![]() |
גוף מאסיבי מאוד, 39 סמ היקף יד על 1.70 זה המון!
ידיים גדולות מאוד וכך גם הרגליים. אבל אתה באמת צריך להתחיל חיטוב חביבי... |
וואי דניאל, גדלת בהרבה מאז התמונות הקודמות! במיוחד הכתפיים והידיים.
אני במקומך לא הייתי ממש קופץ להמשיך במאסה, למרות שזה בהחלט אפשרי. אם אתה מרגיש טוב בינתיים עם עצמך אז תמשיך במאסה, אם זה מפריע לך אז תחטב. בהצלחה :] שוב חשוב לציין שבאמת גדלת |
מסיבי מאוד כל הכבוד!
ממליץ על חיטוב קל |
מה התכנית אימונים שלך אם אפשר לשאול?
|
עלית מאז הפעם האחרונה ששמת פה תמונות שלך !!!
מאסה טובה , תמשיך להעלות אבל תנסה להישאר ב % הנוכחי שלך ולא לעבור אותו |
גדלת ממש מהתמונות האחרונות באמת כל הכבוד!
אבל כמו שאמרו פה שאתה על 18 אחוז וכו' אני שם כסף שהתמונות הקטינו אותך ויצאת פחות חטוב מאשר אתה במציאות דעתי אתה בין 15-17 אחוז שהיה בהצלחה! |
אליאב קרייסלר, אני אקח את הדברים שלך כמחמאה, שהיד נראית 43. תמונה יכולה להטעות לפעמים, אבל במקרה הזה אני לא ממש חושב שהידיים נראות כאלו גדול. אני יודע שבעיקר ביד ימין יש לי צורה מאוד יפה (בשמאל קצת פחות בגלל בעיות בפיק של הבייספס), אולי זה הטעה אותך וגרם לך לחשוב שהיד יותר גדולה.
ד"א - בן 30?! :))) stimpyO, במשך החודש וחצי האחרון עבדתי בתוכנית ACB 5 אימונים בשבוע, מאחר ורציתי לתת לרגליים אימון בנפרד. לפני כן עבדתי בAB 4 אימונים בשבוע, כאשר אימון אחד היה תנועות דחיקה והשני משיכה. נוצר מצב שירך קמית ותאומים הייתי עושה באימון אחד ובאימון אחיו רגל אחורית. מה גם שהזמן אימון היה נמשך קצת יותר ממה שרציתי (בAB) לכן עברתי לABC 5 אימונים, רגליים באימון לבד (אגב הם גדלו יותר מאשר התקופה של AB) והשאר נשאר אותו הדבר נמרוד, דימי וBullet, לגבי החיטוב: אני מודע לכך שהאחוז שומן שלי יחסי תגבוה (בערך 18 כמו שנמרוד אמר), אבל מה שאני אנסה כרגע לעשות זה דווקא מה שnoni כתב, וזה לנסות להשאר באותו אחוז שומן ולעלות מאסה. אני אשים דגש על גב, ואת שאר השרירים אתחזק או שאתן להם פוש קטן, בכל זאת. אני מאמין שתוך חודש-חודשיים אני אכנס לחיטוב. הנה עוד 2 תמונות של פריסת גב (עדכנתי גם בהודעה הראשית) http://img354.imageshack.us/img354/7905/3xg9.jpg http://img409.imageshack.us/img409/1132/4tt3.jpg |
פשש אחי גדלת הרבה מאוד...
אני זוכר אז שגילו אותך כמתחזה חח היתה רזה מאוד יחסית לעכשיו.. עלית הרבה במסה יש לך אחלה מסה יאלה להפציץ עד חודש 2-3 ואז חיטוב... אחלה ידיים.... |
כמה זמן אתה חושב שיקח לך לחטב?
|
מסה רצינית יש לך ! בהצלחה בהמשך גבר!!
|
ציטוט:
עוז ומשה - תודה אחים שלי! :jockey: |
כמו שכולם אמרו, עלית ממש הרבה, ורק מה שנותר זה לחטב לגוף המושלם!
|
תותח אח שלי יש לך גוף אש
רק עוד מאסה ואז תתחיל לחטב |
גדלת המון מהתמונות האחרונות!!
כל הכבוד, נראה טוב, כמו שמוטק'ה אמר, מה שנשאר זה רק לחטב ותראה עוד יותר טוב! בהצלחה גבר. |
מעולה, כל הכבוד. יש לך אחלה מסה והכתפיים שלך הכי הרשימו אותי. גם הטרפזים באמצע הגב נראים טוב. :-)
|
עלייה במסה טובה מאוד מאוד לחורף דפקת!, וכמו שאמרת יש כמה קילוגרמים קלים לחטב לפני פתיחת עונת הרחצה, לא משהו רציני אל תתרגש.
סה"כ נראה שור! בהצלחה. |
אתה נראה סבבה אחי
אבל האמת אתה צריך להוריד קצת אחוזי שומן לדעתי אם אתה רוצה חיטוב יפה |
האמת מסה טובה מאוד!
אבל חיטוב, בלי להעליב אתה חייב חיטוב כי הגעת לאחוז שומן גבוה. אחרי שתעשה חיטוב תראה מצוין לדעתי. |
שוב פעם ראיתי תתמונות וממש היתרשמתי
שוב פעם ראיתי תתמונות וממש היתרשמתי
אתה תותח אחי אני מאמין שבסוף אחרי החיטוב יהיה לך גוף בן :):):):) :) |
דניאל אחשלי מה עוד צריך להגיד שלא אמרו?
אחלה מסה, תמשיך איתה עד לחודש 2 ככה ואז תן אותה בחיטוב (יהיו לך איזה 3 וחצי חודשים עד הקיץ). תותח על, ניתן לך חיבוק בביצפר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ