![]() |
תותח, באמת תותח, כל הכבוד גבר תמשיך להפציץ אתה השראה להרבה חבר'ה.
|
פצצה אתה !!! פעם היית מתאמן בקאנטרי בחולון לא??
|
כל הכבוד גלעד,עשית שינוי מדהים אחי :)
באמת מביא מוטיבציה! |
אין מילים - כל הכבוד - המשך כך ותגיע רחוק!!!!!!!!!!!!
אני חייב לציין את טוב לבך ואת אופייך הנפלא. ישראל זקוקה למפתחי גוף כמוך! נ.ב תמיד אשמח לעזור בכל אשר תרצה ובכל אשר אוכל. |
פיייייי מלך אתה איזה יופי כול כך הרבה רעל בבן אדם אחד!!!!!עשית שינוי שבלי התמונות אנשים לא היו מאמינים לך בכלל שזה אפשרי !~~!בהצלחה בהמשך ואת תפסיק להחדיר רעל לאנשים באימונים !!
|
וואללה גלעד אין מילים, אומנם היית במר ישראל הצעיר אבל את רוב המיתחרים הבוגרים היית מסתיר עם הגב. זה יקרה שנה הבאה... תותח.
|
תותח... ענקי לא מהעולם הזה.. שינוי מדהים !
|
כל הכבוד גבר..
תגיד מתי התחלת עם הסוכריות? עם את לא רוצה לענות על תענה גבר אבל מעניין אותי כמה אני עוד יכול לגדול בלי העניין הזה |
פששש אחי אתה מלך העולם!
את הסיפור אני כמובן מכיר מכל הכיוונים כחבר קרוב, אבל כשרואים בתמונות זה פשוט...פאקקק איזה שינוי, איזו נחישות, איזו הקרבה, מדהים! חברים, הבחור הזה הוא אחד המטורפים והנחושים שראיתי, זה בנאדם שמסוגל פאקינג לא לשתות שבוע אם צריך, הוא יכול להיות על 0 גרם פחמימה במשך שבועות ולא להתלונן בכלל, הוא היה עושה אירובי 3 פעמים ביום. כשלא התאפשר לו לארגן רכב, היה הולך ברגל למכון כושר שלו בחולות המסריחים של חולון, בחום הנורא של אוגוסט. אנשים לא מבינים בכלל מה זו נחישות עד שהם לא מכירים את גלעד. רעבאק ואיזה לה יש לו לילד הזה, הלב שלו הוא בגודל של עיר, הבחור הזה ייתן הכל לחברים שלו. יש לו עתיד גדול ולא רק בבאדיבילדינג! אוהב אותך אחי, כמו תמיד הצלת אותי גם היום... אל תשכח מה רציתי לכתוב על החחולצה לגבי מה שדיברנו לצערי אני לא יכול... אל תשכח למסור לאיאל מה שאמרתי לך לגבי ינואר הגדול... יאללה אחי בקרוב אימון משותף ואחרי ינואר אני ואתה לא נוכל להיכנס יחד למעלית, אבל לא נורא, נעלה אחד אחד... |
כל המתחרים בבוגרים צריכים להכנס לכוננות, אם תגיע מוכן לתחרות הבאה יהיה להם פייט קשה...
בהצלחה גבר |
ציטוט:
מרמלשטיין הכריש חזרת לעניינים? כבוד שאתה כאן אחינו... |
גלעד אתה בן אדם אחר לגמרי, אין לי מילים !
Respect שנה הבאה מס 1 - ב"ה ! |
בונא ניגרי כל פוסט שלך גורם לי לחייך :)
הפעם זה היה המעלית |
תותח על!!!
|
ציטוט:
כן אני במצב רוח יצירתי בזמן האחרון...אגב לגבי המעלית זה לא היה בצחוק...:d |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה נהנה אני שמח... |
שינוי אדיר אחי.. אתה פשוט מביא מוטיבציה ורצון לאחרים להשקיע ...
כל הכבוד ! ובהצלחה בהמשך אני מאמין שאני עוד יראה אותך עם גביע ביד ... |
בואנה אח שלי אתה יודע עד כמה אני מעריץ אותךאבל שוב אגיד לך אתה מלךךךךךךךךךךך!
נראית 100% על הבמה הלוואי עליי..! |
אתה אחד האנשים היותר מפוקסים שאני מכיר, יש לך מטרה ורצון מטורף אתה תגיע רחוק רק תשמור על עצמך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ