![]() |
ציטוט:
|
play אני זוכר שזה מועדון של הומואים.. או משהו כזה
אקווה אנ'לא זוכר כ"כ, אבל נראה לי מועדון בסדר |
איך זה ולך שם אופנוע ים אפשר להשכיר לשעה בלי מדריך וכול זה וכמה זה יעלה לי דבר כזה
|
לאדע לא ניסיתי
|
חזרתי עם הכבד ביד באמא שלי לא צוחק.
בקיצור הנה התמונה: http://img379.imageshack.us/img379/788/img0917nc1.jpg מימין לשמאל: Y צ'ילי - הליקר הכי חריף אבל הכייייי חריף בעולם. יעני יותר חריף מאבסנט לא תמצא דברים כאלה בחיים. 40% ליטר ייגר ליטר בד אפל - 40% אפטר שוק - 40% Y צ'ילי לא יודע אם אתה מבין טוב בשתייה..אבל זה משקה שנוצר בידי ישראלים..באמת חריף אני אישית לא הייתי נוגע בו.. ייגר זה באמת אחד הדברים ומתאים לכל נסיעה לחו"ל לכל טיולון ולכל מסיבת גיוס של חבר בעצם זה מתאים בכל מצב XD כנ"ל לגביי שני השנאפסים..באד אפל שה אחד הדברים אין דבר יותר טוב מזה.. האפטרשוק האדום הקינמון גם אחד הדברים אבל נורא יקר ואני אישית לא הייתי קונה אותו.. במחיר שלו הייתי קונה 2 ייגר קטנים. |
ציטוט:
כן אני יודע, זה שני חבר'ה מרמת השרון [יהונתן הפנר וירון קנור] שפיתחו את זה. שתיתי את זה בנאפה וביומולדת האחרון שלי, שמע.. אין דברים כאלה. משהו לא נורמלי. בד אפל זה אחד הדברים אין מה להגיד, אפטר שוק זה קלאסה אמיתית וואלה בטיול כזה לא היה אכפת לי להוציא עוד 100 שקל ולקנות את זה, חוויה מה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ