ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   **אשכול תמונת היום החדש** (https://israelbody.com/showthread.php?t=40238)

Philip1123 05-09-08 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elevation (הודעה 635966)
צודק לחלוטין.

אני גם מסכים. אחרי 99 האסתטיקה נאבדה אצלו... אבל הוא עדיין זכה בכל התארים בזכות, אין ספק.

עלוש 05-09-08 15:23

נראה לי שלא ראיתם רוני בארנולד קלאסיק 2001 :)

BodyKilo 05-09-08 15:25

אין מה לעשות עם כל הכבוד לאסתטיקה במר אולימפיה רוצים כמה שיותר בשר, איך אפשר שלא לאבד לאט לאט את האסתטיקה אחרי כל הבשר שהם מוסיפים?

תמונות מעולות תודה עלי.

עלוש 05-09-08 15:25

5\9
דוריאן באמצע
OFFSEASON

got lats ? :)
http://www.muscletime.com/gallery/d/...9b5fa506f9e266

BodyKilo 05-09-08 15:26

מטורף!

Raffib 05-09-08 15:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HardCor3 (הודעה 635168)
לפי דעתי אחרי 1999 קולמן איבד את האסתטיקה....

גם לדעתי.

eyalamzleg 05-09-08 16:04

דוראין פשוט מטורף:s

SiX PACK 05-09-08 16:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 634039)
טוב חזרנו ,
תמונת היום 3\9

רוני זוכה בתואר בפעם השנייה , ופלקס יודע שלעולם הוא לא יזכה!

http://www.muscletime.com/gallery/d/...6091128c6cf276

דווקא בתמונה הזאת פלקס נראה הרבה יותר אכותי מרוני.

למה פתחת עוד אשכול..? :)

jackson%% 05-09-08 17:02

בתאכלס הכי עצוב לי שקווין ליברוני לא זכה במר אלימפיה רק ביגלל שהוא היה בעידן של המלך.

denous 05-09-08 17:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 636055)

ללא ספק אחי על פי התמונה הזאת אפשר לראות שפלקס יותר איכות בהרבה מרוני.

בבקשה תגיד לי שאתה צוחק....

כל מי שאומר שהוא איבד פרופורציות ואת האסתטיקה המדהימה שלו משנת 1999 לדעתי אתם טועים רוני תמיד נשאר אסתטי ויפה כנראה שהגודל של חלק מהשרירים כמו של החזה הבטן גרמו לאנשים לחשוב שהוא איבד את האסטתיקה זה ממש לא נכון לדעתי...

Cortex 05-09-08 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 636055)

:shok1::eek::confused:

ומה אתה מבלבלים תמוח הוא רק הלך , גדל והשתבח עם השנים !
בשנה שנתיים האחרונות הוא התחיל לאבד את זה

Elevation 05-09-08 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 635973)
אין מה לעשות עם כל הכבוד לאסתטיקה במר אולימפיה רוצים כמה שיותר בשר, איך אפשר שלא לאבד לאט לאט את האסתטיקה אחרי כל הבשר שהם מוסיפים?

תמונות מעולות תודה עלי.

אז למה מרקוס רול לא לוקח?

HardCor3 05-09-08 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elevation (הודעה 636200)

ומרקוס רול יחסית אסתטי לגודל שלו,חולה על מרקוס.

BodyKilo 05-09-08 18:33

ציטוט:

למה באמת? אני מניח שיש עוד פרמטרים חוץ מזה. אתה בטח מבין בזה יותר - אז הנה, אחרי הריב הקטן שהיה לנו בדיון ההוא בוא תסביר לי למה.

Logout 05-09-08 18:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo (הודעה 636215)
למה באמת? אני מניח שיש עוד פרמטרים חוץ מזה. אתה בטח מבין בזה יותר - אז הנה, אחרי הריב הקטן שהיה לנו בדיון ההוא בוא תסביר לי למה.

פרופורציות?

denous 05-09-08 18:36

ציטוט:

אתה מגזים...
איך אתה משווה אסתטיקה של רוני לשל רול ><
פרופורציות של מרקוס ואסתטיקה על הפנים וזה חבל אם אולימפיה היה לפי גודל מרקוס היה מסתיר
מתחרים ולוקח תארים אבל זה לא ככה אסתטיקה ופרופורציות חשובות ואתה יודע את זה מין הסתם...
מה שמעיד על זה שע'פ השופטים באולימפיה ששופטים יותר טוב ממני וממך כנראה רוני לא רק ענק אלא גם אסתטי וזה עובדה...

Elevation 05-09-08 18:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 636215)

אוקיי, הבנתי שנפגעת, אז אני אתנצל, לא התכוונתי לפגוע בך אבל אתה אומר דברים בצורה גורפת, כשכמעט שום דבר לא נכון בצורה גורפת.

אסביר לך למה רוני זכה, קודם כל, ב99 הוא היה אמור להפסיד לפלקס, יש שם המון פוליטיקה, אתה יכול לראות את זה גם בישראל (ifbb מישהו?).

הסיבה הנוספת היא שלמרקוס רול אין טרייספס, פגם באסטטיקה, באיזשהו מקום.

יש אקווליבריום בין אסטטיקה, למאסה, פרופורציות ושייפ. מישהו צריך לענות על כולם, כשמאסה היא החשובה שבפרמטרים אבל לא על המאסה לבדה. זאת בעצם הסיבה שרוני המשיך לזכות.

Elevation 05-09-08 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 636223)
אתה מגזים...
איך אתה משווה אסתטיקה של רוני לשל רול ><
פרופורציות של מרקוס ואסתטיקה על הפנים וזה חבל אם אולימפיה היה לפי גודל מרקוס היה מסתיר
מתחרים ולוקח תארים אבל זה לא ככה אסתטיקה ופרופורציות חשובות ואתה יודע את זה מין הסתם...
מה שמעיד על זה שע'פ השופטים באולימפיה ששופטים יותר טוב ממני וממך כנראה רוני לא רק ענק אלא גם אסתטי וזה עובדה...

העם הגרמני מתקדם טכנולוגית יותר מהשחורים, עובדה שהוא טוב יותר. בוש הוא הנשיא, עובדה שהוא החכם ביותר. פריס הילטון עשירה יותר מכולם בפורום הזה, עובדה שהיא יודעת לעשות כסף טוב יותר.

אתה מבין? לא תמיד מה שקורה בפועל הוא מה שצריך לקרות, יש פוליטיקה וההפסד ב99 לא היה הוגן, אתה מוזמן לראות את התחרות. אני מסכים שרוני לוקח את רוהל, וזה בגלל הפרופורציות והאסטטיקה, מה שאומר שגם הן חשובות. כי במאסה? במאסה רוהל מכסה את רוני.

BodyKilo 05-09-08 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elevation (הודעה 636224)
אוקיי, הבנתי שנפגעת, אז אני אתנצל, לא התכוונתי לפגוע בך אבל אתה אומר דברים בצורה גורפת, כשכמעט שום דבר לא נכון בצורה גורפת.

אסביר לך למה רוני זכה, קודם כל, ב99 הוא היה אמור להפסיד לפלקס, יש שם המון פוליטיקה, אתה יכול לראות את זה גם בישראל (ifbb מישהו?).

הסיבה הנוספת היא שלמרקוס רול אין טרייספס, פגם באסטטיקה, באיזשהו מקום.

יש אקווליבריום בין אסטטיקה, למאסה, פרופורציות ושייפ. מישהו צריך לענות על כולם, כשמאסה היא החשובה שבפרמטרים אבל לא על המאסה לבדה. זאת בעצם הסיבה שרוני המשיך לזכות.

קודם כל, גם אני מתנצל.

ותודה על ההסבר, החכמתי והבנתי עכשיו. באמת פלטתי שטויות.

בנוגע ל99', מה הייתה התגובה של פלקס? בתכלס באמת היה מגיע לו לזכות.... היו אחרי זה הרבה וויכוחים? נשמע מעניין..

Elevation 05-09-08 19:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 636232)
קודם כל, גם אני מתנצל.

ותודה על ההסבר, החכמתי והבנתי עכשיו. באמת פלטתי שטויות.

בנוגע ל99', מה הייתה התגובה של פלקס? בתכלס באמת היה מגיע לו לזכות.... היו אחרי זה הרבה וויכוחים? נשמע מעניין..

אם אני לא טועה, ויתקנו אותי אנשים שבקיאים ממני, הוא לא התחרה שוב, בטח שלא באותה האינטנסיביות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ