![]() |
ציטוט:
ד.א הזה שמעליך שאמר להגיד להורים לעשן סיגריות וסמים אחלה רעוין.. |
תתחיל לעזור במטלות בבית: תבשל לעצמך, תשטוף כלים, תעזור בקניות, תוציא ת'כלב...
זה מאוד עוזר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לי כבר אין בעיה אם זה (תמיד יש את ההערות של אמא "כמה אתה אוכל" זה באמת טעים לך או שאתה סתם דוחף") אבל מסתדרים
|
ציטוט:
|
אשכרה, שים את זה מעל המקרר איפה שהקורנפלקס והכל...
זה הכי בסיסי בעולם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אצלי זה יותר בעיה...
אני גרה רק עם אמא שלי, והיא אף=פעם לא מבשלת! היא תמיד אוכלת בעבודה.. וכל כמה ימים הייתה משאירה לי כסף לקנות אוכל... היא התרגלה שאני אוכלת כמו ציפור והאוכל מספיק, ועכשיו מסכנה אני מרוששת אותה מבחינה כספית, זה מגיע למצב שאני משלמת בעצמי על האוכל שלי... אני בבוקר כמו מכונת השמדה מתעוררת: איפה החלבון שלי? היא האמת כועסת עלי כי בטוחה שאני הולכת להשממין מזה בטירוף (מה שצחיק אמא שלי מפתחת גוף, והיא בחיים לא שמרה על תזונה...אבל אחרי 20 שנה של אימונים, משהו יצא ממנה, למרות שאם הייתה שומרת הייתה כבר יכולה להגיע לרמת תחרות) והקטע של האבקת חלבון בכלל מפחיד אותה,שכוי אתנפח... אבל סך הכל הא לא מדברת על זה הרבה,היא רואה שיש בי התקדמות מאז שהתחלתי לאכל כך, כל עוד אני נהנת,היא בעדי:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רבאק לא הייתי כל היום בבית צריך להשלים ערכים כמו מטורףףףףףףףףףףףףףףף אילה ביי למטבחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
יש תשובה אחת:
אתה פשוט לא אוכל נכון. בינינו, אם תעלה פעם אחת עם אמא שלך לסופר ותעזור לה בקניות, ותדחוף פנימה בטעות 4 שקיות שיבולת שועל + 15 חבילות טונה אף אחד לא יפשוט מזה את הרגל, תבשל את זה לעצמך ולא תשמע אף תלונה + תעלה בצורה איכותית. |
ציטוט:
אבא שלי פעם נכנס למכון בול שעשית סקוואט.. :( מה שהלך אחרי זה.. קיצור ההורים שלי בכלל לא תומכים בקטע הזה שלא נדבר על אבקות והשלמת ערכים.. גם ככה ישלי בעיות עם אוכל ולא מוכנים לקנות לי אבקה שתעזור לי להשלים חלבון ולא בגלל הכסף |
בואנה חבר'ה אל תורידו מהרמה של הפורום,צריך חתימה מההורים כדי לשמור על תזונה נכונה ולהתאמן בחדר כושר?
|
אני זוכר לפני כמה שבועות הייתי באיזה סופרמרקט.. קניתי לעצמי אוכל ופתאום..
ראיתי זוג הורים והבעל אומר לאישתו.. "שמעי הוא מתאמן בפיתוח גוף.. תקני לו 0 אחוז יופלה.." אז האימא לקחה שתי קופסאות של 3 אחוז ואמרה "יספיק לו שלוש".. זה מבחינתי הכי גרוע.. שלהורים אפילו אין הכרה למאמץ של הילד.. |
ציטוט:
ת'אמת גם אמא שלי ככה לפעמים אני מבקש ממנה משו ספציפי והיא מביאה משו אחר (לדוגמה אני מבקש טונה במים היא מביאה בשמן...) אז כשזה קורה אני קונה לעצמי (מהכסף שלי) או שלפעמים מנסה להכניס לתפריט מה שהיא קנתה (מקצץ קלוריות ,בעיקר משומן,ממקומות אחרים בתפריט )אין מה לעשות. גם תחשבו שההורים קונים אז זה לא רק בשבילך אלא לכל המשפחה אז לא לכולם מתאים לאכול 0 %רק בגלל שאתה אוכל ככה... |
ציטוט:
לי אישית יש "מדף מיוחד" במקרר שפשוט כל מה שבפנים רק אני אוכל |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ