![]() |
ציטוט:
אני אישית לא טוב במתמטיקה כי אני ממש לא טוב בראייה מרחבית - גיאומטריה, מה שגרם לי להפסיד המון נקודות בבגרות בזמנו :crazy: |
ציטוט:
מה הקשר? חוץ, מזה, יש לא מעט מחקרים שטוענים שיש קורולציה ישירה בין תפיסה מרחבית לטסט' (אתה רואה את הדיפרנציאל בין נשים לגברים, וכשהעלו מינונים של הורמונים שאופיינים למין השני - התפיסה המרחבית/יכולות סוציאליות עלו וירדו בהתאם). נסה כיום כשאתה מתאמן ללמוד, אני מאמין שיהיה לך קל יותר, אולי טיפה, אבל קל יותר. |
לא הבנתי, אתה טוען שאם מישהו לא טוב במתמטיקה מתחיל להתאמן ונעשה בהמת משא, המתמטיקה שלו תשתפר?
|
בקטנה, לגמרי ...
|
לא נורא
ממש בקטנה
|
חדו"א א' תופס לגבי הנהלת חשבונות?
לא יודע, כל החיים שלי חלמתי וטרינריה, אבל אני בנאדם שמסתנוור מכסף ובוטרינריה אין כ"כ.. זה בעיה רצח. בסופו של דבר אני בכל זאת חושב שאני אלך לוטרינריה [כי פשוט אני לא אסלח לעצמי בחיים על זה שלא הלכתי ללמוד את זה], אבל אני פוזל לכיוונים אחרים. בעיקרון אני יודע שהמכללה למנהל בראשון נחשבת לאולי הכי טובה מבחינת הנהלת חשבונות ומנהל עסקים, אבל היא מאוד מאוד יקרה. איך שוק העבודה בהנהלת חשבונות? ומה ההבדל בין התואר הזה לבין תואר בכלכלה? ולא הבנתי מי "צד" אותך בשנים הראשונות. תודה. [וגם תודה על המחמאה :) ] ואתה צוחק בנוגע לטסט' ותפיסה מרחבית? שים לב שכל גאוני המתמטיקה וכל המדענים המטורפים הם בד"כ שחיפים ששוקלים 50 קילו על 1.75... הקשר בינם לבין טסט' הוא מקרי בהחלט. |
לא משתלם להעסיק אותך כברמן אתה בטח תגמור להם את כל השתיה
|
ציטוט:
|
יחסית מדובר בקורס קל (לפחות בתל אביב), ככה שאולי עדיף לא לעשות אותו בפתוחה, כי הוא יכול להעלות את הממוצע.
|
ציטוט:
אצלי איבחנו ADHD כבר בכיתות הנמוכות, אבל ההורים לא הסכימו שאני אקח ריטלין וגם המאבחנים אמרו שזה יהיה מיותר כי הIQ שלי אמור לחפות על זה |
גם לי יש adhd ולא לקחתי ריטלין כי ההורים שלי לא רצו
|
גם לי יש את זה..
רטלין עזר לי פה ושם. |
ציטוט:
לpanic- כלכלה זה תפקיד שמערב בתוכו הרבה תכנים הומאניים אבל גם שליטה בחדו"א כדי לחזות שינויים ונזקים כלכליים. ככלכלן אפשר להשתלב בחלקים של צוותי כלכלה בחברות הייטק או בכל ארגון שמכבד את עצמו...המשכורת די גבוהה גם בזה והעבודה נשמעת די נחמדה... |
יש לי add*
טעות שלי ^^ |
בהצלחה אח שלי קטן עלייך..
אני הזמנתי כמה ספרים מהפתוחה של כימיה.. הם נורא מעורפלים לי כרגע אבל בכל זאת זה סבבה.. ותשמע ממני קודם כל תלמד ויטרנריה אחרי זה תנסה לעשות מנהל עסקים בתור תואר שני. ויצאת שפיץ! |
הנהלת חשבונות וראיית חשבון נראה לי זה אותו דבר... כמו חשבונאות.
מה ההבדל באמת בין כלכלה לראיית חשבון, באופן העיסוק אני מתכוון. |
ציטוט:
בחינת תעסוקה אני חושב בראיית חשבון יהיו לך יותר דלתות פתוחות,לעמת כלכלה תואר ראשון |
גבריאל כמה קיבלת בפסיכומטרי?
דימה כמה אתה קיבלת? |
|
טוב, דבר ראשון, זאת הייתה הפעם האחרונה שאמרתם שהנהלת חשבונות וראית חשבון זה אותו הדבר.
הנהלת חשבונות זה לקחת דפים של עסק, להצהיר עליהם ועוד כמה דברים קטנים. זה קורס מגוחך שאפשר לעשות דרך לשכת העבודה ואורך כמה חודשים. ראית חשבונות לוקחת שש שנים, כששתיים מתוכן הן סטאג'. רואי חשבונות הוא מבקרים, הם בעצם מייעלים, אם תרצו, מוצאים פרצות, הם האנשים שהכי חופפים לעבודה בשוק ההון, הם מיועדות להיות מנהלי כספים וכ'ו. קשה קצת להסביר את זה, אבל התחום נקרא "ביקורת". בהנהלת חשבונות אין הרבה כסף.... בראית חשבון... זה סיפור אחר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ