ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקר - האם אתם מעירים למתאמנים אחרים על צורת האימון שלהם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=39532)

Yoshi-Moto 23-08-08 20:18

חחח אני יודע מתי צריך להודות בטעות

Deus ex machina 23-08-08 20:25

לא מעיר , אלא שואל עם הוא רוצה עזרה . פעם לא הייתי טורח אבל אני חושב שאין דבר יותר טוב מלעזור למתאמן מתחיל בחדר כושר ללמוד את הבסיס .

little_friend 23-08-08 21:02

לא מעיר.. זה לא נעים לי שמעירים לי ודי מעצבן, ומה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.. אם באים לשאלה/עצה- בכיף!

buzaglo 23-08-08 21:15

אני מעיר רק למי שאני באמת מכיר ויודע שאכפת לו מהאימונים ואת רוב המכון אני מכיר גם את האנשים הטובים וגם את החפרנים ואני בדרך כלל מעיר למי שאני חושב שצריך ואני פשוט נהנה לראות את החפרנים האלה שאומרים לך אתה לא עושה נכון מעקמים את הגב שלהם ואני פשוט מת לראות אותם עוד כמה שנים שימותו מהגב שלהם..

trx--->sus 23-08-08 21:34

רק לחברים

אבל אני חייב להודות שלפעמים שיחות שאני שומע במכון גורמות לי לרתוח שמעתי איזה אחד שכל יום בא לאיזה3535 שעות למכון ופעם אמר לאיזה אחד שעשה הפסקה לשבועיים "שמע אם אתה מפסיק לשבוע שבועיים אתה מתפוצץ מרוב שרירים זה ידוע אבל צריך להיזהר מזה כי אז השריר הרי הופך לשומן"
ואז חייכתי חיוך כזה כדי לא להתעצבן רציתי שהוא יראה אותי וישאל מה אתה מחייך אבל הוא לא ראה

xdrunkshadow 23-08-08 21:40

אני חודש וחצי במכון, לא היה לי אימון שלא העירו לי ח..

ThaiB0X 23-08-08 22:02

אין לי למי להעיר, זה רק אני, הברזל החלוד, הצמיגים הישנים ופוסטרים של ארבל צפרירי בגאראז' הפרטי.

P-a-n-1-c 23-08-08 22:08

בטח שמעיר.
לא חבל על הבריאות שלהם?

shalom_G 23-08-08 23:09

לפעמים מעיר

- Idan - 23-08-08 23:13

לא מעיר, אלא אם זה למישהו שאני מכיר. תחשבו שניה על כל הפוסטים שאתם פותחים שאנשים באים אליכם ומעירים לכם עם כל מיני מיתוסים ואתם מתעצבנים מזה, מבחינתם זה יכול להיות בדיוק אותו המצב, גם אם בתאכלס הם אלה שמאמינים במיתוס ולא אתם, זה לא משנה כי הם מבחינתם צודקים ואתם מבחינתכם גם צודקים.

ao-ao 23-08-08 23:22

ניסיתי פעמיים ..
פעם אחת אם איזה ילדה והיא הקשיבה ועד היום אני בקשר איתה
ועוד איזה אחד חושב שהוא קולמן פולי עליון במכונה הוא אפילו לא עושה נכון..
קיצור הסברתי לו אז הוא חטף עלי עצבים ומאז אני לא מסביר יותר לאף אחד

toxicity 23-08-08 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - idan - (הודעה 621994)
לא מעיר, אלא אם זה למישהו שאני מכיר. תחשבו שניה על כל הפוסטים שאתם פותחים שאנשים באים אליכם ומעירים לכם עם כל מיני מיתוסים ואתם מתעצבנים מזה, מבחינתם זה יכול להיות בדיוק אותו המצב, גם אם בתאכלס הם אלה שמאמינים במיתוס ולא אתם, זה לא משנה כי הם מבחינתם צודקים ואתם מבחינתכם גם צודקים.

בגלל זה צריך לבוא בראש פתוח
אני שמעירים לי (חוץ משטויות כמו למשל סקוואט\דדליפט דופקים תגב) אני תמיד מתייחס ומקשיב
זאת הבעיה של רוב האנשים, חושבים הם יודעים הכי טוב

orel 24-08-08 00:33

מעיר רק לכאלה שנאי מעריך ובאים באמת להתאמן ויש להם מטרה והם עם ראש פתוח ומוכנים להקשיב, לא לכאלה שבאים לעשות צחוק במכון ועושים 12490421921-941 טעויות בסט אחד.. עזבו סט אחד, בחזרה אחת.

gil-da91 24-08-08 02:46

אני נותן ומקבל הוראות רק מחברים... לרוב לא מעירים... אבל בתאכלס שמעירים לך אין דב ריותר מעצבן מזה!!
ובגלל זה אני לא מעיר לאחרים.

trx--->sus 24-08-08 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי thaib0x (הודעה 621941)
אין לי למי להעיר, זה רק אני, הברזל החלוד, הצמיגים הישנים ופוסטרים של ארבל צפרירי בגאראז' הפרטי.

יואו אחי שנים לא היית פה מה קרה?

תחזור להגיב אל תיהיה כזה

ThaiB0X 25-08-08 16:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus (הודעה 622540)
יואו אחי שנים לא היית פה מה קרה?

תחזור להגיב אל תיהיה כזה

החיים נעשו עמוסים.. וסדרי העדיפויות השתנו קצת :)

Holy_Templar 25-08-08 16:47

הממממ

לא נראה לי שבמקום להעיר למישהו האם זה נכון או לא מה שהוא עושה...

אלא אם אני רואה מישהו עושה ממש שטויות .. או ממש הולך לפצוע את עצמו כי הוא לא יודע איך ולא שואל .. אז אני מעיר.

Dr. Muscle 25-08-08 18:06

לא מעיר, בשביל זה יש מדריכים מקצועיים. לאנשים שאני מכיר וסומכים עליי לעומת זאת - מעיר כל הזמן, לא על דברים בנאליים שהם עומדים להתרסק בסקוואט (האנשים שאני מכיר לא הולכים לבצע סקוואט לא נכון), אלא על דברים שנדרשים בעין יותר מיומנת כמו מקצב לא נכון של התנועה, חוסר גיוון בתרגילים או בטווחי חזרות.

joker1 25-08-08 20:37

אני לא מעיר לאף אחד כי כולם במכון שלי מפגרים חוץ מאחד שהיה ועכשיו הלך, אני היחיד במכון שעושה תרגילים ועברתי את כל המדריכים המפגרים שעכשיו הפסיקו להעיר לי ועכשיו רק חדשים מעירים לי ואז אני מעיף אותם.

בכל מקרה, לא מעיר כי לא רוצה.

RAIBER אחי, שלח לי מייל ל-
davidgessen@yahoo.com

לא שלחת לי שוב מייל, תתחבר למסן או תשלח לי מייל לכתובת שרשמתי.

P-a-n-1-c 25-08-08 21:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 623835)
אני לא מעיר לאף אחד כי כולם במכון שלי מפגרים חוץ מאחד שהיה ועכשיו הלך, אני היחיד במכון שעושה תרגילים ועברתי את כל המדריכים המפגרים שעכשיו הפסיקו להעיר לי ועכשיו רק חדשים מעירים לי ואז אני מעיף אותם.

בכל מקרה, לא מעיר כי לא רוצה.

RAIBER אחי, שלח לי מייל ל-
davidgessen@yahoo.com

לא שלחת לי שוב מייל, תתחבר למסן או תשלח לי מייל לכתובת שרשמתי.

במה עברת אותם?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ