![]() |
לא אחי זה לגוף לדגמן יש לך עוד זמן...
אבל בכל זאת אתה רק בן 14 זה נחמד מאוד לגילך אחי אם באמת תשקיע כמו שצריך עוד שנתיים שלוש אני מאמין שיחטפו אותך אם תשקיע ותתפתח כמו שצריך למרות שלדגמן זה לא רק גוף... |
תנסה לך לאיזה סוכנות... אין לך מה להפסיד
|
תראה מאסיבי כלכך אתה לא אבל זה לא מה שמחפשים בדוגמנות, יש לך מאסה נאה, פרצוף לא רע בכלל וחיטוב יפה וזה מה שהכי חשוב בדוגמנות ולא חסר גם פרופורציות, בקשר לגובה זה זניח כי אם לדוגמא אתה בדוגמנות צילום אז לא מסתכלים על הגובה, אם אתה בדוגמנות מסלול אז שכח מזה, ובכללי קשה לי להאמין שתוכל להתקבל מהסיבה שאתה עדיין צעיר, נסה לחשוב על כך עוד שנה שנתיים +- בהצלחה =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תלך לחנות בגדים... אם תמצא אחד מהדוגמנים שנמצאים על החולצות בקופסאות או התחתונים או הגרביים או הבוקסרים או הגופיות שקרוב אליו אפילו אני אספק לך חלבון לשבע שנים. מה עשיתם מדוגמנים חח שחיפים... הלוואי שרוב הפורום היה נראה כמו דוגמן של delta הרמה הייתה פי שתיים. |
ציטוט:
מה אתה חיי בסרט? אין כמעט דוגמנים שהם פחות מ36. |
ציטוט:
|
לנעלי gali כן.. =pp
סתם אחי, ניראה טוב ! |
ציטוט:
לא מספיקה המסה שלו כרגע... מייקל לואיס ההומו הזה! |
ציטוט:
דוגמנים שחיפים זה הקטע האנגלי של הרואין שיק ... זה לא כולל אבל על כולם , זה שיש לא אומר שככה זה צריך להיות ... בארץ יש לך דוגמנים שחיפים ? |
תוכל לדגמן לשקיות של סנויצ'ים
|
:)
ציטוט:
בינינו, סחתיין על האומץ לעלות שאלה כזו לפורום פה :) הקהל פה רוצח ... :) :boxing: |
ציטוט:
ועופר שכטר הומו , תוסיף את מיקי בוגנים לפה וזהו. |
עופר שכטר,רן דנקר,יהודה לוי,מייקל לואיס הם לא כמו כל הדוגמנים שמופיעים על כל הבוקרסים..
|
ציטוט:
כל השמות שציינת הם של הומואים ! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ