![]() |
פששששש
נראה פצייץ!
:) כל הכבוד בהצלחה! :) |
ציטוט:
נמאס מכל האנשים שחושבים שהם מבינים גדולים וכל דעה שלא מתאימה להם נכנסים באנשים שכתבו אותה ,יאלה חברה תרשמו מה שרציתם ותפסיקו לבלבל תשכל! |
לדעתי בן אדם שעולה ככה לתחרות הוא בושה לתחרות.....
חצי מהמכון כושר שלי ברמה של המשקל הזה נראה יותר טוב הוא נראה כמו אחד שלא מתאמן......לא שאנייי משו מיוחד 87 קילו על 12 אחוז שומן אבלל באמת שזה איכזב.... ועוד דבר זאתי הדעה שלי ואף אחד לא ישנה אותה! |
ציטוט:
אגב, אין לי בעיה שכולם יכתבו כל אשר על ליבם, אייחס חשיבות רק למה שנראה לי אז זה בסדר, תרגישו חופשי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז סתום ת'ג'ורה. |
אתה רשמת שכל אחד ירשום כל אשר ליבם זה מה שאני חושב
כי זה לא רמה שאנשים כמוך יתחרו אני חושב שלפני שאני מתחרים צריך לראות אותם שלא יהיה פדיחה לאיגוד |
ציטוט:
sadface |
ציטוט:
"חצי מהמכון כושר שלי ברמה של בלה בלה בלה" למי לעזאזל איכפת...מההתבכיינות המפגרת שלך... ממש כמו ילדה קטנה שמקבלת מחזור בפעם הראשונה באמצע בכיתה .. |
ציטוט:
זה לא קנאה או משו בסגנון אפילו פשוט זאתי דעתי! |
ציטוט:
חבר'ה באופן רשמי - בזכות מה שרשם פה הגאון מוילנה החלטתי לרדת מפיתוח גוף כדי לא לעשות לכם בושות. מה אני מתרגש מאחד כמוך בכלל? |
באמת ישראל איזה שטויות אתה מדבר.
העובדות מדברות בעד עצמן- מדובר במר ישראל של שנה שעברה עד 75 קיל, והשנה גם הולך להתברג גבוה ודעה שלך באמת לא חשובה. אני לא בא בנימה של חנפנות, באמת שלא יצא לי כלום מחנפנות. פשוט דיברת שטויות אז הייתי צריך לגונן.. |
אולי אני טועה ואם אני טועה אני מצטער אבל לפי התמונות המצב לא כל כך טוב ........
מותר לתת דעה גם כזאת........ אפשר לעלות תמונה שלו? |
ציטוט:
http://www.upfree.net/801965 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה תמונה שבעולם מגיע לך כל הפירגון שבעולם .......
אבל התמונות שהעלית לא הכי מחמיאות לך |
ציטוט:
בהצלחה בתחרות! |
ציטוט:
גדי נראה מצוין אחי... גם באוף סיזן אתה יחסית חטוב ..אני זוכר עוד את התמונות שלך משנה שעברה . בהצלחה אני מאמין שתצליח להגיע מוכן .. ואל תתייחס לתגובות מפגרות תמיד יש קנאים ואנשים שלא אוהבים לפרגן . וד"א לדעתי הרגליים זה דווקא החלק הכי חזק אצלך ולא החלש כמו שאמרו .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ