![]() |
ציטוט:
ולא יודע אם כדאיר להוריד את ה19.. שידעו למה הם נכנסים. הרי באיזשהו שלב בכל זאת הם ידעו בן כמה אני. וסנדרה תודה רבה על האתרים! |
סנדרה, את מלמדת את התלמידים כשאת לבושה בחוטיני ונועלת את העקבים הגבוהים שלך?
|
ציטוט:
עם בגד עור צמוד שחור :wub1: סתם חחח מסכנה כולם פה חרמנים מוות. |
קח בסביבות ה 40 -50 לא יקחו אותך ביותר למה יש באותו מחיר מורה מנוסה שמלמד אז לא שווה להם... וזה כול חומר של יסודי כפל חיבור וחיסור של שברים...... אז זה לא מחיר גבוה... תלמד גם חטיבות בניים לפי דעתי
|
ציטוט:
חרמן??? עליה??? :no: |
ציטוט:
|
תתחיל מ 30-40 ותראה איך זה מסתדר.
60-70 זה יותר מדי להתחלה.. תשתפשף קצת ואם תראה שהולך ואנשים מתקשרים תעלה ב 5- 10 שקל כל כמה זמן. |
אחי מה זה 30-40 ... לא מתחיל בפחות מ50.
|
מורים מקצועים לוקחים 100ש''ח,תיקח אתה 50ש''ח תעשה קופה.
|
ציטוט:
|
מורים מקצועיים לוקחים מעל 100 שקל וההבדל היחידי בייניהם זה שהם סיימו תואר ראשון והוא עדיין לא.. מתי הוא התחיל ללמוד וכל זה הם לא שואלים זה לא כזה מעניין אותם.. ברגע שהוא סטודנט.. כל סטודנט גם אם זה להיסטוריה לוקחים 50 שקל לפחות.. הוא סטודנט למת'.. שיעורים לילדים במת' אל תיקח פחות מ60-70 שקל..
|
טוב בסדר נתחיל להריץ את זה נראה מה יהיה.
תודה סלים שיידי :) |
גם אני חשבתי להתחיל בשיעורים פרטיים אבל יותר במקצועות ההומניים כמו היסטוריה גאוגרפיה וסתם ידע כללי, נראה לכם שיהיה לזה ביקוש או שזה לא יעניין את ההורים ממש?
|
תאכלס אתם די מבלבלים את השכל כולכם, ולא שאלתם את השאלה כמעט הכי חשובה:
איפה אתה גר \ מתכוון ללמד? |
ציטוט:
|
פאניק, הייתי מלמד בהכול חוץ ממתמטיקה, כי אני שונא את זה. יש לך שתי דרכים.
פרילאנסר ודרך בית ספר, בית ספר יסדר לך תלמידים מהיצע רחב יותר ויותר עבודה, רוב הסיכויים שתרוויח פחות, אבל זה שווה את זה, כי יתנו לך טווח גדול יותר של שעות, ורמות שיותר מתאימות לך. כשפרילאנסינג, מקבלים יותר. הייתי לוקח מאה לשעה כשהייתי מלמד עצמאית, והיו לא מעט ששילמו, זה הכול משחק של איך אתה יודע למכור את עצמך. לא היה רע את זה שהייתי מציין ביתר ענווה את האישורים ממנסה, זה שאני סטודנט ושעם ה"שיטה שלי", הוקפצתי שתי כיתות. הכול בחיים זה שיווק. עצה שניה? נסה להשתחל לבית ספר למורים פרטיים ומשם, אחרי שתצבור ניסיון ותבין איך העסק מתנהל, תתקדם. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ