![]() |
המחשבונים האלו לא שווים כלום אחי.
|
שום מנצלים אחי פשוט לא הולכים לפי החוק ואני יכול לצאת להפסקה אבל שאני יחזור אני לא ימצא תעצמי מרוב כלים ואם אני יצטרך כמה פעמים הפסקה ז בכלל...
ואני מקבל 20 לשעה ישלי תנאים טובים לא מנצלים אותתי לעשות דברים |
אם אתה לא מצליח להתאמן במצב הזה בחיים שלך אני מציע לך מכל הלב לסיים עכשיו עם כל הקטע של פיתוח גוף. פשוט זה אומר שלא תצליח להתמיד שיהיה עוד עומס בעתיד, וחבל שסתם תעבוד עכשיו ותפסיק יותר מאוחר ותרגיש שבזבזת את הזמן שלך לשוא. בהצלחה בתחביב הבא :)
|
איך ירדת כל כך הרבה בחודש???
אני לא מתאמן 3 + וירדתי רק איזה קילו.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראיתה את שעות העבודה שלו ? ואם עכשיו הוא לא מצליח להתאמן אז במשך כל החיים הוא לא יצליח למצוא זמן?! וגם אם אתה מפסיק יותר מאוחר ... אז מה? תמיד אפשר לחזור... |
ולא אכלתי אכלתי רק סלט שקמתי ולחמניה ויותר מאוחר שניצל זהו בעבודה כבר הכנסתי פה ושם משהו אבל לא רציני בכלל
בגלל זה עכשדיו שהעלתי תתפריט שליהוא ממש דל בקלוריות אבל אני מכיר תגוף שלי וכמו שעמדתי בכלום הזה שאכלתי וגם עבדתי אני יודע שזה היה מטרה קלה בשבילי ומה שהיה קשה לי זה לדחוף תאוכל אשמח אם תיכנסו לתפריט שהכנתי וכמו שהבנתם אני חוזר! |
אני באמת לא מבין למה אנשים פה ליכלכו עליך בצורה רצינית,
כנראה הרוב ראו בך את עצמם איפשהו וניסו להתפרק עלייך. תשמע אתה כבר ראית יש פה אנשים שעובדים מהבוקר עד הלילה ויש להם משפחה, והם עדיין מוצאים שעה ורבע לאימון ביום, אתה יכול לחלק אימונים להרבה חלקים, בסופו של היום זה באמת תלוי עד כמה אתה רוצה את זה, ואם אתה לא רוצה את זה מספיק, אז תוותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שמצחיק שכל פעם זה עיתונים של דתיים, עיתון אחד השתלט על כל השוק, קוראים לעיתון "משפחה". המדריך למטייל החרדי ילדים חרדי ישיבות ומצוות חרדי אקטואליה חרדי ועוד איזה עיתון פלסטיק כזה... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ