![]() |
אחלה חיטוב, יאללה לחזור למאסה!
|
קיצר חבר'ה נשבר הז*ן , היום עשיתי את המסלול ריצה שלי של 10 ק"מ , וואלה פשוט הרגשתי מ-ו-ת-ש , הגוף לא סחב כאילו שאמר לי "עזוב אותי באמשך" וואלה נראה לי שאני לוקח איזה שבוע הפסקה מכל אימון אפשרי , מנוחה ע"מ להשיב את הכוחות בחזרה כי עדיין חודש וחצי כמעט חודשיים בלי יום מנוחה 7 ימים בשבוע וואלה לא בא ברגל אז מקווה שנחזור עם כוחות מחודשים כי כרגע המאגרים מרוקנים לגמרי!!
|
ציטוט:
זה נוסחא מנצחת לפציעות (דלקות,קריעת ומתיחת גידים וסיבים,עייפות בלתי פוסקת) :\ בנאדם אני מזועזע לגמרי אתה חושב יעני שאם לא היית עושה יום מנוחה כל שבוע לא היית מגיע לתוצאות כאלה? היית מגיע ואולי אפילו לתוצאות יותר טובות ממה שהגעת עכשיו. אני ממש בהלם אחי :no: |
וואו איזה שיפור
|
מתי מתוכננת מסה?
החיטוב נראה פיצוץ. |
גוף ממש יפה אחי באמת למרות הריבועים הוא יפה , זה שמעליי מי זה הבודיבילדר בתמונה שלך?
|
זה גוף מטרה אחי לסוףפ קיץ הבא,לא יודע מי הבן אדם אבל מביא לי מוטיבציה בטרוף!
|
חיטוב עצבני אח שלי נתונים מצויינים, רואים שהגנטיקה שלך בבטן לא משו אבל בכל זאת היא נראית מצויין...
|
תודה חבר'ה על התגובות שלכם , וואלה כרגע אני פחות יתן דגש על אימוני אירובי ומ 4 ימי ריצה בשבוע אני יורד כרגע ל 2 ויותר דגש על אימוני משקולות ע"מ באמת לחזור למוטב.
|
תאכל הרבה. ותיהיה מושלם
|
ציטוט:
|
תעיף תתמוננה בחתימה שלך ותשים את זאת :p
אתה נראה מצויין (לפחות בתמונה ) |
חיטוב יפה אבל חסר לך הרבה מאוד רגליים תתחיל לעשות
סקוואט דדליפט |
ציטוט:
|
תפסיק את החיטובבבבבבבבבבבבבבב, זאת שטות מוחלטת לרדת לאחוזי שומן חד ספרתיים בצורה טבעית שכזאת, אתה נראה אחלה בכללי אני חושב שאתה חייב לחזור להפציץץץ, בכללי חזה מעולה =] ידיים טובות, אמות מעולות, לטימוס לא רע, טרפזים חיתיים רק במאסה שפר קצת כתפיים ואתה פגז.
נ.ב תעלה גם פוסט של רגליים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ