![]() |
ציטוט:
אבל הייתי נראה כמו מקלון.. רק בגיל 15-16 התחלתי לתפוס צורה, בגיל 18 השתפרתי ורק בגיל 20 התחלתי ממש להתבשל ולהיכנס לעניינים, כמובן שכל זה מלווה בתקופות ארוכות של הפסקות, מעברים לתחומי ספורט שונים (אתלטיקה, איגרוף ועוד..). |
חחח אני הייתי 49 קילו בגיל 15 כשהתחלתי , בשנה הראשונה עליתי 15 קילו , אחר כך עוד 7 , אחרי תקופה של חודש צום והפסקה 3 חודשים מאימונים ירדתי ל 67 , ותכף חזרתי ואני כבר 73 74 ועולה :sbb4:
עשית שיפור לא יאומן אחי כל הכבוד!! :) |
סחתיין על הזכייה גדי בהחלט היית ראוי לתואר.
|
נראה פיצוץ ...
ללא ספק הגיע לך התואר |
לא עובדות לי התמונות :/
|
כמו אח שלי הבחור הזה
ואני לא מאמין שהגעת בשייפ כזה אפילו אני הייתי קצת ספקן והייתי לחוץ ,עד שראיתי אותך מאחורי הקלעים ביום התחרות ,ונרגעתי :) |
גדי ככככככככווווווולללללללל הכבוד אחי!!!!!!!!!!!!!!!
אתה הגדול מיכולם אחי |
ציטוט:
בסוף בגלל הבאלגן המסריח של אשר לא יצא לנו לדבר, קח מארבל את המספר שלי, סידרתי לך משהו טוב.. הצעה שקשה לסרב לה ;) ושוב תודה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קיבלתי תודה לארבל
|
ניראתה מאוד טוב וגם עשיתי דבר שהרבה לא היו מצליחים להיתכונן בזמן כל כך קצר פשוט כל הכבוד לך אחי
|
ציטוט:
כפרה על לוליק ,הרבה עצות טובות קיבלתי מהאיש הזה ...הוא מלך ונשמה טהורה. |
גדי נשמה, למרות כולם שיגידו שמבחינת שייפ (לא מאסה, רק שייפ), אתה נראה פחות טוב משנה שעברה, אני רק רוצה להגיד לך שהפנים שלך שונים בטירוף מאשר בשנה שעברה. תראה את המבט שלך מהמר ישראל הקודם, כולך גמור, כבוי, עיניים חלולות, נראתה חולה מת. עכשיו אתה עדיין נראה בריא וזה הרבה לומר, אחרי חודשי רעב.
|
ציטוט:
|
יפה!!! יש לך חזה מפלצתי!!!
|
גדי יש לך מסן ?רציתי לישאול כמה שאלות..
|
נראה מצוין, אין מה לומר! ועוד אחרי הכנה קצרה יחסית והפסקה מאוד ארוכה.
אני מסכים, בשנה שעבר נראית יותר טוב, מה שלא מוריד בכלל מההישג של השנה. מקווה מאוד שבשנה הבאה תבוא אחרי הפסקה פחות ארוכה ותגיע בשייפ מטורף שאפילו יעבור את השייפ של 2007. זה יהיה האתגר האמיתי... מה שלא יהיה, נראה שבארבע חמש השנים הבאות, הקטגוריה הזו שייכת לך, אז אולי כבר שיתנו לך את הגביעים וזהו... חחחחחחה |
גדי
אתה פשוט נראה מעולה ...
גניטיקה מושלמת לבאדי בילדינג... |
ציטוט:
אם גדי יתמיד במאסה הבאה הוא יעלה קטגוריה, אני בטוח שלהביא כל שנה גביע ב 75 זו ממש לא המטרה שלו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ