![]() |
ציטוט:
הבית ממש קליל לפריצה אני לא מתערבב באוכלוסייה פה גם יש לי יחסית יותר כסף מהאנשים פה (ככה אני ממוצע-), אבל פה לאנשים אין הרבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
בן דוד שלי למשל עשה שנה קבע חסך כסך ועכשיו גר בדירה שכורה בבאר שבע ולומד באוניברסיטה בן 22 בשביל מה להיות תלותי בהורים כל הזמן? |
ציטוט:
אחי נתתי דוגמא... לשיקול כלכלי מי שיכול שיבושם לו ... מי שלא שלא יחשוב ישר לעבור דירה אלא ינצל את השהות .. זה לא לנצל את ההורים , ההורים לא כל כך ימהרו שתעזוב את הבית מן הסתם :) |
השאלה מה יותר נוח לדעתכם, כסף בשני המקומות זה אותו הדבר
|
מה אתה כוסית תישאר עם ההורים ותקנה רובה
|
ציטוט:
|
אחי תשאר בבית , אתה עוד פספוס .. תשאר , תעשה כסף , תחסוך .. ותתפנק עם אמא
וסתם לידע כללי , היום אנשים עוזבים ת'בית בגילאים יותר מאוחר מאשר פעם , קשה לחיות לבד גילאי 25 שחיים בבית זה ממש לא נדיר |
בלי קשר לפריצות עזוב את ההורים הכי כיף תביא כל יום בחורה אחרת חח
|
ציטוט:
נעל ראבאק הודעה קצרההה תמותתי |
ציטוט:
מבחינת לארח זו לא בעיה, תמיד יהיו חברים / ידידות בבית.. |
במצב שלי כרגע כמעט כל מי שהיתי בקשר איתו התגייסו ומי שלא עומד להתגייס בקרוב
|
ציטוט:
אולי יום אחד בשבוע זה יהיה שימושי בשביל זה |
בואנה מה אתה גנוב? להפקיר את אמא שלך שהיא תקבל את הדקירה?
וואלה אם נרקומן יפרוץ אני מעדיף להיות עם אמא שלי בבית ולספוג את הדקירה מאשר שאמא שלי תקבל אותה |
ברור שלהשאר בבית עם אמא... למה לך עכשיו לחיות לבד בדירה? תיהיה עם המשפחה.. אתה סתם תתגעגע הביתה..
|
מה אתה רוצה שאני יעשה זה בחירה שלה והיא מודעת למצב, אם אני יהיה בבית זה אומר שעוד מישהו יכול לקבל דקירה
תנסה פעם שיפרצו לך הביתה להתקשר למשטרה ולראות תוך כמה זמן המשטרה מספר 1 בעולם מגיעה אליך.. הסיכון להידקר/שיפרצו לך קטן אבל יש לזה מחיר - כל הזמן להקפיד על הכל נעול, לבדוק במצלמת אבטחה, גם בתוך הבית לנעול שנגיד פרצתה אז פרצתה רק חדר ולא את כל הבית ואם פרצו לך זה ממש באסה, כי זה עולה לך כסף גם דברים שנשברים גם דברים שנגנבים |
מה אתה כוסית תגיד לי? תסובב בבית עם סכין / אקדח גומי עם כדורי ברזל / אולר / נעל / גז מדמיע וברגע שאתה קולט מישו מנסה להכנס תתחררע עליו שהוא יתחרט על היום הזה שהוא נכנס לבית.. תנסה בדרך גם לכרות לו את היד ותיתלה אותה מחוץ לדלת ככה שהגנב הבא יראה במה הוא מסתכן בזה שהוא פורץ...
בהצלחה.. |
כן כן אחי כולם פה אוהבים לדבר בתאכלס מי שיעשה את זה יכנס לכלא (על תקיפה עם נשק מעל גיל 18 זה כלא בדוק)
מה אני צריך את החרא הזה חוץ מזה שלא תמיד פורצים שאני בבית, לא תמיד פורץ בן אדם אחד |
יצא חוק דרומי שבו מותר לך לתקוף את כל מי שנכנס הבית כדי לגנוב, ואם אתה מרגיש מאויים על פי חוק.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ