![]() |
איזה הרדקוק החולאה הזאתי אני קונה בטוח יש מידה xxl ?
|
היי לגבי המחיר, החולצות נעשו בשיתוף עם פיטבול וכיוון שפיטבול זה מותג עולמי והחולצות מיוצרות ומיובאות מארצות הברית המחיר מעט יותר גבוה מגופיות אחרות שיש בשוק אבל אנחנו כרגע עובדים עם חולצות וגופיות שיהיו זולות יותר ו"נוחות" לכיס מה שכן אני יכול להגיד לכם שהגופיות של פיטבול ממש ממש איכותיות ושוות כל שקל.
|
אני אוהב תמיכנסים העלה שהרבה הולכים רחבות זרוקות כאלה קנייתי אתמול נוח להיתאמן אם זה ..אבל גופיה יפה
|
גופיה יפה אבל לא מצדיק בכלל 80 שקל ...
לא יודע אם לבכות או לצחוק... חבל שאתם דופקים כאלו מחירים... דרך אגב אין יותר את הגופיות שפתוחות בגב וגם בחזה שממש רואים כזה את החזה ? |
79 ש"ח על גופיה כזו זה מחיר מופרך ולא הגיוני... חבל.
|
נשארו עוד גופיות?
אני חייב לקנות כמה, מוכרים אותן בכל הסניפים? |
הקדימה של הגופיה מדהים, האחרונה מעט הורס..
|
ציטוט:
ויש עוד מבחר חולצות של פיטבול עם עיצובים מגניבים לא פחות |
הכי טוב גופיות ב 10 שקלים ...
מה זה 80 שקל לגופיה ?? |
לא חושב ש-80 שקל זה מחיר כזה אסטרונומי ,גופיה רגילה עולה 40-50 שקל עוד 30 שקל זה לא מה שיעשה אתכם עשירים...
|
ציטוט:
ש ב 80 שקל אתה קונה שתיים ... זה לא מלאי מוגבל אף אחד לא ירכוש במחיר כזה... |
ציטוט:
יש תמונות במקרה של החולצות? |
ציטוט:
ויש עוד גופיות עם ציורים אחרים ,כרגע ראיתי בחנות ברמת גן פחות או יותר את כל הליין של פיטבול. |
אה מגניב, תודה.
|
רק ברמת גן יש את החולצות והגופיות?
|
כמה שאלות....
בחור גובה 173 שוקל 80 קילו מבנה רחב איזה מידה צריך ? (הגופיות ענקיות או מידות רגילות בערך...? ) דבר שני הגופיות של הטייגר אין לכם כבר ? |
לי יש גיל נתן אחד כזה נהנהנהנה
|
קניתי של טייגר אחלה גופיות ויש צבעים חדשים שלא מופיעים באתר צהוב,כחול כהה, ואפור נראה לי בכל אופן זה שווה הם יושבות יפה על הגוף
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח מה ? קניתי אחת אבל בכל זאת אני עדיין לא חושב שזה מצדיק 80 שקל... אבל אין מה לעשות אין עוד בשום מקום גופיות כאלו וזה כל כך מעצבן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ