![]() |
ציטוט:
בהחלט הוא השתפר יש לו גוף יוצא דופן, לא ראיתי בילדר עם צורה דומה לשלו.. חוץ מזה שאם זה 9 שבועות לפיי אז מעניין אותי מאוד לראות אותו שבוע שבועיים לפני :mellow: כניראה שהוא הולך לתת את האולימפיה הטובה ביותר שלו עד כה נחכה ונראה מה יהייה.. |
הכי יפה זה שאמר שהשנה הוא מקדיש את הזכייה לרוני קולמן:)!!
|
ציטוט:
|
במגזין פלקס
" This year I will miss Coleman. This year is for Coleman" http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showth...hp?p=193396121 |
ציטוט:
כול הכבוד, הג'יי הזה יצא גבר, והוא נראה מצויין דרך אגב, לא מבין מה כולם מלכלכים עליו :blush:........... |
ציטוט:
|
נראה מדהים..
|
ציטוט:
|
הוא לא יפרוש ....
נראה לכם הוא יפרוש דווקא בשיא שלו, חוץ מזה הוא רק בן 34 יש לו עוד כמה שנים להתחרות ... |
שמע אם הוא ישאר הוא יקח מקסימום את האולימפיה הבאה, אתה לא יודע כמה חיות יש בדרך לאולימפיות הבאות שישאירו לקאטלר אבק..
אבל גם לדעתי זה טעות הוא צריך להשאר ולתת עוד, 34 זה גיל עדיין יחסית צעיר. בטח יש לו ת'שיקולים שלו אבל נראה כבר שנה הבאה... |
לא משו אם אני מצמיד היד שלי כמעט כמו שלו רק הגב שלו די טוב פה זהו.רגליים בפיגור.
סתם xd הוא סוס הוא שומר על התואר גם הפעם.כמה הוא שוקל ? |
ציטוט:
ג'יי יכול להמשיך לקחת את התואר עד כמה שהוא רוצה , אבל חייב להביא את החיטוב של 2001 ואף אחד בעולם לא יכול לנצח אותו . |
לא ממש, עוד שנתיים-שלוש קאי גרין יהווה אתגר מאוד מאוד רציני לכל המתמודדים שם... (לא שכרגע לא אבל הוא צריך עוד קצת להתבשל)
ומזל טוב על הניהול. :) |
אני עדיין לא מנהל אחי:)
|
ציטוט:
|
עוד מעט אם תראו שהפורום נהיה יותר טוב והרמה תעלה, והרבה פחות שטויות בו , תדעו שאני מנהל :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ