![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ולאן נעלם הס"מ?
|
ציטוט:
בקיצור ולעניין לא בא להתווכח פשוט שואל באמת כי אני לא יודע... נגיד וההתחלה של הכסוף נוגעת ב-38 אז זה 38 ? לא 37 ? |
הברזל זה ס"מ ה1. ז"א שהסקלה הראשונה היא 1, אבל הס"מ מתחיל מ0.
מה שזה מראה זה מה יש. לג'וקר יש 34.5 אם הוא יהדק את זה כמו שצריך |
ציטוט:
לא צריך שהכסוף יחסה את כל הצהוב של הסמפר.. |
למה אתם משגעים אותי? הייתי רגוע היום. הבנאדם פרסם תמונות תגיבו לעניין או שלא תגיבו בכלל. תנו תגובות נורמליות.
ג'וקר חשבתי שאתה קצת יותר מבוגר , בגלל הצורת התנסחות הבוגרת שלך. נראה כאילו יש צורה סבירה אבל יש עוד המון עבודה . נראה שאתה בכיוון הנכון לפחות מבחינת הידע והעניין... חשבתי שאתה בכלל פאוורליפטר בגלל המטרות שלך, אז אני קצת מבולבל. גם אם אתה באדיבילדר אתה בהחלט בהחלט לא עובד בצורה נכונה למישהו מתחיל ... |
אוף אתכם!!
תפסיקו להתעסק יותר מידי בנתונים ותתחילו להסתקל במראה!! |
התקדמות יפה מאוד כל הכבוד תמשיך ככה
|
נראה נחמד יש התקדמות, ועם הידע שלך אני מאמין שתהיה אפילו התקדמות עוד יותר גדולה..
|
גדלת טיפה
חח הפרצופים רצחו אותי חחחחחחחחחחח |
נחמד ביותר דרך עוד ארוכה :)
לא יודע איך היה המצב ההתחלתי, אבל נראה שזו התקדמות די איטית ל 6 חודשים אימונים..
תמשיך ככה תאכל המון תתאמן חזק תגיע למטרות שלך אין נו טיים ... |
בתכלס לא נראה לי אתה עובר ת65 קילו.
|
ציטוט:
עזוב לא משנה זאת הייתה די טעות לעשות את הפוסט, לפוורליפטר לא אכפת איך הוא נראה. ציטוט:
|
מה הגיל אחי?
אממ התמונות כניראה לא משקפות אותך,האור גורם לגוף להראות פחות טוב..טרפזים טובים.. לחצי שנה זה סבבה לגמרי במיוחד שאתה עובד על כוח יותר ,לפי מה שאתה אומר . תתחיל לאכול כמו חזיר סיני ולטרוף הכל ..תתאמן כמו מטורף והכל יהיה טוב. בהצלחה בהמשך! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני אומר שתפסיקו להתעסק בהיקף יד של הבחור ותתחילו לפרגן לו על הרצינות - באמת שלגילו יש לו ידע מרשים והמון מוטיבציה.
לדעתי התמונות נראות בסדר גמור. |
בן כמה אתה?
גם האמתי חשבתי שאתה יותר גדול, יחסית איך שאתה כאן נותן תגובות מפגרות לאנשים שפי 2 ממך בגודל, אבל שוב אמרת שאתה פאוור ליפטר... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ