו ג'ינסים וכאלה דברים מי ישמע הרגליים שלך נהיות בלילה רגליים של סוס. |
ציטוט:
ציטוט:
חולצה שלי לא עולה 300 שקל חולצה במקרה הטוב יכולה לעלות 80 שקל לרוב 50 שקל לחולצה בלי שרוולים.. חם :o.. |
היתי מציע לך לשנות את התוכנית לתוכנית של 3 אימונים של כל הגוף בשבוע, כמו 5x5 או hst.
אם אתה רוצה חלוקה אז אולי ab בחלוקה של משיכה/דחיפה. שינויים גדולים בתוכנית יביאו לעליה גדולה. |
עדיף 3 פעמים בשבוע הכי טוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
מabcd ל fbw? אתה צוחק:|? |
מה הבעיה?
|
מי עושה fbw? אחרי שנה שהוא מתאמן?
או abc רגיל? (3 פעמים) ? |
ציטוט:
ותאמין לי, שמי שעושה abc שלוש פעמים בשבוע יגיע יותר רחוק מהabcabcabcabcabcabcabcabcabcabc שאתה רוצה לעשות |
ציטוט:
|
ציטוט:
אימון FBW זה אחד החלוקות הקשות אם לא הקשה ביותר , ואתה מסיים אימון שאין לך כוח אפילו לנשום. |
ציטוט:
תנעלו תאשכול |
ציטוט:
תפסיקו כבר לדבר שטויות fbw זאת תוכנית מצויינת, אתם חושבים ככל שיש יותר חלוקה ויותר אימונים ככה תגדלו יותר? תתאמנו קצת עם המוח ולא עם הטימטום ראבק |
Isme
אתה מודע לזה שכשאתה עובד ב fbw אז אתה עובד על אותם שרירים 3 פעמים בשבוע, כן? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ