![]() |
בסיסי ביותר...לא הפיל אותי....
|
אמרתי לך קורן שתמיד יבוא החלק שתרגיש פתאום שמן ותרצה להתחטב ככה ואמרת לי אין מצב :]
בכל מקרה אחי חבל לחטב אם תעשה חיטוב השינוי היחידי יהיה שיצאו ריבועים וכל השאר יאבד שריר סתם... בשביל הריבועים האלו סתם תאבד שריר שהיה קשה לך לצבור ? אין מה לחטב אחי אל תעשה טעות. |
על איזה חיטוב אתה מדבר? יש לך מסה עוד איזה שנה שנתיים. אני לא יכול להרשות לעצמי חיטוב עדיין.
אתה נראה טוב והתקדמת מעולה חבל עכשיו לשבור את זה באמצע עם חיטוב שלא יעזור לך |
תכלס אתה לא צריך שום חיטוב עכשיו, אתה רוצה לחטב לקראת החורף אני לא מבין מה הרעיון... תמשיך עם המאסה עד אפריל-מאי שנה הבאה ותעשה חיטוב של חודשיים-שלוש ואתה תראה מעולה.
בכל מקרה רואים שעלית יפה במסה מאז, בהצלחה בהמשך! |
טוב טוב טוב אני החלקתי אתמול על השכל, שום חיטוב שום כלום מאסה עד האינסוף שתתפרק לי הלסת ואני יזריק באינפוזיות את החלבונים.
ככה זה כשהולכים לים במאסה ורואים שחיפונים עם קוביות משתחרר איזה בורג ורוצים חזרה את הקוביות, על הזין קוביות יאללה מאסה! טימה ואולג - תודה אחים ההודעות שלכם עשו את ההבדל. מאור - אין לי על מי לעבוד, לא נראה אז לא נראה, לא כזה משנה לי. |
השתפרת אחושילנג אחי!!
אבל למה להיות חטוב באוגוסט :/ ,באוקטובר כולם במסה כבר,בכל מקרה השתפרת פלאים :d |
בואנה שיפור טוב דפקת תמשיך ככה אחי יפה מאוד
|
לדעתי תמשיך עם המסה,אחי לפחות 85 קילו תגיע אחרי זה תתחיל לחשוב על חיטוב.
אתה תחטב לא ישאר הרבה. נראה טוב בכללי. |
א. אחלה גוף ושיפור יפההה מאוד מאז שראיתי
ב. אני חושב שאתה מספיק חטוב תמשיך תמסה עד האביב הבא |
חבר'ה אמרתי שאני לא עושה חיטוב צאו מזה.
|
טוב מאוד!!!!!
|
אחי אני אוהב אותך והכול אבל היד שלך לא 38 לא מתקרב לדעתי מגיע בסגנון ה 34-35 לא יותר מזה..... תמשיך מאסה בהלצחה אני לא יודע כמהז ןמאתה מתאמן אבל רואים שאתה ותיק בפורום לפי ההודעות אז לדעתי יכולת להשיג יותר מהתוצאות האלה..
|
ציטוט:
ראיתי אותו במציאות ותאמין לי שהוא מזמן עבר ת'34.... גם בתמונות רואים את זה...היד שלו כן בין 37.5-38 |
ציטוט:
הוא מתאמן 4-5 חודשים אם אני זוכר נכון והתוצאות שהוא השיג בזמן הזה יפות מאוד... |
לי זה לא נראה 38.. מה אני יגיד לכם אפשר תמונה יותר בוררה של הבייספס?.
|
אני האחרון שישקר לגבי משהו שקשור לפיתוח גוף - אחרי הכל זה לשקר לעצמי.
לבקשתך, תמונה לפני 3 שבועות: http://www.zix.co.il/images/504868456.JPG |
the sun
אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר - הוא לא מאמין , בעיה שלו. כמו שאמרתה, אם הייתה משקר - זה רק היה לעצמך. כל הכבוד! אתה משתפר כל הזמן. |
לא הבנתי מה הקטע של ללבוש בגד ים ומתחתיו תחתון, מה זה נותן? רוב החברים שלי ככה עושים אבל מה זה נותן? אתם מפחדים שיורידו לכם את המכנסיים?
|
ציטוט:
חוצמזה שזה גם יפה ואפשר להוריד ככה תבגד ים נמוך :bot: |
יד טובה.
אבל נראה שאתה עדין חטוב, וחסרה מסה בחזה. חבל להתחיל חיטוב עכשיו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ