ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   טעימה מהניגרי הענק 14 יום לפני מר ישראל! (https://israelbody.com/showthread.php?t=38959)

KALINA 14-08-08 10:57

טוב שיש לך עדיין את הרוח לחימה . לרבים כבר נשבר. אחרים חוששים ומהססים. יישר כח!

Pro_XXL 14-08-08 11:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 611813)
יפה, אני רוצה תחרות איכותית, ושיהיו כמה שיותר חברה טובים.
מעריך את כל המתחרים, כולם עובדים עכשיו קשה ברמה שלא תיאמן, והכל רק למען ההישגיות והסיפוק נאישי, הרי כסף אנחנו רק מפסידים מזה, והרבה מאוד.
אני מתרכז בעצמי עכשיו מפני שהשבועיים האלה הם קריטים, צריך לתת עוד "קוו'ץ" קטן, ולהשלים את העבודה הקשה הזאת.

אתה בחור חזק אחי!
כולה שבועיים קטן עליך יא מפלץ:cool:

אחרי זה הקווצ'ים היחידים שאתה תיתן זה לבגט הטרי שאתה תיתלוש ממנו חתיכה ותנגב בחומוס חחחחחחח:XDemoticon:
תודה שקניתה אצלנו ואם נהנתה תספר לחברים אם לא תספר לנו:clap:

יאלה אבל למי יש זמן לדיבורים כאלו אחי שורקים לי מגובה של 11 קומות מלמטה שאני ירד ואני הולך להרביץ אירובי בחום כמו איזה מת ושאני בא הבייתה פרכית והודו איזה כייף:rolleyes:

ניגרי ענק 14-08-08 11:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl (הודעה 611828)
אתה בחור חזק אחי!
כולה שבועיים קטן עליך יא מפלץ:cool:

אחרי זה הקווצ'ים היחידים שאתה תיתן זה לבגט הטרי שאתה תיתלוש ממנו חתיכה ותנגב בחומוס חחחחחחח:xdemoticon:
תודה שקניתה אצלנו ואם נהנתה תספר לחברים אם לא תספר לנו:clap:

יאלה אבל למי יש זמן לדיבורים כאלו אחי שורקים לי מגובה של 11 קומות מלמטה שאני ירד ואני הולך להרביץ אירובי בחום כמו איזה מת ושאני בא הבייתה פרכית והודו איזה כייף:rolleyes:

נדמה לי שהיה כתוב על השקית גם "בתיאבון" לא ככה?:)

ניגרי ענק 14-08-08 11:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 611820)
טוב שיש לך עדיין את הרוח לחימה . לרבים כבר נשבר. אחרים חוששים ומהססים. יישר כח!

זה סיוט אבל אני מרגיע את עצמי שזה כבר הסוף (הרעב עוד מילא אבל הריקון מלח זה הכי נורא), עוד קצת וכל הסרט הזה מאחורי.
אני בחיטוב כבר מסוף מארס, כמעט 5 חודשים, אז מה זה כבר עוד שבועיים?
אגב אני מתוכנן כבר קדימה.
התכנון שלי לשבוע של אחרי מבחינת הארוחות הוא פלילי ברמה של מאסר עולם משולש.
אחר כך תהייה איזו חזרה למשמעת, ארצה ליהנות קצת מהגוף שלי לפני שאני נכנס שוב לטירוף של מאסה.
בינואר אכנס למאסה מטורפת, עם כי יש לי רעיונות לעשות את זה קצת יותר נקי הפעם.

ואן דאם 14-08-08 11:53

בהצלחה אחי . נראה מדהים . שינוי משמעותי מהתחרות הקודמת שלך .

boris92 14-08-08 13:39

נראה מעולה גבר!
ממש רואים את ההפרדות בכתף ועוד יש עוד שבועיים...יש עוד זמן להתייבש
בהצלחה בתחרות!
תעשה את הכי טוב שלך!

Ferrari F430 14-08-08 15:01

איזה טרפזים:eek:
בהצלחה בתחרות;)

עלוש 14-08-08 16:06

מטורף!!
אבל איכות התמונה לא משהו
לא משקפת את המציאות בכלל
את מזכיר לי את עצמי :) אותם כתפיים וטרפזים אבל אני קצת קטן יותר , העיקר שיש לנו הפרדה בין שלושת החלקים .
חח מה אני מדבר בכלל
בהצלחה בתחרות :)
תן בראש!

Holy_Templar 14-08-08 16:58

פשששש.... איזה סוס על!

בהצלחה ! :)

dethMAN 14-08-08 19:27

מטורף!!
נ.ב אני מאוד אוהב את הבחור... לא שאני מכיר אותו אבל הוא נשמע אחלה בנאדם.

toxicity 14-08-08 19:32

נראה מצויין

Ido 14-08-08 20:33

נראה מצויין.
רק חבל שהעלית תמונה שלא משקפת את הגודל שלך והיופי..

עוד שבועיים אה? שיהיה בהצלחה אביב !!

ZoonD 14-08-08 21:32

נראה טוב מאד
בהצלחה

Shauder 14-08-08 22:14

ניראה בעולה

hasman90 14-08-08 22:18

שיווו איזה תמונה מפחידה ! מחכה כבר לנאבא ! בהצלחה ! נראה מצויין+ אתה מתחרה שמה כן ?

ניגרי ענק 14-08-08 22:21

ברור רק נאבא - תמיד.
אני כמובן אהיה גם באי אף בי בי אבל בקהל עם שקית ענקית של בוטנים אמריקאים.

hot stone 14-08-08 22:42

אני חייב להגיד שעשית שינוי משמעותי ביותר.. את האמת ?
לא התרשמתי ממש ממך לפני שנתיים, היה הכל יפה ונחמד, אבל היה חסר לי משהו..

אתה עכשיו נמצא בשיא שלך, כרגע אתה באמת מרשים, ונראה מעולה אני חייב לציין!

כתפיים מסיביות ביותר, ידיים מרשימות, ממה שרואים בתמונה, היה נחדמ אם היית מעלה תמונה של הגב.. בכל מקרה מעולה, בהצלחה!

האדמור 14-08-08 22:53

:clap:אכן שיפור מדהים מתחרות מר ישראל 2006 והעובדות מדברות בפני עצמן:

שתבינו שבמציאות הוא הרבה יותר מרשים!!!

אביב ואני נשקלנו ביחד במר ישראל 06 (;)אחד אחרי השני כמובן) אביב שקל 70.5 ק"ג והנה 14 יום לפני הוא שוקל 11 קילו יותר והוא במצב כמעט לתחרות! מדהים איך שהוא עשה את זה!

אני מכיר את אביב המון שנים והבנאדם פשוט מכונה משומנת היטב, אין אצלו אפור, הכל רשום ומתועד ביומן והכל קפדני בצורה שלא תיאמן!

יש לציין לזכותו של אלכס הפרטנר שלו, שלא מרחם ולא מוותר לו בשום אופן! בחור קשוח מאוד האלכס הזה! אביב עשה אצלי אימון ורצה להרים בתרגיל מסור 45 ק"ג (זה היה בשבוע שעבר שאביב בקושי אוכל וזה משקל מכובד מאוד לסוף תקופת חיטוב) אלכס מסתכל עליו עם גבות כעוסות ואומר לו קח מיד 55 ק"ג ותעבוד! זה היה תענוג לראות את זה.

:ok:בהצלחה!

טל יואב 14-08-08 23:00

כל הכבוד אחי הפתעת אותי ממש לטובה , כאילו זה בן אדם אחר אי אפשר כבר לזהות אותך , עם הצבע ייבוש והעמסה זה יהיה אחרת ומרשים הרבה יותר אני בטוח .

התמונה הזאת לדעתי תבריח כמה מתחרים :king::sbb4::clap:באמת כל הכבוד נהייה שם לתמוך ולעודד .

ניגרי ענק 14-08-08 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 612563)
:clap:אכן שיפור מדהים מתחרות מר ישראל 2006 והעובדות מדברות בפני עצמן:

שתבינו שבמציאות הוא הרבה יותר מרשים!!!

אביב ואני נשקלנו ביחד במר ישראל 06 (;)אחד אחרי השני כמובן) אביב שקל 70.5 ק"ג והנה 14 יום לפני הוא שוקל 11 קילו יותר והוא במצב כמעט לתחרות! מדהים איך שהוא עשה את זה!

אני מכיר את אביב המון שנים והבנאדם פשוט מכונה משומנת היטב, אין אצלו אפור, הכל רשום ומתועד ביומן והכל קפדני בצורה שלא תיאמן!

יש לציין לזכותו של אלכס הפרטנר שלו, שלא מרחם ולא מוותר לו בשום אופן! בחור קשוח מאוד האלכס הזה! אביב עשה אצלי אימון ורצה להרים בתרגיל מסור 45 ק"ג (זה היה בשבוע שעבר שאביב בקושי אוכל וזה משקל מכובד מאוד לסוף תקופת חיטוב) אלכס מסתכל עליו עם גבות כעוסות ואומר לו קח מיד 55 ק"ג ותעבוד! זה היה תענוג לראות את זה.

:ok:בהצלחה!

תודה אחי היקר, רק קבל תיקון 13 קילו בדיוק יותר מאז ולא 11...שקילה האחרונה הייתי 84.3 מחר שקילה נוספת, אם לא יהיו תקלות אני אהיה קרוב לגבול המשקל בקטגוריה, ה 14 ימים שנשארו הם מאוד קריטיים, זה נצח הצחים בדיאטה כזאת.
לגבי אלכס מה שראית זה כלום, הבנאדם פשוט נאצי איתי, בקיסר הוא מרשה לעצמו יותר להתפרע. בלעדיו לא הייתי מגיע לזה, אני חייב לו הרבה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ