![]() |
ציטוט:
ב . הבעיה שלי זה תמונות ערוכות אחי ... אם היית מעלה את התמונה המקורית בלי לנסות לעשות איזה רושם ובלי להעצים את עצמך ... היית מקבל תגובות רציניות .. אבל אתה noob שחושב שאם הוא יעלה איזה תמונה ערוכה... אז כולם יגידו לך וואוו... תקשיב הפאק בחזה בתמונה הזו ברור ... בצורה כל כך חדה שזה מפחיד.. תעלה תמונות שלך בתאורה נורמלית בסלון או בחדר אחר מואר... ונוכל לתת לך תגובה רצינית ... התמונה הזו כמו הראשונה הערוכה שלך מגיל 14... ואתה יודע מה אם התמונה הזו לא ערוכה , אתה יכול לבוא לחתוך לי את הזין עכשיו ... הקיצר יצאת ילד - שוב- . http://i38.tinypic.com/2z404e1.jpg |
אממ אתה עובד רק על עצמך :(
|
תקשיב ... מאז גיל 14 אני מתאמן רציני ... לא מבין על איזה פאק אתה מדבר בחזה ... קיוויתי שאנשים יגיבו רציני ....
תמונות נוספות בהמשך ...[= חוץ מזה למה נראה לך שאני צריך לעשות תפוזות שלי פה ? אני העלתי תתמונה הזאת בשביל לדעת מה חושבים אנשים שמבינים בתחום .... ולקבל תגובות בונות.... |
ציטוט:
איזה תגובות בונות .. תסתכל על התמונה! ערכת אותה בפוטושופ... !!! וכן אתה ילד שבא לעשות את הפוזות שלו פה... כי מה לעשות במציאות אתה לא כזה... מתאמן רציני?! , מתאמן רציני לא יפחד להראות את עצמו כמו שהוא בלי כל מיני תוספות בפוטושופ.... תעלה תמונות של ההמשך ש'ך .. ונוכל לשפוט ברצינות. בנתיים אתה רק מוכיח שנשארת אותו ילד מפגר שערך את התמונות בגיל 14 רק שעכשיו אתה ילד מפגר שערך את התמונות שלו בגיל 16 |
אני מבין שלא יצאו מזה תגובות רציניות
|
ציטוט:
|
"ואני מקווה שלא תתנו הערות לא בונות ...."
הוא ידע למה הוא נכנס אחרי פעם שעברה, אני מבין.. |
מורטאקס .... אני מבין אתה ממש לא בקטע של פירגונים .... תמונות אחרות בהמשך
|
חחח הבעיה היא שיש עוד כמה אנשים פה שפעם פתחו פוטושופ אז קל להם לעלות על זה ...בחלק היותר קרוב אלינו של החזה רואים שהכל מעוגל שם ועוד עשית את זה ממש לא מקצועי...חבל
|
תגידו כולכם פה דפוקים ? בחיאת אחד אומר פה פוטושופ כול השאר דוהרים על הגב שלו ... חסרי עמוד שדרה !
לא מבין על איזה פיטמה אתם מדברים , על איזה דפיקה ... יש לכם דמיון מפותח מאוד ... או שאתם שורפים יותר מידי שעות על המסך מחשב ... התאים שיש לכם מחוקים !!! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אפססס ,עלי איך עליתה על זה שזה הוא.....
חתיכת הומו עוף מהפורום |
אתם יודעים מה .... מנהל הפורום מוזמן לנעול תהודעה הזאת ... כולכם פה גרועים כל כך . הרמה שנמצאת פה לא שווה את הכעס שיש לי עכשיו ... כול אחד ואחד ממכם מוזמן לפגוש אותי בכפס.... ולראות בעיינים שלו! זהו אמרתי את שלי לכו זדיינו עם עצמכם
|
נו באמת, מה אתם מתווכחים בכלל אם זה פוטושופ או לא.. זה כן !
תסתכלו על הפס האנכי של המתכת ליד החזה שלו.. בדלת של המעלית.. הוא מעוקם ליד החזה.. אותה טעות שהדביל עשה בפוסט הקודם וגרם לקווים שבין המרצפות בקיר להתעקם בגלל אפקט המריחה של הפוטושופ.. אתה כזה אפס שאתה עורך, מעל להכל אתה משקר לעצמך.. תעשה טובה לכולם ותנעל את עצמך במקרר עם כמה דאמבלים.. |
חחח איזה ילד מכוער...בחייאת מנהלים תנהלו תדיון הזה כי הרי מה שהוא רוצה פה זה להשיג תשומת לב אז אל תתנו לו את זה
|
ציטוט:
ציטוט:
two years ago ציטוט:
|
אני ממש לא יודע אם שווה לי להגיב בפוסט הזה.
חבל על ההתאמצות של האצבעות...נשמור את הכוח לאימון. ופותח הפוסט...לך לישון ילד... |
ציטוט:
מה כבר יש ליראות ב'ונה אם הייתי ניראה ככה(התמונות אחרי העריכה) לא הייתי יוצא מהבית ואם הההיתי ניראה כמוך בתמונות שלפני העריכה הייתי מיתאבד יא חתיכת מכוער |
תגיד לי ילדון ? סיקס פאק לא נעל לך את הפוסט הקודם שפתחת אתמול עם תמונה של יד אחורית ערוכה בפוטו' ( http://www.israelbody.com/showthread.php?t=38501 )
עכשיו אתה מנסה את מזלך שוב? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ