![]() |
נראית מעולה.
|
ציטוט:
לא יות מזה. אירה מעיין ממש לא בטעמי- עם כל הכבוד לה..אני מאוד מכבדת אותה ומעריצה אותה על עבודתה...אבל זה too much אני עדיין רוצה לשמור על הנשיות שלי ואני לא רוצה שגברים יגעלו ממני. |
יש עליה כתבה יפה במגזין dxl החדש
היא אלופה אין ספק !!! |
ציטוט:
חמודה. אבל אני בטוחה שהיא צורכת יוותר מסתם קריאטין+חלבון יש פה עוד חומרים בעסק איפה משיגים אותם??:o |
ציטוט:
גם ככה היא מגעילה אותי, ככה אישה לא צריכה להראות. |
אל תתאמני בשביל לרצות אחרים, תתאמני בשביל לרצות את עצמך.
אם אחרים יגעלו ממך שיהיה להם בכיף, לא כולם נגעלים מזה. ברגע שאת מרוצה מההישגים שלך (את, ולא אחרים) זה יפה מאוד. |
:jockey:חיפשת במכולת השכונתית בדרך כלל שם יש בסופרים לא מחזיקים בכל אופן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נדבר במסנג'ר :d |
מסכים עם the sun, מצטער לומר אבל לדעתי(כן לדעתי..) נשים לא צריכות לקחת את התחום הזה בצורה רצינית. (תחרויות, התעסקות עם חומרים וכו')
ככה אישה לא צריכה להראות... אבל כל אחד עושה מה שטוב לו... |
ארבל אל תהרוס אותה ;)
|
אני חושב שהיא נראית מ-ד-ה-י-ם (ולא "לא רע" כמו שאחד כאן אמר). קשה לי להאמין שלמישהו מאיתנו, אשתו תיראה ככה בגיל 38 עם 2 ילדים. עצוב אבל נכון.
ואני לא מסכים שהיא נראית "יותר מדי" או לא נשית... היא נראית מושלמת, שרירית וחטובה בדיוק במידה הנכונה (חוץ מאשר בתמונות שהיא באוף סיזן שהיא טיפה גדולה מדי) |
מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה!
ג'ימי איסון הישראלית. פשוט milf. |
כל הכבוד לה על ההשקעה וההתמדה, במיוחד בגיל שלה, ועוד אחרי 2 לידות, נראית מדהים.
|
חברה טובה שלי ניראית מה זה טוב גם ביום יום תמיד ניראית מצוין היא כוסית על!!!!!
אין מילים אלנה פרנק בחורה לעניין וגם המישפחה שלה היא מתאמנת בנתניה איתי ועם יוסי חחח כולנו מיתחרים מאותו מכון כל הכבוד יאלללללללללההההההההההה נתניה!!!!!!!!!!!!!! ארבלללללללללללללל |
נראת סבבה במאסה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד לי ,סתם שאלה, אתה לא מוכרח לענות אם היא לא לעניין, באמת מסקרן אותי מה קרה לבעלה..הרי הוא גם מפתח גוף, הוא עבר תאונה או משהו??? |
היא וג'יימי מדהימות,
רק שלפי דעתי היא אף יותר טובה מג'יימי בגלל כמ דברים. 1. היא מבוגרת ממנה בהרבה 2.היא החלה להתאמן 6 שנים מאור יותר מג''ימי 3.היא עברה ליידה אפילו 2 4.היא מחזיקה משפחה 5.כי היא אחת משלנו:) אני באמת מקווה שעד הגיל שלה אצליח להראות לא פחות טוב ממנה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ