ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות מנאבבא יהודה נגד ע"דל עד 90 קילו (https://israelbody.com/showthread.php?t=39942)

Cortex 30-08-08 00:17

אני חייב לציין שרוב התמונות לא מראות תמציאות כשראיתי את עדאל במציאות הייתי בשוק מהרמה שלו ..
גם יהודה היה די קרוב אליו

MagneZium 30-08-08 00:19

יהודה
הבחור פה מאחורה עם התחתון הורוד איזה מקום לקח?
http://i63.photobucket.com/albums/h1...arr/747356.jpg

עלוש 30-08-08 00:19

אני מדמיין את עאדל אחרי כמה שנים אם הוא יעבור לחו"ל...

Yehuda-Benaim 30-08-08 00:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי magnezium (הודעה 628698)
יהודה
הבחור פה מאחורה עם התחתון הורוד איזה מקום לקח?
http://i63.photobucket.com/albums/h1...arr/747356.jpg

לקח מקום 3

עלוש 30-08-08 00:30

יהודה ממה הקרע הזה בחזה ?

MagneZium 30-08-08 00:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yehuda-benaim (הודעה 628706)
לקח מקום 3

מה דעתך אליו בתור מקצוען?

Yehuda-Benaim 30-08-08 00:36

ניראה טוב אחי

הקרע בחזה מלחיצה

עלוש 30-08-08 00:41

פאקק נראה קשה :(

ValkYriE 30-08-08 01:39

נראים מטורף

Holy_Templar 30-08-08 01:41

יהודה יא מטורף

נראה בנזונה ... בינינו , במציאות נראה הרבה יותר גדול :) ומחוטב...

שיחקת אותה יא מלך :)

Ido 30-08-08 06:45

יהודה אתה נראה פשוט מדהים אח שלי !!! כל הכבוד ! נראה מעולה מאוד לעומת כל המתחרים!

*DAVID* 30-08-08 09:40

אם לשפוט לפי התמונות עדאל יצא משו בן ****
יודה לא ניראה מספיק חטוב אבל בכל זאת מסה מרשימה
אין מה לדבר לעדאל מצפה עתיד מבטיח

גדי 21 30-08-08 10:09

יהודה נראה ממש מדהים, זה לא רק הגודל או החיטוב והיובש, לבן אדם יש אסתטיקה וסימטריה מאוד מיוחדים שנדיר למצוא במפתחי גוף ובייחוד בארץ, כל כך התרשמתי שאפילו לא זיהיתי אותו ושאלתי אותו מאיפה הוא צץ...
אין ספק שהיה מרגש לראות אותו מתחרה ולומר את האמת, לפני יום חמישי חשבתי שיהודה סתם בחור קצת גדול וקצת חטוב, ממש הצליח להפתיע לטובה, אהבתי גם את הרוח בה הוא קיבל את המקום השני, ללא ספק אם היה קצת יותר חזק בחלק מהפוזות יכול היה להוות איום אפילו על עאדל הגדול.
היופי בגוף של יהודה הוא מהפנט וצפוי לו עתיד מזהיר...
ככה צריך להיראות מפתח גוף - ככה... לא כל מי שגדול וחטוב יכול לעלות - צריך את הייחוד הזה שיהודה זכה בו.. ואני לא אדם שסתם מפרגן/מלקק.. כשאני אומר אני מתכוון אז עלה והצלח יהודה, אתה גם באמת בן אדם מאוד נחמד וסימפטי - מגיע לך.

arbel2 30-08-08 10:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 628912)
יהודה נראה ממש מדהים, זה לא רק הגודל או החיטוב והיובש, לבן אדם יש אסתטיקה וסימטריה מאוד מיוחדים שנדיר למצוא במפתחי גוף ובייחוד בארץ, כל כך התרשמתי שאפילו לא זיהיתי אותו ושאלתי אותו מאיפה הוא צץ...
אין ספק שהיה מרגש לראות אותו מתחרה ולומר את האמת, לפני יום חמישי חשבתי שיהודה סתם בחור קצת גדול וקצת חטוב, ממש הצליח להפתיע לטובה, אהבתי גם את הרוח בה הוא קיבל את המקום השני, ללא ספק אם היה קצת חזק יותר בחלק מהפוזות יכול היה להוות איום אפילו על עאדל הגדול.
ככה צריך להיראות מפתח גוף - ככה... לא כל מי שגדול וחטוב יכול לעלות - צריך את הייחוד הזה שיהודה זכה בו.. ואני לא אדם שסתם מפרגן/מלקק.. כשאני אומר אני מתכוון אז עלה ועצלח יהודה, אתה גם באמת בן אדם מאוד נחמד וסימפטי - מגיע לך.

צריך לגם לציין לטובה את הרוטינה האיכותית שיהודה הכין .

גדי 21 30-08-08 10:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 628914)
צריך לגם לציין לטובה את הרוטינה האיכותית שיהודה הכין .

לצערי לא ראיתי, מהרגע שירדתי מהבמה אכלתי ארטיקים בלובי :)
אגב, אף אחד לא אמר שום מילה (בפורום) על הרוטינה שלי, שלדעתי הייתה לא רעה בכלל..

Yehuda-Benaim 30-08-08 10:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 628912)
אין ספק שהיה מרגש לראות אותו מתחרה ולומר את האמת, לפני יום חמישי חשבתי שיהודה סתם בחור קצת גדול וקצת חטוב, ממש הצליח להפתיע לטובה, אהבתי גם את הרוח בה הוא קיבל את המקום השני, ללא ספק אם היה קצת יותר חזק בחלק מהפוזות יכול היה להוות איום אפילו על עאדל הגדול.
ככה צריך להיראות מפתח גוף - ככה... לא כל מי שגדול וחטוב יכול לעלות - צריך את הייחוד הזה שיהודה זכה בו.. ואני לא אדם שסתם מפרגן/מלקק.. כשאני אומר אני מתכוון אז עלה והצלח יהודה, אתה גם באמת בן אדם מאוד נחמד וסימפטי - מגיע לך.

גדי תודה רבה אחי אתה גם ניראית מצוין גבר כול הכבוד על המקום ה 1 אחי אתה תותך על!!!!

ובחור לעניין חבל שלא יכלנו ליראות את כול הרוטינות של החברים שלנו מה זה רציתי ליראות אני מחכה כבר ליקנות את הדיסק

arbel2 30-08-08 10:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 628915)
לצערי לא ראיתי, מהרגע שירדתי מהבמה אכלתי ארטיקים בלובי :)
אגב, אף אחד לא אמר שום מילה (בפורום) על הרוטינה שלי, שלדעתי הייתה לא רעה בכלל..

:clap: נכון !
גדי פירק יותר ארטיקים בלובי מחבר'ה של יורדים בגדול אם היו משחררים אותם עם המפעל של נסטלה..

Yehuda-Benaim 30-08-08 10:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 628923)
:clap: נכון !
גדי פירק יותר ארטיקים בלובי מחבר'ה של יורדים בגדול אם היו משחררים אותם עם המפעל של נסטלה..

ארבל הרגתה אותי מת עליך
:))

ohad77 30-08-08 10:51

אלה תמונות איכותיות,יהודה אתה נראה מצויין מאחל לך הרבה בהצלחה!

Dr. Muscle 30-08-08 14:18

יהודה יהודה!
סליחה, נכנסתי שוב לאקסטזה של העידוד.
למרות שישבנו רחוק פצצות ולא זיהינו אותך... מההתחלה אמרתי, "תחתונים אדומים לוקח, רמה שלא נראתה בארץ". :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ