![]() |
אין כסף בעבודה הזאת , למרות שגם אני מתכוון לעשות את הקורס השנתי בנוב' וזאת ע"מ להעמיק את הידע נטו כי תכלס גם אימונים אישיים היום הפכו להיות שוק ויש כאלו עשרות בארץ .
|
ציטוט:
אגב, עד כמה שהבנתי יש שני גופים של וינגייט שדרכם אפשר לעשות את המבחן: מכון וינגייט שזה איפה שהרוב עושים, יש לו את השלוחות ברחבי הארץ וכו'... ומכללת וינגייט שזה רק בנתניה, המחיר טיפה יותר זול (5000 ומשהו לא זכור בדיוק) ורמת המבחנים יותר קלה. |
ציטוט:
אחי תדע לךך שאני מכיר כמה מאמנים אישית , שעושים אימונים אישיים ... וזה כסף בנזונה אם יש לך שוק לקוחות רחב ואם לא זו השלמת הכנסה רצינית ... 120-130 שקל לשעה ! (אימון אישי אחד) . תחשוב על הפוטנציאל ... מעבר לעבודה בחדר כושר שלא מכניסה הרבה... |
זהו את הקורס המזורז עושים בנתניה ולא באחת השלוחות לפי מה שהבנתי
תודה לכולם עזרתם מאוד |
במבחן יכולת, מה התוצאות שצריך להשיג?[/quote]
מבחני היכולת כבר לא קיימים די הרבה זמן (אם אני זוכר נכון עברו כבר שנתיים...). כפי שכבר אמרתי - הכל תלוי במטרה.אם אתה רוצה להיות ללמוד תוך כדי הקורס על-מנת שתהיה מדריך חדר כושר מקצועי אז שווה להשקיע בקורס של חצי שנה.מצד שני אם אתה ממהר לעבוד והמקצועיות אינה מהווה דבר משמעותי אז לך על הקורס המזורז.הרי בסופו של דבר תהליך למידה לא מתבצע בטירוף של מבחנים,אלא בהפנמה ויישום של החומר הנלמד. |
תכלאס הייתי עושה את זה, אבל אין לי כ"כ מה לעשות עם זה אח"כ..
|
ציטוט:
כפי שכבר אמרתי - הכל תלוי במטרה.אם אתה רוצה להיות ללמוד תוך כדי הקורס על-מנת שתהיה מדריך חדר כושר מקצועי אז שווה להשקיע בקורס של חצי שנה.מצד שני אם אתה ממהר לעבוד והמקצועיות אינה מהווה דבר משמעותי אז לך על הקורס המזורז.הרי בסופו של דבר תהליך למידה לא מתבצע בטירוף של מבחנים,אלא בהפנמה ויישום של החומר הנלמד.[/quote] הייתי בכיף עושה את הקורס של החצי שנה יותר רציתי אותו האמת, אבל אני פשוט לא אוכל כי אני אתגייס בזמן הקורס |
אני שנה שעברה עשיתי את הקורס עברתי את כל המבחנים נשאר לי רק פיזיולגיה ותורת הענף ב'
בפיזיולגיה נכשלתי ותורת הענף ב' טסתי לחול היה אמור לי היום וחשבתי שזה מחר איזה באסה יש עוד מועדים..כל אחד יכול לעבור את המבחנים אין סוף למועדים פשוט זה עניין של כסף אחרי מועד ג' מבקשים 350 שקל למבחן אבל אני צריך לשלם כי שנה שעברה לא עשיתי עם זה כלום כי היה לי בית ספר לימודים וכאלה, עכשיו שיש לי זמן אני צריך לסיים את זה כבר..אני יכול להגיד שאיפה שעשיתי בוינגיט בנתניה שמרכז הקורס זה יאיר להב, הקורס עצמו היה ממש כיף.. אבל הרמה שמה מאוד מאוד גבוה הכי גאון/חרשן שמה קיבל את 80-85 כולם פשוט גירדו את העובר ..ואנטומיה אחד המקוצועות הקשים בהחלט אבל מה שהכי קשה זה המבחן המעשי אני לא מדבר על המבחן יכולת, המבחן המעשי הם נותנים לך שאלון עם 25 שאלות ושואלים שאלות ומאוד מנסים לתקיל אותך ולהקשות עלייך הביצוע של התרגיל זה שטיות אלה העיוני יותר |
כמה עולה הקורס הזה בן חמישה שבועות? מתוך סקרנות גרידא (בעיקר ששלחתי מייל לווינגייט הליצנים והם אמרו שאין מסלול אימון מקוצר)
|
מכיוון שאני תלמיד 4450 ועוד דמי הרשמה שזה משהו כמו 300
|
ציטוט:
|
ועם כלללל המבחנים האלו, עדיין קיימים מדריכים שחושבים שאבקת חלבון זה אסטרואידים...
אגב, אלפי, איך באמת משלבים את זה עם לימודים גבוהים ? יצא לך להתמודד עם זה ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ