![]() |
אני לא חושב שבדקו כל מוצר לגופו , ככה שגם אין הוכחות שזה לא עובד. אם זה עוזר , אפילו אפקט placebo , זה שווה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הקומפלקסים זה ביזבוז |
אליאב, רוצה פוש לקראת פורים?
תעבוד בתוכנית שונה ממה שעבדת עד עכשיו לגמרי.. אם אתה עובד בחלוקות (abc\abcd) ההרבה זמן אישית הייתי מנסה ללכת על איזה 5x5 |
ציטוט:
בתוספים ובכל מיני פורמולות הנל אבל זה עדיין לא משנה את דעתי :wacko: , בכל מקרה כרגע אני בדיוק נותן בראש עם עבודת כוח...:1eye: |
על כמה כסף אנחנו מדברים פה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לעזאזל אתה מתעקש לא להקשיב למחקרים!! תקנה קריאטין נקי ותיקח אותו עם סוכר ענבים. אליאב תפסיק לחשוב בכיוונים לא נכונים, גם ככה במסה מה שחשוב זה להתאמן נכון ולעשות שינויים גדולים בתוכנית אימונים בתדירות גבוהה (יעני אחת לחודש -שבועיים שינוי משמעותי לא להוסיף - להוריד תרגיל). |
סייקלים
מה זה?
|
ציטוט:
אני לא שאלתי פה על קריאטין אקסטרים אני שאלתי פה על משהו מורכב הרבה יותר מהחרא הזה ודרך אגב תפסיק לנסות להסביר לי איך להתאמן כי אני יכול ללמד אותך דבר או שניים בפועל על אימונים אם לא יותר , ושלא נדבר על מי שמאמן אותי עריכה : קריאטין רגיל כבר לא מזיז לי תביצה |
ציטוט:
איזה מחקר הבאת פה? מה אתה סח? ואם כבר מישהו לא מקשיב למחקרים זה אתה - תיקח קריאטין עם סוכר ענבים , נו באמת. |
ציטוט:
|
1. כבר היו על זה 100 שרשורים , עם אבסטרקטים ומה שבא לך. תקרא נעוצים.
2. זה שמחקר מראה משהו לאו דווקא אומר שהוא נכון , צריכים להסתכל טוב טוב במתודולוגיה שלו. כבר ראיתי מחקרים שמדברים על מה שאתה אומר אבל יש שם בעיה מתודולוגית. |
ציטוט:
|
זה ידוע שסוכרים פשוטים עוזרים לספיגת הקריאטין אין פה חדש...
בקיצור גיליתי שהידיים שלי חזרו ל41.5 כמו שהם היו לפני הפציעה :1eye: אין לי כוח אפילו להתווכח איתכם פה על הקריאטין... |
ציטוט:
להפסיד אתה לא תפסיד שום דבר כמו שכבר אמרתה חוץ מכסף שהולך ובא תאמת שהשילוב של המוצרים פה מאוד מפתה ועם יש כסף אחי ...:jockey: |
סייקלים
אליאב מה זה סייקלים?
|
ציטוט:
|
חחח אני בן 19
|
ציטוט:
רק תגובות שקשורות בפוסט. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ