![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כן מסכים שככל שהשיפוע הוא חיובי יותר(עד 90 מעלות בישיבה שזה כבר מילטרי פרס) הכתף מתערבת יותר אבל עד כמה שנאי מבין ניתן למקד עבודה על סיבים מסויימים בחזה וכלל שהשיפוע יהיה חיובי יותר הראש העליון של החזה יתערב יותר בתנועה ויתערב פחות(אבל עדיין יתערב) שהשיפוע יהיה FLAT או DECLINE |
ציטוט:
|
..
גיימר אז איך אתה מסביר את זה לאדם שעושה פשיטת מרפקים בכבל במכשיר קרוס אובר ומשוכנע שכאשר אתה פותח את הידיים בסוף התנועה אתה עובד על הראש הלטרלי של הטרייספס.. בכל זאת הוא מרגיש לחת על אותם הסיבים.. רק שקשה לי להסביר לו את זה בתור הוכחה חותכת ככה שיגיד אמן וזהו..
|
ציטוט:
וגם לחיצת חזה עם שיפוע עובדת על כל החזה זה ברור אבל יותר על החלק העליון וכן ראיתי אנשים שהחזה ה"תחתון" שלהם לא מפותח כמו הראש העליון למרות שזה גם ענין של גנטיקה אצל פרנקו קולומבו רואים תהפרדה ממש טוב למשל וראית מישהו שלא נגע בשיפוע ישר? קשה לי להאמין |
ציטוט:
וכן אני מכיר כמה אנשים שלא נוגעים בישר |
אני לא עובד על הפרדה ואני מודע לעובדה שאין דבר כזה חזה עליון וחזה תחתון זה שריר אחד שמחולק ל2 ראשים ובקשר לתמונה אני אומר שראיתי כמה אנשים עם חזה תחתון מפותח מאוד יחסית לחזה העליון שלהם אני לא אומר שזה בגלל שהם לא נגעו ב אינקליין אולי זה גנטיקה אבל יכול להיווצר כזה מצב בכל אופן לא צילמתי אותם:) אבל אני יחפש תמונה
עריכה.. יש מצב אתה מנסה בעצם להסביר לי שאי אפשר לבודד לחלוטין אחד מהראשים של החזה? כי אם כן אני מסכין איתך במיליון אחוז |
ציטוט:
|
הוא רוצה שתסביר לו למה אי אפשר לטענתך לבודד את אחד הראשים בחזה יעני לחיצת חזה בשיפוע עליון שזה מבודד את העליון והתחתון יותר כמעט ולא פועל.
|
ציטוט:
למשל בלחיצה בשיפוע עליון ה ראש העליון של החזה יקח למשל 60 אחוז מהעומס ושאר החזה יקח משהו כמו 40 אחוז פה גם הכתפיים יקחו חלק בעבודה וקצת הטריספס תלוי ברוחב אחיזה ולחיצה בלי שיפוע הראש התחתון של החזה יקח בערך 70-80 אחוז מהעבודה והשאר הראש העליון 20-30 סתם זרקתי מספרים אני לא בטוח לגביהם ופה הכתפים יעבדו פחות והטריספס שוב תלוי ברוחב אחיזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ