ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מעכשיו אני יכול ללכת ליום הסטודנט בתור סטודנט d: (https://israelbody.com/showthread.php?t=37582)

P-a-n-1-c 21-07-08 20:33

דר.מאסל למדת שם?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moshebe (הודעה 590025)
אני זוכר פעם שדיברו פה על בגרויות יצאת אחד השפיצים..
אפשר מפרט קטן של התעודת בגרות שלך ? אני זוכר רק מתמטיקה 5..

גם פיסיקה אנגלית ומחשבים

maradona 21-07-08 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 590020)
כי אני אוהב את זה וזה מעניין אותי מגיל 5.
110.5
לא.

הנחיה רגילה זה מפגש פעם בשבועיים-שלושה, הנחיה מוגברת זה פעם בשבוע.

אין ספק שמבחינת תעודות בגרות אתה אחד השפיצים.
לא עדיף לך פשוט ישר להתקבל ללימודי וטרינריה?

P-a-n-1-c 21-07-08 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona (הודעה 590036)
אין ספק שמבחינת תעודות בגרות אתה אחד השפיצים.
לא עדיף לך פשוט ישר להתקבל ללימודי וטרינריה?

אני בצבא אבאל'ה

ran_z 21-07-08 20:44

בהצלחה אחיין שלנו!!

P-a-n-1-c 21-07-08 21:51

מישהו יודע אם הקמפוס של רמת אביב של האו"פ זה ליד התחנת רכבת ת"א אונב'?

eyalamzleg 21-07-08 22:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BiG_BuG (הודעה 589963)
עם כל הציונים שלך.. וזה מה שאתה רוצה ?!

לא כולם כמוך רוצים ללמוד מחשב או הנדסת חשמל ד"א מזל טוב שמעתי שתקבלת לאונ' ת"א :king:

DarkGulis 21-07-08 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 590028)
דר.מאסל למדת שם?

גם פיסיקה אנגלית ומחשבים

חחח אתהיכול להיות עורךדין-הנדסי בנאסא חחח
סתם בהצלחה אחי!

P-a-n-1-c 21-07-08 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 590170)
לא כולם כמוך רוצים ללמוד מחשב או הנדסת חשמל ד"א מזל טוב שמעתי שתקבלת לאונ' ת"א :king:

:):):):) ההורים שלי וכל מי שמכיר אותי מגיל צעיר עושים לי "מה לך לוטרינריה?? למה שלא תלמד הנדסה כלשהי או רפואה?" , אבל עכשיו הם כבר השלימו עם זה :)
בכל אופן אני נראה לי אשנה את המקום לימוד לקמפוס ברמת אביב. גם היום מסתדר לי יותר וגם מבחינת קרבה לבית\בסיס זה סבבה.

shai224 21-07-08 22:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 589952)
אני נרשם השבוע לאו"פ לחדו"א א' במכללת גיסין בפ"ת.

:book:

הא!? דבר בעברית בבקשה.

BodyKilo 21-07-08 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 590185)
:):):):) ההורים שלי וכל מי שמכיר אותי מגיל צעיר עושים לי "מה לך לוטרינריה?? למה שלא תלמד הנדסה כלשהי או רפואה?" , אבל עכשיו הם כבר השלימו עם זה :)
בכל אופן אני נראה לי אשנה את המקום לימוד לקמפוס ברמת אביב. גם היום מסתדר לי יותר וגם מבחינת קרבה לבית\בסיס זה סבבה.

תכלס אין כמו לעבוד במקצוע שאתה אוהב.
בהצלחה...

gilsXM 21-07-08 22:44

בכל אופן אם זה מה שאתה אוהב, אז רק בהצלחה דימה

P-a-n-1-c 21-07-08 22:45

אז עכשיו נשאלת השאלה - מישהו כאן למד בקמפוס ברמת אביב? ד"ר.מאסל אולי אתה?

Tony Montana 21-07-08 22:53

ציטוט:

תאמין לי אחלה מקצוע זה ויטרנריה, גם מבחינה כלכלית. אמא של חבר טוב שלי ויטרנרית והם מפוצצים בכסף. יש לך ציונים כדי להתקבל לכל דבר שאתה רוצה, כמובן שאני לא יודע מה הפסיכו אבל אני מאמין שגם בזה היית שפיץ. עדיף שיהיה עורך דין או רופא? אומנם זה יוקרתי אבל כיום עורכי דין יש כיום כמו חול והמעסיקים מנצלים זאת וגם רפואה אתה עד גיל 45 קורע את התחת ולא מרוויח כל כך ורק בגיל 45+ מתחילים לעשות כסף.

P-a-n-1-c 21-07-08 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי חיים11 (הודעה 590264)
תאמין לי אחלה מקצוע זה ויטרנריה, גם מבחינה כלכלית. אמא של חבר טוב שלי ויטרנרית והם מפוצצים בכסף. יש לך ציונים כדי להתקבל לכל דבר שאתה רוצה, כמובן שאני לא יודע מה הפסיכו אבל אני מאמין שגם בזה היית שפיץ. עדיף שיהיה עורך דין או רופא? אומנם זה יוקרתי אבל כיום עורכי דין יש כיום כמו חול והמעסיקים מנצלים זאת וגם רפואה אתה עד גיל 45 קורע את התחת ולא מרוויח כל כך ורק בגיל 45+ מתחילים לעשות כסף.

רק שתדע שגם וטרינרים יש כמו מים היום. אומנם אין הרבה מבחינה מספרית, אבל מבחינת הדרישה יש הרבה מאוד. כל שנה נוספים בארץ עוד כ120+ וטרינרים חדשים, כאשר 45 מהארץ והשאר מחו"ל. מעטים מאוד מוצאים עבודה. זה לא כזה קל ופשוט לפתוח קליניקה פרטית, כמו שרוב הרופאים פונים לאפיק הממשלתי כך גם הוטרינרים - משרדים ממשלתיים למיניהם [משרד התברואה, משרד הבריאות, עיריות, משטרה וכו'], יש גם בית חולים וטרינרי בבית דגן.. בכל אופן לפתוח קליניקה זה לא כזה פשוט מבחינה כלכלית.

אבל יהיה בסדר, אני אופטימי! :cool:

Elevation 21-07-08 23:16

אין לי ספק שאחרי שבדקת, אתה כבר יודע את זה, אבל אני אומר את זה בכל זאת... מספרית (היצע וביקוש), יותר קשה להתקבל לווטרינריה בארץ מלרפואה, יש רק כמה עשרות בכל שנה, והשוק רווי בטירוף. מה גם שלא הכול סקסי כמו מרפאות פרטיות, אתה יכול לטפל בפרות ברפתות שכוחות אל.

אין לי ספק שאתה כבר יודע את זה, אבל בכל זאת, שיהיה בהצלחה!

P-a-n-1-c 21-07-08 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elevation (הודעה 590293)
אין לי ספק שאחרי שבדקת, אתה כבר יודע את זה, אבל אני אומר את זה בכל זאת... מספרית (היצע וביקוש), יותר קשה להתקבל לווטרינריה בארץ מלרפואה, יש רק כמה עשרות בכל שנה, והשוק רווי בטירוף. מה גם שלא הכול סקסי כמו מרפאות פרטיות, אתה יכול לטפל בפרות ברפתות שכוחות אל.

אין לי ספק שאתה כבר יודע את זה, אבל בכל זאת, שיהיה בהצלחה!

אתה צודק וטועה.
אתה צודק שיותר קשה להתקבל לוטרינריה מאשר לרפואה, ואתה צודק שמאוד קשה להצליח בתחום הזה בארץ מבחינת עבודה. אבל אתה טועה מבחינת הטיפול בפרות.
בשנה האחרונה שלך [שנה 7] אתה עושה סטאז' והתמחות. שם אתה בוחר במה להתעסק - חיות בית, חיות פרא, חיות משק...
ככה שאם אתה וטרינר של חיות בית אתה לא תמצא את עצמך מטפל באריות בספארי ו\או בפרות באיזה קיבוץ.

Elevation 21-07-08 23:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 590306)
אתה צודק וטועה.
אתה צודק שיותר קשה להתקבל לוטרינריה מאשר לרפואה, ואתה צודק שמאוד קשה להצליח בתחום הזה בארץ מבחינת עבודה. אבל אתה טועה מבחינת הטיפול בפרות.
בשנה האחרונה שלך [שנה 7] אתה עושה סטאז' והתמחות. שם אתה בוחר במה להתעסק - חיות בית, חיות פרא, חיות משק...
ככה שאם אתה וטרינר של חיות בית אתה לא תמצא את עצמך מטפל באריות בספארי ו\או בפרות באיזה קיבוץ.

הכוונה לא הייתה לדוגמא הספציפית, אלא לרעיון הכללי. לא מחויב המציאות שתהיה לך קליניקה פרטית וסקסית, זה דורש כסף להשקיע בה מלכתחילה, שלא בטוח שישאר לאחר כל שנות הלימוד. (לא יודע מה המצב הכלכלי שלך וכ'ו, וזה גם לא ענייני, אז אל תגבה את זה ב"אל תדאג", רק מתאר לך מציאות אפשרית)

maradona 21-07-08 23:43

ציטוט:

וטרינריה זה האמת גם סוג של רופאה,רפואת חיות.
בהצלחה לך בנאדם

נ.ב
על סמך מה קבעת שיותר קשה להתקבל לוטרינריה מאשר לרפואה?

P-a-n-1-c 22-07-08 00:22

גבריאל, אני יודע. תקרא מה שכתבתי למעלה. אני יודע שרוב העבודות הן לא בקליניקה פרטית והרוב דווקא בעבודות ממשלתיות.. זאת הסיבה היחידה שאני בצבא, אבל ניחא.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona (הודעה 590320)
וטרינריה זה האמת גם סוג של רופאה,רפואת חיות.
בהצלחה לך בנאדם

נ.ב
על סמך מה קבעת שיותר קשה להתקבל לוטרינריה מאשר לרפואה?

על סמך זה שאתה צריך לעשות תואר ולסיים אותו בהצטיינות [93+, שזה קשה ויש כאלה שזה בשבילם בלתי אפשרי] וגם אז רק 10% מתקבלים [מגישים מועמדות כל שנה כ400 איש מתוכם מתקבלים 45]. שלא כמו ברפואה שאחרי שאתה מתקבל אין לך דאגות, כאן אתה יכול להתקע עם תואר שאין לך בכלל מה לעשות איתו - אתה צריך לעשות תואר 1 בביולוגיה\מדעי בע"ח ואז להגיש מועמדות כפי שכתבתי בתחילת ההודעה. יכול מאוד להיות שתסיים את התואר עם ממוצע של 92 [ שזה מ-א-ו-ד גבוה לתואר] ולא תתקבל ואז תאכל זימבור.

BiG_BuG 22-07-08 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 590170)

:emb1:
תודה רבה גבר !

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ