ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מצב חרא (https://israelbody.com/showthread.php?t=38445)

AS22E2 05-08-08 01:36

לא בגלל שהם מאמינים שאנחנו לא מדינה יהודית כי היא לא הוקמה על ידי המשיח
(למדתי את זה באזרחות ממזמן)

AS22E2 05-08-08 01:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 603692)
במצב כזה איזה הוכחות אפשר להביא?כלום.
והתקשרו ל100.
גם היה עוד מקרה חבר שלי היה בצבא לוחם והישב אם חברה שלו שלו בפארק ביום שישי התחילו אם חברה שלו ושטויות אז בסוף זה נגמר שהיו לו שתי סדקים בראש הוא בן אדם כזה שבחיים לא היה הולך למשטרה אבל המפקד שלו אמר לו ללכת למשטרה גם לא עשו כלום.

עדים זה הוכחה

Pro_XXL 05-08-08 01:42

איזה אנשים אידיוטים.
הבן אדם אם הכלב מפגר איפה זה קרה באמת?מוזר שלא כתבו על זה כלום אסור לשתוק על דבר כזה..בן אדם בא זורק אבנים משחרר תכלב?חחח איזה יהודי טוב.
מישהו פעם אמר לי..כל העולם שונא תיהודים כי היהודים(בעיקר היהודים מישראל)עסוקים בלשנוא כל מי ששונא מהם או בא ממקור אחר.

קיצור לחסל את ההיטלר הזה.

AS22E2 05-08-08 01:44

הי הי לא כותבים על יהודי היטלר

יש מקומות בעולם ששונאים יהודים (לא דווקא ישראלים) כי רוב האנשים פה מטורפים אחרי כסף
מכירים את הכרזות האלה של הנאצים שמראים יהודי בנקאי רע שמן מעשן עשיר מכוער? אתה יודעים כמה כאלה אני מכיר?
יכול להיות שזה ככה גם בשאר העולם לא יודע

Pro_XXL 05-08-08 01:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי as22e2 (הודעה 603709)
הי הי לא כותבים על יהודי היטלר

יש מקומות בעולם ששונאים יהודים (לא דווקא ישראלים) כי רוב האנשים פה מטורפים אחרי כסף
מכירים את הכרזות האלה של הנאצים שמראים יהודי בנקאי רע שמן מעשן עשיר מכוער? אתה יודעים כמה כאלה אני מכיר?
יכול להיות שזה ככה גם בשאר העולם לא יודע

הבן אדם הזה שזרק תאבנים על אישה ועל ילדה בת 5 הוא ועוד איך היטלר והוא אפס וצריך לרצוח תזבל הזה.
עזוב קח בן אדם שישנא מי שהוא רוצה שיקלל שיאיים שידבר אבל לזרוק אבנים?!על אישה?!?!ועל הילדה שלה בת 5?ואחרי זה להמשיך להיתפרע ולתקוף נשים זה היטלר!זה בן אדם נאצי ואני מקוה שישברו לו ת'ראש ואם הייתי רואה בן אדם כזה מדמם באמצע הרחוב למוות הייתי יורק לו בפרצוף ושימות לא הייתי עוזר לאפס כזה.

אם הייתה רואה את זה בעיניים הייתה חושב בידיוק כמוני.

AS22E2 05-08-08 02:00

תאמין לי לא ראיתה מה זה נאצים, תתחלף איתי כמה ימים תבין מה זה אנשים אכזריים

וראיתי דברים יותר קשים, הוא פגע בה עם האבנים? אם הוא היה רוצה לפגוע סביר להניח היה פוגע

(ושתבין אני לא מצדיק את המעשיים שלו, הוא חתיכת ייצור אבל יש יותר גרוע)

sixpounder 05-08-08 02:03

זה קרה בחיפה.

AS22E2 05-08-08 02:21

איפה בחיפה?

sixpounder 05-08-08 02:51

לא רחוק מבית חולים רוטשילד.

donone 05-08-08 03:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי logout (הודעה 603649)
בונא איפה אתה גר?!
ובאמת המישטרה חרא..
רק היום היה בטלווזיה בתוכנית של האמנון הזה על המישטרה על החוסר מעורבות שלה וכדומה..

אחי לא יודע מה איתך ומאיפה אתה שאתה לא מכיר את זה
אבל זה כבר ידוע במיוחד פה אצלו בקריות והסביבה
יוכלת המישטרה קרובה ל0 והרצון שלהם לעוזר עוד יותר נמוך
כול היום עסוקים בפיזור ילדים ממקומות ציבורים במקום לתפל בעניינים הרצינים

Dino Psaras 05-08-08 04:18

המשטרה פה היא בדיחה אחת גדולה, וידוע שהמצב בארץ נמצא בקאנטים. אבל וואלה אני לא מופתע, דברים כאלו קורים כל יום כל הזמן. מי שרוצה להיות מוגן צריך משפחה או חברים ממש טובים, על המדינה והמשטרה המזויינת הזאת אין מה לסמוך. וואלה כואב לי על אנשים שמאויימים בצורה כלשהי ואין להם איך לטפל בזה..

שונא רוסים חתיכת בן ****.. רק למה על אמא וילדה בת 5? בנאדם אפס.. שיבוא ויעשה את זה לא על אמא וילדה בת 5 ונראה איך הוא ימשיך להגיד שהוא שונא רוסים..

ונטורי קרתא צריכים לקבל כל אחד מחסנית m16 בין העיניים כל אחד ואני אשמח מאוד מאוד מאוד אם יום אחד יצא לי לעשות את זה.

donone 05-08-08 04:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי diablo (הודעה 603801)
המשטרה פה היא בדיחה אחת גדולה, וידוע שהמצב בארץ נמצא בקאנטים. אבל וואלה אני לא מופתע, דברים כאלו קורים כל יום כל הזמן. מי שרוצה להיות מוגן צריך משפחה או חברים ממש טובים, על המדינה והמשטרה המזויינת הזאת אין מה לסמוך. וואלה כואב לי על אנשים שמאויימים בצורה כלשהי ואין להם איך לטפל בזה..

שונא רוסים אלק חתיכת בן ****.. רק למה על אמא וילדה בת 5? בנאדם אפס.. שיבוא ויעשה את זה לא על אמא וילדה בת 5 ונראה איך הוא ימשיך להגיד שהוא שונא רוסים..

ונטורי קרתא צריכים לקבל כל אחד מחסנית m16 בין העיניים כל אחד ואני אשמח אם יום אחד יצא לי לעשות את זה.

אחי זה הרבה מעבר לשונא רוסים לא שונא רוסים בחור אם כלב(?!) מרים יד או לפחות מנסה על אישה או בחורה יותר נמוך מזה מאוד קשה לרדת לאנשים כאלה לא מגיעה לחיות ואין מה לדבר
אבל כמו שאמרתה דברים כאלה קורים כול יום וימישכו ליקרות כי פשוט אין מי שיטפל בזה יש שוטרים שהם יותר גרועים מכול העבריינים

Dino Psaras 05-08-08 04:27

בטח אחי האמת שאין לי אפילו מילים לאנשים כאלה.. רק להכניס אותם מתחת לאדמה כמה שיותר מהר יהיה יותר טוב לכולם.

Bodybuilder 05-08-08 09:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 603644)
חברה הרגשתי צורך לשתף אותכם בסיפור שקרא לי היום ולספר על חוסר פעילות של משטרה ועל זה שאזרחים תמימים לא מוגנים בצורה הכי בסיסית ושאין על מי לסמוף פה חוץ מהאנשים קרובים.
הסיפור מתחיל ככה ממה שסיפרו לי אישה (מוצא רוסי) באזור גיל 30 טיילה אם ילדה הקטנה בת 5
בסביבות השעה 8 סיבוב רגיל באזור שכונה בה היא גרה הם האכילו חתולות באזור כשלפתע בחור כבן 20 התחיל לזרוק אבנים לעברם לקלל אותם לאיים אליים וניסה לגרום לכלב שלו לתקוף אותם האישה התחילה לצעוק לעזרה, לעזרתה יצאו רק שתי נשים זקנות שניסו להגן עליה איך שיכלו כל זה קרה ליד הבית של חברה שלי כשהיא שמעה את הצעקות היא יצאה החוצה לבדוק מה קורה היא יצתה לגינה שמוקפת בגדר מצמחייה, כשהיא ראתה את המתרחש היא התחילה לצעוק על הבחור הוא בתגובה נתן בעיטה לכיוון הראש שלה שפגעה בגדר ולא בה אחרי זה הוא אמר לה שהוא יודע איפה היא גרה, ומעכשיו היא צריכה להיזער, ושאין לה זכות לחיות פה כי היא רוסיה והוא יהרוג את כל הרוסים ודברים מהסוג הזה והלך לדרכו.
האישה התקשרה למשטרה במשטרה אמרו שהיא תבוא לתחנה ותגיש תלונה.
כשחברה שלי התקשרה למשטרה וסיפרה על האירוע ענו לה את אותו הדבר עוד הוסיפו שאין מה להתקשר על שטויות כאלה כי דברים כאלו מתרחשים באופן קבוע ואמרו גם שאין להם שום רישום על השיחה של האישה.
כתוצאה ילדה בת חמש נמצאת במיון מטראומה רק אז ניידת משטרה הגיעה ולקחה פרטים על האירוע ובזה ההתערבות שלהם נגמרה.
אז מה נשאר??? רק לקחת את החוק לידיים ולסדר את כל הבעיות בעצמכם ואין לסמוך על המשטרה. מצידי הבחור גזר לעצמו דין כי כשאני יתפוס אותו הוא לא ילך יותר.
אז מה אתם חושבים על המצב שיש פה בארץ שהמשטרה לא עושה כלום וכל אזרח בשביל עצמו ואין שום גוף שיגן על האזרח הקטן?

לא קראתי את כול הסיפור, כנס מהר לאיסי שלי גבר
464001110
עשה טובה !

AkunaMatata 05-08-08 09:47

בוא אני יגיד לך ככה
המשטרה הם חפורה של פלצנים פחדים שהדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה להיטפל ליילדים שעשו קצת שטויות וסופו של יום להגיד שהם עשו את העבודה שלהם....

AkunaMatata 05-08-08 09:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי as22e2 (הודעה 603703)
עדים זה הוכחה

עדים זה עדים....
זה בחיים לא הוכחה!

Dr. Muscle 05-08-08 10:04

זה מפתיע אותך? אני מבין שזו פעם ראשונה שאתה נתקבל במשטרת ישראל המהוללת. הם פשוט היו עסוקים בלתת דו"חות מהירות באיילון או משהו מגוחך אחר.

AS22E2 05-08-08 10:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי akunamatata (הודעה 603868)
עדים זה עדים....
זה בחיים לא הוכחה!

אם העדים מעידים זה הוכחה..

*DAVID* 05-08-08 12:10

כוס עמקק איזה בן ******
שיבוו לפרדס חנה ויגיד מילה אחת רק בכיוון קופצים עליו 10000000 אנשים ושוברים אותו
גם כן המישטרה השרמוטות האלה העיקר באתי איימתי על איזה אטיופי עוד שניה הגלו אותי מהמדינה

TheRock 05-08-08 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david* (הודעה 603920)
כוס עמקק איזה בן ******
שיבוו לפרדס חנה ויגיד מילה אחת רק בכיוון קופצים עליו 10000000 אנשים ושוברים אותו
גם כן המישטרה השרמוטות האלה העיקר באתי איימתי על איזה אטיופי עוד שניה הגלו אותי מהמדינה

איימת על אתיופי? טובבב אחיי !! מצדיע לך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ