![]() |
ניסית פעם אופטימום? הם מוסיפים אינזימים לרגישים ללקטוז, גם מוכרים כל מיני אינזימים שעוזרים. כניראה אתה מכיר את כל זה אבל בכל זאת.http://www.lactose.com/
זה אתר שיעזור לך אולי. http://www.lactose.co.il/ וזה בעיברית אם תרצה. |
נראה אתר מעניין, תודה אחי!
לגבי האופטימום אני סיימתי דלי שלם של 2.3 קילו אבל סבלתי מכל רגע פשוט היה סיוט מתמשך . לא אקנה את זה בחיים למרות שבתכלס האבקה עשתה את העבודה, אבל לרגיש לקטוז כמוני זה פשוט בלתי סביל... |
חחחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות קברתם אותו
|
עירבבת את זה עם בלנדר חשמלי או שייקר ידני?
|
עם שייקר ידני..לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם חשמלי
|
זה לא אמור להקציף ככה, לך לאן שקנית לקבל הסבר למה זה ככה. אחד המאמנים אצלי היה שותה את זה.
|
כאשר אתה מנער את המוצר הוא מקציף, בידיוק כמו כל חלבון אחר.
כל מוצר מקציף ברמה שונה, אם אתה לא מסתדר עם הקצף, תן לזה כמה דקות וזה ירד לבד. מניסיון אישי שלי, אני יכול לומר שהאבקה הזאת היא אחת הטובות שניסיתי והיא אמורה להתערבב בקלות. פשוט על תנער אותה חזק מידי אם אתה לא אוהב את הקצץ והקפד לשלב אותה עם מים קרים. אתה יכול לפנות אלינו גם במייל לעזרה נוספת. |
שילבתי עם מים קרים, לא ניערתי חזק, והקצף יורד בערך אחרי רבע שעה ....די מסובך לצרוך את זה ככה ישר אחרי אימון.
התקשרתי באמת לפני שעתיים בערך לחנות ואמרו לי שהם יבררו עם היצרן...בכל מקרה זה נראה לא טוב , היה לי גיינר של החברה הזאת בדיוק ולא הייתה טיפה של קצף. אין מצב שזה מוצר מקולקל? |
שמע
קודם כל עזוב את כל המכוערים עם התגובות המטומטמות, זה מתוך צרות עין שהם עם אבקה מסריחה ואתה עם אבקה בת **** :) ובשייקר שלך יש רשת? אם כן אז לא צריכה להיות בעיה, פשוט תנער את השייקר ואחרי זה תמזוג לכוס, והרשת לא נותנת לכל הקצף לצאת. |
תראה תאריך ותדע מקולקל או לא, לפי דעתי היה בסחורה שקיבלה איזה מכת שמש. בקיצור לא אמור ליהיות ככה בכלל.
|
איזה תגובות מסריחות
אחי תיצור קשר עם החנות לא סתם אתה משלם כסף |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
תנסה אולי להחליף טעם?
אולי יש איזה מרכיב בטעם הספציפיי הזה שגורם לקצף |
לא נראה לי כי לפני חודש בערך השתמשתי בגיינר של החברה והוא היה באותו טעם (שוקולד) ולא הייתה שום בעיה..=\
|
היי haas,
כמו שיניב ציין האבקה שרכשת היא אחת האבקות הטובות ביותר שקיימות היום בשוק, לצערי לכל אבקה יש מרקם קצת שונה ולפעמים יש לקוחות שאוהבים אבקה אחרת פחות מהשניה בגלל זה קיים מגוון כה גדול, עצתי לך זה לנסות להכין את המוצר עם פחות או יותר מים בנוסף אני הייתי מכין את האבקה עם שייקר + סוכר ענבים ואני זוכר שזה היה יוצא ממש טוב תנסה אולי שיטת עירבוב אחרת. בכל מקרה אשמח אם תיצור איתי קשר ואראה אם אני יכול לעזור לך במשהו: 050-6929029. בברכה שלומיק צוות ישראלבודי |
תנסה לנער בקצב קצת יותר איטי..ומקסימום תשתה את זה כקצף זה לא משנה בכל מקרה זה נכנס לך לגוף :)
|
כמו שאמרו, פשוט תנער יותר בעדינות ופחות זמן, אולי אפילו תנסה לנער בלי הרשת. יכול להיות שזאת אבקה שנמסה כל כך בקלות שמספיקים איזה 2 וחצי שקשוקים קלים כדי לערבב מבלי שיהיו גושים, ככה זה היה אצלי עם הצ'מפיון בטעם טרופיקל סאנרייז (גם עם הבננה, אבל עם הבננה אף פעם לא היה קצף בכל מקרה). הייתי מוציא את הרשת והופך 3 פעמים את השייקר והשייק כבר היה מוכן.
|
ציטוט:
|
אחרי שערבבת בשייקר ויצא לך קצף, תערבב עם כפית את הקצף, זה יוצא את האוויר לדעתי. תנסה ותגיד איך היה.
|
מניסיון אישי בנושאי קצף מה שמעלים את הקצף זה להעביר את הנוזל למיכל אחר,זאת אומרת לאחר שערבבת את זה בשייק תמזוג לכוס והקצף נעלם.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ