![]() |
גרג ולטינו בתפקיד הכימאי המטורף
|
ציטוט:
|
היום הקולנוע הוא לא מה שהיה פעם כאשר אהבו שרירנים(ארנולד) בשנות ה 70 וה 80,אפילו ארנולד התייחס לזה באחד הרעיונות שלו.
דיזל נחשב לשרירן יחסית בהוליווד כיום,אבל הוא לא עם מסה שמתקרבת לbb כמו אז ששיחקו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה משחק, מה ווין דיזל הוא שחקן? אחי לא כולם ניקולסון. בשביל סרטי אקשן בשקל ועשרה לא צריך להיות גאון. גם לא בשביל סרטי קומדיה ממוחזרים. |
ציטוט:
|
עוד מותחנים משובחים מיתולוגיים: עימות חזיתי, שקרים אמיתיים, היט.
|
ציטוט:
|
אם כבר מדברים על ווין דיזל,איפה הוא (חבר של גמייר)?
|
וין דיזל במהיר ועצבניי היה חזק
|
ציטוט:
|
יש לו גוף סבבה !! אבל עדיין נראה לא כזה
|
איפה דיזל באמת ?
חבר של גימר ? |
אביב אני חולק עליך.
לדעתי ווין דיזל אחד השחקנים היותר טובים שיש בהוליווד לגבי הגוף שלו,הוא לא מתיימר להיות מפתח גוף ברמה תחרותית ככה שגם הקט של החיטוב דיי לא היה קשור כאן...בכל מקרה יש לו מסה מכובדת ביותר..אני מעריך שמינימום היקף 45 ביד. |
ציטוט:
בכל מיקרא ליפני חודשיים+ נפצעתי באימון צבאי ברגליים בברך וביד אחורית (פצע ירי) ומאז עברתי שתי ניתוחים והשלישי בדרך. המצב לא משהו... ואני לא יכול לפרט מה בידיוק קרה. בכל מיקרא טוב לישמוע שיש פה חברים שעדין זוכרים אותי וזהו נקווה שיהיה טוב. |
ציטוט:
תרגיש טוב!! |
ציטוט:
לוין דיזל יש גוף מטורף ותפסיקו להעביר עליו ביקרות של בודיבילדרים כי הוא לא לא מעניין אותו חיטוב ויבוש וכל הדברים האלה שאתה חושב עליהם כל היום.. יש אנשים שהם לא אובססיביים אבל עדיין מתאמנים.. לדיזל יש גנטיקה אחת למליון רחב וגדול טיבעי וחזה מפותח |
ציטוט:
ארנולד הוא מיוחד, כי הוא שחקן מצוין...לדעתי אחד הטובים בהיסטוריה. הרבה מסתכלים עליו בתור גוש שרירים של סרטי אקשן אבל הוא ממש לא ככה... הוא שחקן באמת ברמה גבוהה...עוד לפני שהכרתי את ארנולד הבודיבילדר, הכרתי את הארנולד השחקן... אני חושב שרוב הפורום גם הכיר אותו בסדר הזה. ממליץ לכולם לראות את הסרט "היום השישי"....אחד הטובים שלו. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ