![]() |
קשה להיות בחורה בימינו...
|
מה המטרות שלך בתחום..?
|
ציטוט:
עכשיו אני והמטרות שלי-זה הבדל של שמיים וארץ. אבל כן-יש לי שאאיפה בעתיד הרחוק להשתתף בקטגוריות של פיטנס. לפי דעתי יש לי את הפוטנציאל,הרצון,הגנטיקה והמוטיבציה. אני חיה את הספורט. גם העבודה שלי לעתיד,תיהיה קשורה לתחום-אני בטוחה |
ציטוט:
|
[quote=sandrik;619541]יש תוצאות...
אבל מינימליות כל כך... זה מגיע למצבים כאלה שיחש לי שמקלי עבודה יותר גבוהים משל גברים, והם גדולים ממני פי 2... מתוך התעניינות אפשר לשמוע על משקלי העבודה שלך? |
[quote=vava_g;620451]
ציטוט:
או שיחסית אליכם זה יראה ממש מעט.. מה הטעם? |
[quote=sandrik;620470]
ציטוט:
|
[quote=raiber;620479]
ציטוט:
אני די בטוחה שאם אני אוריד מספר חזרות אני יעשה גם יותר. עד עכשיו חזה דחקתי בסמית, חופשי התחלתי לפני שבוע, ככה שתוצאות יהיו רק עוד מספר שבועות. |
Read "Starting Strength" and "Practical Programming" by Mark Rippetoe.
It will change your whole concept of fitness. You will reach your goals. Just do it, the sooner the better. Go |
ציטוט:
|
It might be the most interesting, but the least practical for this purpose.
She needs Starting Strength 2nd edition. |
ציטוט:
אני חושב ש Strong Enough צריך להיות הראשון בגלל שהוא פותח עיניים ושובר הרבה מיתוסים. אחרי זה יותר קל לגרום לבן אדם (בעיקר אם הוא אישה) להתאמן כמו שצריך. |
You are generally correct, but this gal doesn't seem to need an earthquake to start moving.
She want to get big and powerful. I think the preface in SS will do it for her. By the way, Any chance you are going to upload SE? |
ציטוט:
מצטער, אין לי את SE בתור קובץ. קניתי אותו. אבל אם אתה במקרה מנוי ל Crossfit Journal בשנים האחרונות, אז יש שם את כל המאמרים של מארק שזה כמו לקרוא את הספר. |
שלחו ליספר של : beyand brawn
Beyond.Brawn.The.Insiders.Encyclopedia.On.How.To.B uild.Muscle.And.Might.Revised.Edition.eBook-EEn התחלתי עם זה. |
ציטוט:
|
I started with beyond brawn as well, but even though Stuart Mcrobert has some good points in there,
Mark Rippetoe is remotely ahead of him. We nailed the point enough in here - hope you will make a good use out of the advice. You won't regret it. Order SS 2nd ed from Amazon.com |
סנדרה שיחה ביום ראשון ודחוף צריך להאיר את עינייך .....
בכל מקרה יש לך את משה לפי מה שידוע לי לבן אדם יש ידע מפה ועד להודעה החדשה . |
ציטוט:
לא תודה. יום ראשון אתה באם לג'ים?אני באה גם מחר(ברגל) לעשות אאירובי, אמא אומרת שהתלבתי מהמסה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ