![]() |
מגיע לישראל לזכות!! ואמרתי את זה מהאודישן שלו,ישבנו איתו אני ועוד כמה חברים והוא ניגן לנו בעיר העתיקה בב"ש...אמרתי אז עוד 100% הוא זוכה...
למרות שגם ליבי תותח כרמל לא בטעם שלי האמת אבל גם סבבה... |
זוועה של מוזיקה
|
מי רואה תחרא הזה
|
ציטוט:
|
ישראל הזה נראה מסומם לאללה מה נהיה איתו ?
|
ציטוט:
|
ליבי מהשכונה שלי בכפר סבא =] אבל בקושי רואים אותו
|
ציטוט:
חח בחייאת אחי.. מה חשבת לעצמך שכתבת את התגובה הזאת בפורום... זה כמו שאני יכתוב שמגרד לי ברגל חחח |
ציטוט:
בלי זה הוא לא היה ישראל בראון ככה שבוף עזר לו לזכות בכוכב נולד |
אוף אני הימרתי על ליבי ההומו מאז שהוא שר את בלי לומר מילה וואי אם הוא היה שומר את "תזכרי אותי סיוון" היה לא סיכוי טוב יותר
ישראל גם חצי אוטיסט |
אני דווקא אהבתי את ליבי הוא היה נראה יותר אמיתי משאר המתמודדים שהתנהגו בצורה יותר מאולצת וגם מבחינה מוזיקלית יש לו סגנון יותר יחודי.
ישראל הזה בכלל חצי מפגר רוב הזמן עומד עם פה פעור ולא יודע מה רוצים ממנו בכלל,חבל שילדות בנות 12 רואות בו את המודל הגברי האידיאלי שלהם ושולחות לו 300 smsים וככה הוא זוכה. |
אין כבר מה להגיד חח עלק גמר עם המוזיקה הזאת היה אפשר לישון טוב טוב הכול שקט מסריח והמניאקים האלה
לא שרים מיתלחששים שם, אבל גם האוטיסטים של כוכבד נולד לא ישנו ת'מוזיקה הישראלית המסריחה, שאני אישית לא אוהב לישמוע כי הכול שקט ומרגש ואין משהו טוב לישמוע, והטקסטים ביכלל על הפנים במיוחד של ישראל עלק כוס יין ,שהוא דופק פרוסה עם קוטג אני יודע |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחח דוגרי באמא שלי צח הזה פשוט סוג חדש של טימטום |
תוכנית של הומואים מסריחים וערסים
|
ציטוט:
אני עדיין יושן בלילה עם שרירים תפוסים נכון שזה לא הגוף שרציתי שיהיה לי עכשיו אבל זה בגוף בו פחות או יותר יותר טוב לי אז נרים סקופ צ'מפיון , לחיי חיים בריאים יותר ונעשה סייקל קריאטין לחיי חיים אמיתיים יותר. -------------- חחח ... זה מה שאני זוכר מהתקופה שעוד התאמנתי xd |
ציטוט:
|
ישראל הזה פותח שאחטות לפני כל הופעה אני מנייאק עם לא
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ