![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
קיבלת באן ! נעול ! |
ציטוט:
תגיד מה החלקת על השכל ? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישה יא סטלן חחחחחחחחחח איך אני חולה על היציאות שך
|
שמעו בתכלס מישה דיי צודק
|
תשמע ...
תקרא לה לחדר הלבשה תגיד שיש לך משהו להראות לה ואז תוציא לה בקבוק וודקה ונקניק מעושן .. היא כבר תבין את המסר |
באמת הרבה רוסיות מעדיפות ללכת עם מישהו רוסי
גם חברה שלי ככה וגם בנות אחרות רוסיות שהיתי איתן וגם בדרך כלל הן אוהבות בחורים גדולים יעני לא שחיפים אם כבר אני לא מבין רוסיות שהולכות עם אתיופים בושה לעדה פשוט |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז לא,סתם אמרתי את בצחוק בטח שכן אני שונא את השחורים האילו נמאס לראות שחור בעיניים ואל תזיינו בשכל שאני גזען אני יודע את זה טוב לבד |
ציטוט:
אני יודע למה אתה שונא אותם כל כך ... כי אמנם רוסיות הולכות איתך כי יש לך יד גדולה משלהם . אבל היא הולכת איתם כי יש להם זין יותר גדול משלך .. אתה גזען ? שיבושם לך... שתאכל אותך השנאה ותעכל כל חלקה טובה בחיים שלך ... http://i34.tinypic.com/3f05z.jpg |
ציטוט:
אמירה כזאת היא מגעילה, ואני חושב שאתה צריך לעוף מהפורום על זה. |
לך אליה תשאל אותה אבא שלך באדיבילדר ?
היא :לא אתה:אז איך יצא לך חזה כזה גדול |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יאללה באן ...
תאכלס אין מקום לגזענות במיוחד לא אצלנו |
חח תאכלס גיזענות באמת לא פה אין לי שום בעיה עם אפחד סך הכול כולם אנשים,אבל אני די מסכים איתו
תאכלס לא יודע מה רוסיות עושות עם אתיופים חחחחח ואגב יש את הכושים האמריקאים שאותם וואלה אפשר להבין אבל האתיופים מנסים יותר מדי להיראות כמוהם וזה פשות מצחיק שאיזה אתיופי קטן ושחיף שמנסה להיות איזה פיפטי סנט |
ואם אני יגיד לכם שזיינתי לפחות 3 רוסיותת והייתה לי חברה רוסיה ואני מרוקאי עסלייי...
|
ציטוט:
|
אני אומר מה שלהרבה אין אומץ להגיד
|
ציטוט:
מה החוכמה לזיין רוסיה ? ימניאק :lol: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ