ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שלום לכולם - הייתי רוצה שכולם יכנסו, נושא חשוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=3913)

Yoshi-Moto 01-01-07 22:07

תראה לה את הפוסט הזה שתבין מה אנשים חושבים על זה.

Spiner 01-01-07 22:08

זו המטרה אחי... וממש ממש לא נעים לי להתערב ולהעביר את זה הלאה.. חיים שלה החלטות שלה..
אבל אני בכל זאת מנסה כמה שאני יכול לעזור לה לצאת מזה, כי המחלה הזאת די קרובה אלייו אני מכיר לא מעט מקרין כאאלה שקרו לקרובים שלי..

Yoshi-Moto 01-01-07 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Spiner
זו המטרה אחי... וממש ממש לא נעים לי להתערב ולהעביר את זה הלאה.. חיים שלה החלטות שלה..
אבל אני בכל זאת מנסה כמה שאני יכול לעזור לה לצאת מזה, כי המחלה הזאת די קרובה אלייו אני מכיר לא מעט מקרין כאאלה שקרו לקרובים שלי..

טוב מאוד אל תרגיש רע זה הדבר הנכון לעשות.

Nimrod 01-01-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
אמא איזה רזה...מפחיד לראות ..
איפה היא רואה שומן?!?!?!
ועוד היא שמה חזיה הגנובה..

מאמי כשאת רואה את ההודעת שלי(בתקוה)
אני רק רוצה להגיד לך שאם לא תכניסי לך לראש שאת אנורקסית ואת צריכה להשמין,מצבך יגמר בקבר.
אני אומר את זה מנסיון

היית פעם אנורקסית?

ילדה, מסה דחוף, שלא תחשבי על חיטוב בשנתיים הקרובות! אני בעד עלייה מלוכלכת, תקראי את המדריך השלם לעלייה במסה

jonathan 01-01-07 22:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
היית פעם אנורקסית?

ילדה, מסה דחוף, שלא תחשבי על חיטוב בשנתיים הקרובות! אני בעד עלייה מלוכלכת, תקראי את המדריך השלם לעלייה במסה

תאמין לי אתה טמבל גם כשצריך וגם כשלא צריך

Nimrod 01-01-07 22:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus

חחחחחחחחחחחחחחח :)

Antonator1 01-01-07 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus

מתי צריך להיות טמבל?

Spiner 01-01-07 22:26

שמעו

תשמעו שניה, הפוסט מתחי ללגלוש, זה נושא שממש קרוב אליי ואני חחייב שתגיב וכולכם רציני ובלי השטויות שלכם.... לדעתי היא במצב לא קל.... ואני צריך לחזק את זה בכך שאתם תגידו את האמת במה שאתם חושבים עליה על ההתנהגות שלה והגוף שלה.

הייתי מבקש שתגיבו כולכם ברצינות ומי שהוא ילד קטן ומסכן שלא מבין שהנושא חשוב מאוד, שלא יגיב ולא ינסה להצחיק, כי גם ככה לא הולך לו.

Nimrod 01-01-07 22:26

ציטוט:

תשמעו שניה, הפוסט מתחי ללגלוש, זה נושא שממש קרוב אליי ואני חחייב שתגיב וכולכם רציני ובלי השטויות שלכם.... לדעתי היא במצב לא קל.... ואני צריך לחזק את זה בכך שאתם תגידו את האמת במה שאתם חושבים עליה על ההתנהגות שלה והגוף שלה.

אתה סתם מתאמץ, זה לא יעזור.

Ori-Silver 01-01-07 22:29

ציטוט:

הייתי מבקש שתגיבו כולכם ברצינות ומי שהוא ילד קטן ומסכן שלא מבין שהנושא חשוב מאוד, שלא יגיב ולא ינסה להצחיק, כי גם ככה לא הולך לו.

אין לך מה לעשות תפסיק להיות מדוכה בגלל זה תדבר עם אמא שלה כי יכול להיות שהיא לא מודעת לחומרה של המצב ותצא מכל העסק הזה אם הילדה תרצה להשתנות זה יצטרך לבוא ממנה ותיהיה בטוח שהשיכנועים שלך לא עוזרים בגרוש

מתן18 01-01-07 22:30

מגעיל פשוט מגעיל.

תגיד לידידיה שלך שהרזון שלה דוחה ומגעיל.

אנ'לא מבין אין לה הורים?! שתלך לעזרה מקצועית.

אנשים כאלה-ישר לשלוותא!

pohdem 01-01-07 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
מגעיל פשוט מגעיל.

תגיד לידידיה שלך שהרזון שלה דוחה ומגעיל.

אנ'לא מבין אין לה הורים?! שתלך לעזרה מקצועית.

אנשים כאלה-ישר לשלוותא!

מה אתה לא מבין במושג הפרעה נפשית? למה אתה חושב שלהורים יש חשיבות ממש במקרה הזה?

Yoshi-Moto 01-01-07 22:33

ציטוט:

אתה סתם מתאמץ, זה לא יעזור.

אין לו מה להפסיד.
שמע אם היא תראה שבנים ממש נגעלים זה(לרוב זה מתחיל כדי להראות טוב אחר כך זה נגרר לאנורקסיה) היא תבין שזה לא נראה טוב והיא לא השיגב את מה שהיא רוצה.
הודעה לזאת בתמונה(בתקווה שהיא תראה את זה):
עדיף כבר להיות שמנה.

pohdem 01-01-07 22:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
אין לו מה להפסיד.
שמע אם היא תראה שבנים ממש נגעלים זה(לרוב זה מתחיל כדי להראות טוב אחר כך זה נגרר לאנורקסיה) היא תבין שזה לא נראה טוב והיא לא השיגב את מה שהיא רוצה.
הודעה לזאת בתמונה(בתקווה שהיא תראה את זה):
עדיף כבר להיות שמנה.

אהההההה ושלום לך דוקטור איתן..

Yoshi-Moto 01-01-07 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
אהההההה ושלום לך דוקטור איתן..

היי:wiggle:

ענק וחזק 01-01-07 22:50

אוי ואבוי

היא רזה בצורה חולנית. זה נראה נורא.

תדבר עם ההורים שלה או אם אתם תלמידי תיכון עם יועצת או גורמים אחרים בבית הספר.

בנות מתו מזה!

מתן18 01-01-07 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
מה אתה לא מבין במושג הפרעה נפשית? למה אתה חושב שלהורים יש חשיבות ממש במקרה הזה?

נו שלוותא לא אמרתי?

NIRAN 01-01-07 23:03

שתקרא פה, ושפשוט תבין שהיא נראת מזעזע,היא חושבת שהיא שמנה ומכוערת והיא בעצם רזה ומכוערת אז שתיקח את עצמה בידיים ומהר!
ככה היא לא אמורה להראות, וזה בסוף יתנקם בה.
אין פה יותר מידי מה להסתבך תגיד לה פשוט מאוד שהיא נראת מגעיל, אף אחד בחיים לא ירצה אותה ככה ואם היא תתחיל לאכול החיים שלה יתנהלו באופן נורמלי לחלוטין בלי השיגעון המטומטם הזה.

Danielllo 01-01-07 23:11

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחח :)

מה אתה צוחק יא אידיוט, ירדו עלייך.

ב'קשר ל - "אני שוקלת 12 קילו ובמבה"
תעשי שינוי דחוף זה לא יעזור לך להראות יפה כל העצמות שואה האלה בחוץ, ואני בטוח שבגלל חוסר מזון את נראית חיוורת נושרות לך שיערות, זה ממש ממש לא נעים לא יפה ולא יעזור, את צריכה דחוף להכניס למוח שאת אנורקסית שזה ל-א ב-ר-י-א שאת תגמרי ב-ק-ב-ר צריכהה לשבת אם עצמך ולהגיד ולשאול ת'עצמך מה את עושה להסתכל במראה ולהבין שזה לא הדרך!! להכניס למוח שצריך לאכול ולהחזיר את השומנים!! כי ככה מצטער להגיד לך את נראית זוועה מצטער שאני מתבטא ככה אבל זאת הדרך היחידה להחדיר לך למוח שזה לא יפה לא אסטטי ופשוט מגעיל!! שום מחמאות לא תקבלי על גוף כזה!! את צריכה לאכול ומהר!! לא יעזור בית דין!!

Shauder 01-01-07 23:13

אני לא רואה שום שומן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ