ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תגידו יש לי עתיד בפיתוח גוף (https://israelbody.com/showthread.php?t=38313)

avlier 03-08-08 22:08

איי איי איזה אנשים רעים יש פה חחחחח
מה שעלתי עם יש עתיד כאילו שהרגתי עכשיו משהו ...
אני מתפיח לכם שעם הייתם רואים אותי לפני 5 חודש הייתם רואים שכול שלד עצמות אבל ממש ממש ממש
כול מי שרואה אותי ברחוב עושה לי איך נייתה כזה גדול ........

אני בכללי מנסה להשקיע באימונים לאכול הולך לא מתוגן כמה שפחות שומן מנסה לאכול כמה שיותר
אני לא משתגע יותר מדייי כי אי לא הולך לתחרויות ואין לי עצבים יותר מדיי להתשגע אני כולה
רוצה גוף יפה ...

ולפי דעתי מי שאמר שיש לי גוף של בגיל 15 או 16
אני חושב שיש לי גוף הכי יפה פה אני לא רוצה גוף מכוער שיהיה גדול כמו לא יודע מה ........
גוף נורמלי כזה זה הכול אני לא מתשגע

avlier 03-08-08 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi10 (הודעה 602151)
תעלה תתמונות בחייאת...
אין לי משתמש באתר כוסיות הזה בחייאת..תהיה בנאדם ואל תהיה עצלן

אני יעלה תמונות אחי אני יצלם ויעלה לא עכשיו אחשלי

sagi10 03-08-08 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avlier (הודעה 602328)
אני יעלה תמונות אחי אני יצלם ויעלה לא עכשיו אחשלי

אוקי סבבה אחי..העיקר תעלה

avlier 03-08-08 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai224 (הודעה 601657)
שמע אבאלה , בגדול לא באים ושואלים את השאלה שרשמת פה " מה אתם חושבים יש עתיד בפיתוח גוף" אל תתפלא שלאחר מכן תקבל פה קצת ירידות מחברי הפורום וזאת למה ? אנשים מתאמנים ומשקיעים את מיטב זמנם וכספם ע"מ באמת להגיע לתוצאות יפות אם זה חיטוב/מאסה ואתה כרגע בא בסוג של שאלה של "אם אני לא יעשה כלום אני יכול לפתח גוף?" ככה לפחות זה נראה , בכל מקרה , מציע לך להתחיל באמת לקרוא מאמרים על תזונה , אימונים וכו'....
לעלות במאסה ולקבל קצת "בשר" שיהיה מה לראות באמת כי אחרת זה שאתה נותן פה קישור לתמונות מהמקושרים ששמת ע"מ לקבל תגובות מילדות בנות 14 על כמה שיש לך "גוף יפה" זה לא יועיל לך פה ידידי...אז במידה ואתה באמת מתכוון לנסות ולקחת את הסיפור ברצינות את תתחיל ליישם את מה שרשמתי פה.
בהצלחה.

אני אמרתי דבר כזה שאני לא עושה כלום ..........
אני משקיע יותר מרוב האנשים בפרום פה בכלל בכלל ..........
אז גם אני יוכל לקנות אבקות אחי מי האתר פה ולהיות יותר גדול מה שהרבה אנשים עושים אבל מה לעשות זה לא כשר...........
אוכל אני מנסה לאכול כמה שיותר אבל אין הרבה מאכלים טעמים עם (כמה שפחות שומן )
תאמין לי אחי שקראתי את כול המארמאים באתר כי אני באתר פה איזה שנתיים ......
וואלה הייתי מת לקנות אבקה לעליה במסה אבל הכשרות הכשרות ......
אתה חחושב שאני ילד שמעניין אותי מה מגבים לי פה ומה לא..
בלי קשר אני מתפיח לך שעם הייתה רואה אותי עכשיו והייתה רואה אותי לפני 5 חודש במצאות ......
הייתה נגנב אחי ........

Dr. Muscle 04-08-08 00:34

נראה כאילו הגוף שלך אקטו-מסו ויש אולי פוטנציאל קשה לדעת אם תוכל להיות מפתח גוף לפני שיש לך ותק של כמה שנים.

shai224 04-08-08 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avlier (הודעה 602338)
אני אמרתי דבר כזה שאני לא עושה כלום ..........
אני משקיע יותר מרוב האנשים בפרום פה בכלל בכלל ..........
אז גם אני יוכל לקנות אבקות אחי מי האתר פה ולהיות יותר גדול מה שהרבה אנשים עושים אבל מה לעשות זה לא כשר...........
אוכל אני מנסה לאכול כמה שיותר אבל אין הרבה מאכלים טעמים עם (כמה שפחות שומן )
תאמין לי אחי שקראתי את כול המארמאים באתר כי אני באתר פה איזה שנתיים ......
וואלה הייתי מת לקנות אבקה לעליה במסה אבל הכשרות הכשרות ......
אתה חחושב שאני ילד שמעניין אותי מה מגבים לי פה ומה לא..
בלי קשר אני מתפיח לך שעם הייתה רואה אותי עכשיו והייתה רואה אותי לפני 5 חודש במצאות ......
הייתה נגנב אחי ........

דבר ראשון תפסיק עם כל ה " ...."
דבר שני , זה שאתה "משקיע" מזמנך בפורום זה לא אומר שתוכל או שיהיה לך גוף כמו שצריך כי ע"י ישיבה מול מסך מחשב לא ניתן לפתח גוף.
דבר שלישי , אני בטוח שבמידה ותיצור קשר עם גיל , הוא יוכל לדאוג לך בעניין של אבקת חלבון כשרה , וצא מהסרט כי אתה לא תגדל רק ע"י שימוש בחלבון. זה לא תרופת פלאים או משהו.
דבר רביעי , זה שקראת מאמרים , לא מעניין אני חושב אף אחד כי לבסוף מה שתעשה עם קריאת המאמרים הללו זה בידיים שלך ובא ע"י בחירה ולא ע"י קריאה , קראת? אוקיי אז למה אתה לא מיישם? כי כפי הנראה עכשיו זה בדיחה לנסות ולעלות תמונה שלך כפי שאתה נראה היום ולשאול את מה ששאלת ואם זה כל כך לא מעניין אותך תגובות האנשים פה אז למה העלאת בכלל את התמונה? תישאר אנונימי וזהו.
דבר חמישי , לא הכי מעניין אותי איך נראת לפני שנה או 5 חודשים כי כרגע אתה לא נראה כמו מישהו שאני יכול לתת עליו חוות דעת כלשהי חוץ מלומר לך שעדיף שתלך לאכול ותגדל.
תיישם את מה שכתבתי לך פה...חומר למחשבה...

Dr. Muscle 04-08-08 00:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 602506)
נראה כאילו הגוף שלך אקטו-מסו ויש אולי פוטנציאל קשה לדעת אם תוכל להיות מפתח גוף לפני שיש לך ותק של כמה שנים.

סליחה אבל אם אתה שנתיים כאן באתר , אז לא תהיה מפתח גוף. בלי שום כוונה רעה או רצון לפגוע, זה גוף סביר להתחיל איתו אימונים, אם זו התוצאה לאחר שנתיים - כנראה שהגוף שלך לא מגיב גנטית בצורה אופטימלית לאימונים.
אז אם הרצון שלך זה להיות מקצוען נסה תחומים אחרים. בהצלחה.

Bodybuilder 04-08-08 01:38

פותח האשכול: מה שהאנשים כאן מנסים להגיד לך זה: כשבן אדם דורך על חרא ברחוב עם רגל אחת, הוא מתחיל לשפשף את הנעל באספלט, כדי לנקות את הנעל, מה שאתה עושה זה: דורך על החרא הזה עם הרגל השניה ובנוסף לזה מורח את הפנים בחרא .....

יצאת דפוק ? אמרת שטות ? אתה שנתיים בפורום ולא למדת כלום ? אתה קראת את כול המאמרים כאן ולא הבנת מילה ? אתה מדבר על אבקות חלבון ועל גיינר כמו על כימיה ?

למה להמשיך גבר ? תסכים עם זה שאתה מדבר שטויות !

Ido 04-08-08 02:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avlier (הודעה 602325)
איי איי איזה אנשים רעים יש פה חחחחח
מה שעלתי עם יש עתיד כאילו שהרגתי עכשיו משהו ...
אני מתפיח לכם שעם הייתם רואים אותי לפני 5 חודש הייתם רואים שכול שלד עצמות אבל ממש ממש ממש
כול מי שרואה אותי ברחוב עושה לי איך נייתה כזה גדול ........

אני בכללי מנסה להשקיע באימונים לאכול הולך לא מתוגן כמה שפחות שומן מנסה לאכול כמה שיותר
אני לא משתגע יותר מדייי כי אי לא הולך לתחרויות ואין לי עצבים יותר מדיי להתשגע אני כולה
רוצה גוף יפה ...

ולפי דעתי מי שאמר שיש לי גוף של בגיל 15 או 16
אני חושב שיש לי גוף הכי יפה פה אני לא רוצה גוף מכוער שיהיה גדול כמו לא יודע מה ........
גוף נורמלי כזה זה הכול אני לא מתשגע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עשית לי את היום

avlier 04-08-08 05:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 602506)

אני לא מתקוון להיות מפתח גוף אחי אני רוצה כולה גוף יפה לא משתגע יותר מדיי ...

avlier 04-08-08 05:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai224 (הודעה 602514)
דבר ראשון תפסיק עם כל ה " ...."
דבר שני , זה שאתה "משקיע" מזמנך בפורום זה לא אומר שתוכל או שיהיה לך גוף כמו שצריך כי ע"י ישיבה מול מסך מחשב לא ניתן לפתח גוף.
דבר שלישי , אני בטוח שבמידה ותיצור קשר עם גיל , הוא יוכל לדאוג לך בעניין של אבקת חלבון כשרה , וצא מהסרט כי אתה לא תגדל רק ע"י שימוש בחלבון. זה לא תרופת פלאים או משהו.
דבר רביעי , זה שקראת מאמרים , לא מעניין אני חושב אף אחד כי לבסוף מה שתעשה עם קריאת המאמרים הללו זה בידיים שלך ובא ע"י בחירה ולא ע"י קריאה , קראת? אוקיי אז למה אתה לא מיישם? כי כפי הנראה עכשיו זה בדיחה לנסות ולעלות תמונה שלך כפי שאתה נראה היום ולשאול את מה ששאלת ואם זה כל כך לא מעניין אותך תגובות האנשים פה אז למה העלאת בכלל את התמונה? תישאר אנונימי וזהו.
דבר חמישי , לא הכי מעניין אותי איך נראת לפני שנה או 5 חודשים כי כרגע אתה לא נראה כמו מישהו שאני יכול לתת עליו חוות דעת כלשהי חוץ מלומר לך שעדיף שתלך לאכול ותגדל.
תיישם את מה שכתבתי לך פה...חומר למחשבה...

אבל אני יש לי בעיה של חילף חומרים מהיר ביותר ...........
הגנתיקה שלי זה ממש רזה...

אני מיישם הכול את כול מה שאני קורא תאמין לי ..........
אני יודע בדיוק מה לאכול לפני אימון מה אחרי מה טוב לאכול מה לא טוב אבל אני לא משתגע כול היום עם אוכל אני מנסה לאכול הרבה........ אבל לא כמו איזה חמור 24 שעות כול כמה שעות דופק ארוחה זה בנאדם בלי חיים

avlier 04-08-08 05:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 602584)
פותח האשכול: מה שהאנשים כאן מנסים להגיד לך זה: כשבן אדם דורך על חרא ברחוב עם רגל אחת, הוא מתחיל לשפשף את הנעל באספלט, כדי לנקות את הנעל, מה שאתה עושה זה: דורך על החרא הזה עם הרגל השניה ובנוסף לזה מורח את הפנים בחרא .....

יצאת דפוק ? אמרת שטות ? אתה שנתיים בפורום ולא למדת כלום ? אתה קראת את כול המאמרים כאן ולא הבנת מילה ? אתה מדבר על אבקות חלבון ועל גיינר כמו על כימיה ?

למה להמשיך גבר ? תסכים עם זה שאתה מדבר שטויות !

למה מדבר שטויות אני מבין בפיתוח גוף יותר מרוב האנשים פה תאמין לי זה שאני לא מיממש תידע שלי ועושה בדיוק מה שאני יודע זה לא אומר שאני לא יודע תאמין לי עם הייתי רוצה להשקיע בגוף יענו משהו קטלני הייתי משקיע אבל צריך הרבה כוח ורצון בשביל זה כול היום אוכל אוכל אוכל זה לא פשוט נשמה

avlier 04-08-08 05:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 602518)
סליחה אבל אם אתה שנתיים כאן באתר , אז לא תהיה מפתח גוף. בלי שום כוונה רעה או רצון לפגוע, זה גוף סביר להתחיל איתו אימונים, אם זו התוצאה לאחר שנתיים - כנראה שהגוף שלך לא מגיב גנטית בצורה אופטימלית לאימונים.
אז אם הרצון שלך זה להיות מקצוען נסה תחומים אחרים. בהצלחה.

זה לא תוצאה אחרי שנתיים זה תוצאה אחרי קרוב ל5 חודש אחרי שהייתי רזה מקל בכלל בכלל

avlier 04-08-08 05:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ido (הודעה 602614)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עשית לי את היום

עשיתי לך את היום אבל זו האמת אחי מה לעשות

The Sun 04-08-08 08:23

איזה ליצן

shahar-king 04-08-08 08:30

אשכרה ליצן

אדיר53 04-08-08 09:04

דיי לעשות פאדיחה לעצמך יש אבקת חלבון כשרה ודבר שני אני שומר כשרות יותר ממך ושותה זה בדיוק כמו שאתה אוכל טובלרון או משהו זה חלב נוכרי אין על זה השגחה יהודית אבל המרכיבים כשרים אז דיי לזיין בשכל
ותעלה תמונה נראה בכלל על מה מדובר

Ido 04-08-08 09:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avlier (הודעה 602708)
עשיתי לך את היום אבל זו האמת אחי מה לעשות

נשמה.. תקשיב לי ותקשיב טוב.. תיכנס לכל הפוסטים פה בפורום של הזירת גולשים..ותראה שיש מלא שחיפים פה כמוך.. ומי שלא שחיף פה בטח ובטח יש לו גוף יותר יפה משלך.. ויש פה מלא כאלה. אני מצאתי אצלך רק קוביות לא יותר מזה. וכשאמרתי "גוף יותר יפה משלך", לא התכוונתי להגיד בכלל שיש לך גוף יפה. ואני לא בא להעליב אותך או משהו אחי.. פשוט תחשוב לפני שאתה אומר דברים.

shai224 04-08-08 14:21

טוב שמע אבאלה , עכשיו חלאס באמת התחלת להגזים פה , תזכור את המשפט או יותר נכון אני מכיר לך אותו עכשיו , "סייג לחוכמה , שתיקה" , אל תמשיך להגיב פה ולא תיכנס לחורים שמהם לא תצליח לצאת כי זה לא יעזור לך , את חוות הדעת קיבלת ואל תנסה להלהיב פה אף אחד עם כך שאתה רושם שיש לך ידע מטורף בפיתוח גוף וכל שאר השטויות שרשמת , לך נסה להתחיל להתאמן וזהו.
שיהיה יום טוב.

Pro_XXL 04-08-08 14:49

אם הייתה בן 14 15 הייתי אומר לך תיתאמן תאכל וניראה מה יצא...אבל פאק בן אדם אתה בן 20?
יש לך הרבה על מה לעבוד לפני שתחשוב על תחרויות של פיתוח גוף אנשים מקיאים דם באימונים שלהם ומבזבזים תבריאות כדי להגיע לתחרויות האלו אתה לא ניראה אחד כזה לצערי אתה סתם חטוב כזה ...

גם בלי קשר אתה צריך לאהוב תספורט ושיהיה לך אופי של באדיבילדר שזה אומר

http://simg.mekusharim.co.il/1498788...iles_album.jpg

להעיף תחולצה הורודה ואת התספורת הזאת דבר ראשון.
דבר שני בהצלחה באימונים ובתזונה
וסתם שאלה על פי איזו סמכות אתה שואל את השאלה הזאת "אם יש לך עתיד בפיתוח גוף?"אתה מתאמן?אתה אוכל נכון?אתה מתאמן מסודר?אתה משקיע באימונים?הייתה פעם בתחרות של מר ישראל למדתה משהו?אתה יודע מזה מר אולימפיה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ