![]() |
ציטוט:
ניסיתי להתקבל לחיל האוויר אבל לא הצלחתי ולקרבי זה בעיה למה אני בן יחיד.. אז אם כבר לא משהו שרציתי אז ג'ובניק עד הסוף.. פאניק תוסיף אותי לאיסי |
יש לי איזה בעיה עם האייסיקיו משהו,
תשאל כאן מה שאתה צריך. |
עם אני לא רוצה ללכת לשם איך אני צריך להגיד להם את זה ?
יענו איזה סיבות ודברים כאלה.. שהם כן יסכימו |
ציטוט:
חבל שאתה פוסל על הסף, ובסופו של דבר - אם אתה מיועד למערך הטכני, רוב הסיכויים הם שתגיע לשם גם בניגוד לרצונך. מערך טכני ח"א לא יותר טוב מחימוש וחיל התקשוב, ולכן חבל להתכסח עם הבקו"ם לריק. יש גם מקצועות חימושיים נקיים יחסית כמו אחראי מלאי, אופטיקה וכו' שנחשבים לנוחים ולקלים יותר, ונותנים אותם לחיילים עם יותר מוטיבציה ולא לפרובלמטיים. שיקולך. |
ציטוט:
אני אמרו לי או חימוש או טבח עניתי טבח ... שמו אותי מכונאי טנקים... ו"למזלי" הרב התחילה חומת מגן .. לא זכור לי תקופה אחרת שאכלתי בה יותר חרא מאשר בחומת מגן... או בכלל מאשר השירות הצבאי של להיות עם כל מיני ערסים מעפנים, וכל מיני דפ"רים והכל בגלל שהיו צריכים מכונאים ... אחי כל המקצועות בחימוש חרא... היציאות תמיד חרא, הבסיסים שלהם תמיד בדרום או בצפון וכמעט לא במרכז... הקיצר צא מחימוש כל עוד אתה לא שם :) |
תבקש הפנייה לסיירת מטכ"ל אחי
|
זה סתם טרנד חדש של יחידות, חטיבות וחילות שונים בצה"ל ששולחים הזמנות למלש"בים תמימים שחושבים שהם "נבחרו" כי שלחו להם במיוחד איגרת... לא יותר מאשר עבודה בעיניים.
|
רגע...גם מי שהולך לשם בתור עתודאי (אלקטרוניה) הולך לטחון ככה??
|
ציטוט:
עזבו בכל משקום אפשר להסתדר...קצת פטורים מקסימום 45 נפשי אחרי זה לעלות פרופיל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ