![]() |
ציטוט:
כן אני לא משקר. אני ניגשתי בשיעור 43+- משהו כזה, קצת הרבה אבל זה שווה את זה כי עברתי טסט ראשון.:bow: |
ציטוט:
סתם אחי כימעט כל שבוע אני נוהג במכונית של ההורים שלי ואני לא מאמין שאני צריך יותר מידי שיעורים |
כמעט כל המורים יכולים להגיש משיעור 20.. אבל מי שאמר ש"חבר שלי הוגש אחרי 11" זה שקר.
אני אחרי 29, עברתי טסט ראשון, שלשום בדיוק נגמר לי המלווה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי כמה וכמה חברים שלפני שעשו רישיון נהיגה, היו נוסעים בשכונה ברכבים של חברים וכאלה.. |
ציטוט:
לא שווה לקחת את הסיכון. ואם תופס אותך שוטר, תשכח מאוטו ל5 השנים הקרובות. |
ציטוט:
אני אישית אבא שלי נותן לי לינהוג אבל יש לי חברים שלפני הרשיון היו לוקחים את האוטו בלי רשות בגיל 16 ככה חחח איזה חפירה:) |
אני גר בבאר שבע ופה יש בילוש בכל חור חח
|
ציטוט:
בכל מקרה, מורה הנהיגה צריך להראות במס שהוא העביר את התלמיד 20 שיעורים, אם הוא עושה את זה ומקבל כסף על 11 שיעורים-הוא מפסיד כסף (צריך לשלם מס על 9 שיעורים שלא עשה). הדרך היחידה היא שהילד שילם על 20 שיעורים, והמורה פרע את החוק. אני אמרתי שהמורים יכולים להגיש אחרי 20. |
ציטוט:
זה שמעליי קודם כל אני לא קיללתי אותך ושנית אמרתה שאני משקר אז בבקשה ממך אדוני הניכבד תילך להיזדאן |
ציטוט:
בואו כל הפורום נעמוד ונמחא לו כפיים! אבא שלך אידיוט, וחברים שלך אידיוטים, ובגלל אנשים כמוהם יש תאונות. |
ציטוט:
רוצה להתגאות שהוא גבר שנהג בלי רישיון שיהיה לו לבריאות ... |
אתמול ב 4 בבוקר נסעתי באזור צומת קרית אתא
(סלים שיידי) אני מתכוון ליציאה אחרי הפרפר , צומת t מסוכן . קיצר איזה מטומטם יצאה בלי להסתכל נכנסה בו מונית מאחורה יצא מזה בנס רק מכה מאחורה היה יוצא יותר לאט היה עף לו הפוני אנשים נוסעים כאילו הם ב gta |
יש הרבה חראות של נהגים על הכביש, חבר שלי כמעט נהרג בגלל אחד מטומטם שכמעט העיף אותו במהירות של 180 קמ"ש... מזל שהוא שם לב ברגע האחרון...(הנהג עבר באדום)
לא משנה כמה נהג טוב אתה בתכלס, תמיד יש סיכון מהצד השני... אני מקווה שהטסטרים יחמירו יותר לפני שהם נותנים רישיון...(לא שהם לא מחמירים, אבל זה לא מספיק) כל יום יוצא לי לראות מחדש כמה נהגים מטומטמים יש על הכביש... פשוט טמטום. |
בדיוק. רוב התאונות קורות בדרך כלל בגלל נהג אחד מטומטם, שנוהג תחת השפעת סמים או אלכוהול או סתם עייף, ואז אותו נהג שגורם לתאונה יוצא ללא פגע בזמן שהרכבים שהוא התנגש/גרם להם לתאונה מתים.
עולם לא הוגן |: לי ביום שלישי נגמר המלווה ואני נזהר מהחראות האלה שנוהגים כאילו הם אלוהים, נוהגים בתוך העיר על 100 לפני כיכר.. גברים~ |
10......
|
ציטוט:
ולא בגלל אנשים כאלה אין תאונות !!1 וורטקס תישאל את אימא שלי מה אם הוגינה שלה אם הכל פסדר שם אחרי הפעם שעברה ניראה לי אני צריך לחזור ועל הדרך להגיד לה שתדבר איתך ותסביר לך שיש עוד חיים מחוץ לפורום |
מה אתם הורסים לי ת'פוסט יא פוסטמות
|
ציטוט:
איזה תגובות ישך שתהיה בריא! |
ציטוט:
קיצור אחי כנס לאיזה אתר פורנו בhd שלך ותרגע אתה לחוץ :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ