![]() |
ציטוט:
עובדה שטסטוסטרון ברמה גבוהה גורם לאקנה באזור החזה/גב/פנים וחזה נשי (שתי תופעות שכיחות בגיל ההתבגרות) |
לא ידועה הסיבה המדויקת למה אנשים מסוימים מקבלים פצעי בגרות ואחרים לא. ידוע כי התופעה נוטה להיות תורשתית. ישנם מספר גורמים שנמצאו קשורים לתופעת האקנה:
פעילות הורמונלית ערה, כמו בעת בגרות מינית או במחזורי וסת. מתח נפשי, דרך הגברת התפוקה ההורמונלית מבלוטות יותרת הכליה. היפראקטיביות של בלוטות החלב - משני לגורמים ההורמונליים. הצטברות של תאי עור מתים. חיידקים בנקבוביות העור, אליהם הגוף נעשה אלרגי. גירוי או גירוד העור העשוי להוביל לתגובה דלקתית |
ראוקטן או איך שלא כותבים את זה פוגע בגוף .
וגורם לבעיות בכבד . אחי מומלץ ללחת לקוסמטיקאית |
ציטוט:
|
ציטוט:
בגלל זה מקפידים ללכת אחת לחודש לבדיקת דם ומונעים את זה. אם מקפידים ללכת להבדק ורואים שאין חריגה במספר הטריגליצרידים בדם כלום לא יקרה |
ציטוט:
|
אני לא מבין, לשים משחות זה על פצעים בודדים...
אם תשים משחה אתה תפל באותו פצי שיש כרגע, אבל אחרי כמה ימים יצא חדש.. אז מה זה שווה? כל הטיפול צריך להתבצע מבפנים.. מה שאומר - כדורים. זה מוציא את כל החומר הזה שעושה את הפצעים מהגוף |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפחות אתה מרוצה מהתוצאה??? |
אני אביא לך את המשחה שהצילה לי את החיים.
זה נקרא :בנזמיצין טופיקל ג'ל היה לי תקופה נוראית של פצעי בגרות, ניסיתי הכל חוץ מראקוטן- בגלל ההשלחות שלו, מאז שהתחלתי לקחת את המשחה תוך חודש ימים ראיתי שינוי משמעותי, עד שזה נעללם לגמרי!!!! ממליצה מאוד- רק במרשם רופא |
אין על רואקוטן לקחתי לפני 4 שנים ומאז אין כלום!
תענוג |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ