![]() |
ציטוט:
|
לא 20 קילו שריר שמלווה בשומן אלא 20 קילו שחלקם זה שריר וחלקם זה שומן כאשר הרב זה שריר(אני מנסה לעלות כמה שיותר נקי) .
לא מאמינים? תחכו חצי שנה ותראו:) |
ציטוט:
|
למה לקנות אם כבר הורדתי אותו מהאנטרנט אתה נטחנת שקנית אותו...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמנם גם לא לגמרי לגיטימי, אבל אני בדרך כלל משיג עותק של המוצר בחינם ולפי ההתרשמות מחליט אם לשלם בעבורו. ככה לפחות אתה מעודד ולא פוגע ביוצרים/יצרנים שאתה אוהב/מרוצה ממוצריהם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ב) למה שלא תקרא 215 עמודים? לא כזה נורא. בכל מקרה זה וויכוח מיותר. הנקודה הייתה שאתה גונב את הספר. |
אני אפילו לא מאמין ש5 קילו שריר נקי אתה לא תעלה בחצי שנה
|
ציטוט:
|
כי 5 קילו שריר נקי בחצי זה זה לא פשוט, משמע שאתה צריך לעלות בערך 700-800 גרם שריר נקי בממוצע כל חודש בחצי שנה הזאת, שזה בערך בלתי אפשר.
|
אפשרי בטח שאפשרי אני מתאמן בערך 3 שבועות ועליתי כבר 4 קילו , כשברור שהרבה מזה זה שומן אבל הרבה זה גם שריר כי עליתי מאוד במשקלים שאני מרים . קיצור 5 קילו שריר אני אעשה בטוח בחצי שנה אתם עוד תראו ...
|
שחלה וקולדפייר כנראה עכשיו רוצים לרמוס אותי, אבל אני מבטיח שכשאני מגיע לקנדה אני מזמין את שני הספרים,
האמת היו לי קצת רגשות אשמה אבל אני יקנה את הספר אז מה זה משנה? בנוסף אני יקנה בעוד תקופה כלשהי את חבילת glenn pendlay, מאמן שעובד עם mark rippetoe. חבילת גלן פנדליי זה אם אני זוכר: 2 מוטות אולימפיים. 500 lbs פלטות אולמפיות. גיר. זה בסביבות ה- 500 דולר, אז אני נקי מאשמות. :P |
ציטוט:
|
שמע,
אם הורדת ולא השתמשת עזוב. אם הורדת נהנית וניצלת תחזיר טובה. זה הכל. פייר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ג'וקר, מתי אתה נוסע?
אני מאוד מעוניין במוט של פנדליי ונעליים. אולי אפשר לארגן משהו. http://store.wfwclub.com/me20webar.html |
ציטוט:
|
אני לא יודע איך עובדים המשלוחים מחול,
אבל 20 ק"ג זה הגג בשביל כבודה במטוס בגלל זה חשבתי שאולי... יש לך מושג אם זה ייתן הוזלה משמעותית מבחינת משלוח, מה הגובה המסים וכו...? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ