![]() |
ציטוט:
|
וואוו היא ניראת ממש טוב
הכתפיים די גדולות אבל גוף מהמם מה אני היחידי שזה נירא לו ממש טוב ? |
ציטוט:
ברוך הבא, יש אנשים שלא היו נוגעים בה. אני אחד מהם. |
ציטוט:
לא באתי לפגוע באף אחד אישית, אני רק אומר תפסיקו לדפוק חשבון ותהיו כנים - רובכם הייתם באים איתה במגע מיני כזה או אחר.. אנחנו גברים והיא אישה מושכת.. (לדעתי חוץ מהידיים). אם אתם עדיין מתעקשים שלא אז בסדר, אין לי ברירה אלא להאמין או לסתום לעצמי את הפה. |
חסרה המון מאסה בגב
חחח סתם חמורת על סוסת ים מטורפת אבל לא הייתי עושה אותה מה לעשות גדי 21 על טעם ועל ריח אין להתווכח תבחורה הזאת בחיים לא הייתי פותח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ושאלה קטנה.. למה אתה חושב שכל אחד הוא מאותם אנשים שכותבים את מה שהם כותבים באתרי הכרויות? כנראה שאתה באמת תמים גדי :) |
כפי שהרבה אמרו פה היה לה פוטנציאל ליהיהות כוסית אני לא מבין מה הקטע שהיא רוצה שיהיה לה גוף של גבר אז שתהפוך כבר לקוקסינל וזהו ,אני לא אהבתי..
|
יכלה להיות כוסית על...
עדין יש לה רגליים ופרצוף, רק ידיים של חמור! |
בעייתי ביותר
היא נראית על הפנים... מבחינה נשית...
מבחינת bb , אחלה עבודה... אבל לא מתאים לאישה להיראות ככה , זה מטומטמם ... עדיף ללכת לדפוק חור בעץ ... |
נראה לי שהרוב כאן מדברים פקהפקה בגלל שהבחורה הזו פשוט יותר גדולה מהם . לדעתי היא מכוערת כן? אבל אם היתה יפה בפנים לא היתה לי שום בעיה איתה.
|
מספיק לחשוב שאלנה כזו טובה או משהו
בסדר היא כוסית אבל לא צריך להסחף ולעשות ממנה מיס אולימפיה אני יותר אהבתי את הבחורה המחומצנת שהיתה נגדה שנה שעברה נראה לי |
ציטוט:
|
חבל שהבחורות האלה מסנטלות אתעצמם הם יכולים להראות ממש טוב גם בלי זה ..גם חבל כי כשהם יפסקו לקחת סטרואדים כל השריר הופךלשומן
|
ציטוט:
לגבי הערה השניה,אני מקווה שאתה ציני. |
ציטוט:
אתה רציני? :confused: היית יוצא עם דבר כזה? |
את האמת אני היתי יוצא איתה, אבל בתנאי שהיתי שוקל פי שניים ממנה לפחות......
ברור שכול שחיף שתשאל אותו על בחורה כזאת - הוא יגיד איכס, מגעיל, חראא אבל תאכלס הרבה יגידו ככה בגלל שהם פשוט יראו חלש ליד בחורה כזאת ! אבל עדיין, אני מעדיף את הבחורה שבחתימה של zuko... רק אל תחליף חתימה... שלא תשים שמה את אישתו של מרקוס רול כן .. |
זה לא קשור גבר.. אין לה טיפת נשיות בחיאת
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ