![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני אגיב, אז זה היה בזירת הגולשים, ותזונה ותוספים. הבעיה שהרמה פה צנחה כמו באנג'י ורוב המשתמשים עזבו.. אז החלטי שאני גם יפרוש.. אבל אמרתי שמידי פעם אני יכנס לעלות תמונות ולבקר קצת. ותודה רבה. TheRock אני עושה כרגע עם 42 קילו,12 חזרות. התרגיל הזה לא ממש קשה, הוא דווקא די קל יחסית.. אבל בהחלט תרגיל טוב. |
ציטוט:
פייי איך 42? אני יחסית חזק מאוד ביד אחורית וכל התרגילים אני עושה משקל יחסית גבוהה ורק התרגיל הזה ספציפי אני עושה 27 קילו עלובים |
ציטוט:
חבר שלי,עושה את זה עם 54 קילו כאילו זה 10 קילו .. טוב אבל הוא לא דוגמה, שוקל 94 על 180 12%.. והוא גם די חזק גנטי. |
הינה עוד תמונה של הגב..
|
אחלה ידיים..
|
תמונות טובות, נראה שיש לך עובי טוב ביד. הכתף גם נראת טוב למרות שהיא קטנה ביחס לבייספס ולטרייספס.
|
ציטוט:
|
סוף סוף מישהו שהיד שלו נראית גדולה בתמונות והוא לא מחרטט בקשר להיקף.. יש פה הרבה שהיו אומרים שזה יד 45.. ואני בטוח בזה
כל הכבוד גיל הפצצת ! |
:):):):) תודה אחי ^^..
תודה רבה על התוגבות... |
גיל אני ואתה אותו גובה אפשר לומר - אני גבוה בשני סנטימ
היד שלי 36 והיד שלך עדיין נראת הרבה יותר גדולה משלי ממש קשה לי להאמין שזה 37, בכבוד שך תבדוק שוב =) ידיים עצבנייות כרגיל!! אתה בסדר אתה |
ציטוט:
כמה אתה שוקל עכשיו ?..ועל כמה אחוז ? |
ציטוט:
בגלל זה תמיד יוצא לי לעבוד עם משקלים נמוכים בתרגיל הזה עד שוויתרתי עליו.. וד"א יד מעולה באמת נראה יותר |
יד טובה אחי, באמת נראה יותר מ 37 (כניראה קשור לגובה)
על איזה אחוז שומן אתה עומד כרגע ? |
ציטוט:
64 אחוז 12 |
נראה מסיבי מאוד
|
טוב מאוד..!אחלה יד
|
ציטוט:
הלחץ ירד באופן משמעותי! Bodybuilder משהו כמו 14, יש לי בעיקר נוזלים בבטן.. dor_dru אממ.. לא יודע אחי, אבל 36 על המשקל שלך זה עדין מצוין! ותודה לכולם על התגובות! |
נראה מסיבי לגובה שלך יד מעולה
|
>ודה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ